- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цикъл и море?!
Витамин C наистина го измества. Хващаш една колонка от блистера и изпиваш на екс. От един път нищо няма да ти стане, то е витамин. Аз лично не съм пробвала, но всички казват че действа.Първоначално написано от miShle
Не, не е, но просто когато си на състезание по плуване или танци или нещо подобно няма да ти е особено комфортно. Имах предвид че не ми се е налагало да прибягвам до крайни мерки като това.
Една приятелка е плувкиня и си слага тампон, когато има състезание. Не се е оплаквала. Пък и то колко е... отива, прави едно бързо плуване, наааай-много за минута, после излиза и чака да види дали ще се класира. Не е като да кажеш, че все се цамбурка във водата.
аз пък да се изфукамморето се вижда от нас и мога да си ходя когато ми скимне. а за цикъла по време на ваканция...преди мене добре ти казаха да ползваш тампон
![]()
бтв имам чуството че и аз го рпедизвиквам с мисъл![]()
![]()
![]()
имам подобен проблем и ще бъда със тампон![]()
Един въпрос - ако искам да ми свърши по-бързо,смисъл около 3-4 дена да тече само,ако пия витамина Ц след като ми започне,дали ще има ефект?![]()
Защо давате квалификации на хората, като самите вие не се виждатеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не знам кой ти го е казал това, че тампона се сменя на 2 часа.. дори на упътванията пише от 3 до 6 часаА и друг е въпроса, че ако течението е по-слабо след 2 часа тампона, ще е като нов все още (силно казано но..)
![]()
леле някои момичета ме изумяват! най-малкото прочетете листчето което идва в кутийката с тампоните или поне не говорете глупости и не давайте глупави съвети. тампонът не се носи по цял ден, сменя се на 3-4-5 часа макс като не чувстваш нищо докато си с него, ако е поставен правилно (пише как да се постави на гореспоменатата листовка). ако цикълът ти застъпва с 2 дни морето ще преживееш два дни да седиш на плажа с превръзка и къси панталонки ако ти е толкова некомфортно и страшно да си сложиш тампон. ако се престрашиш гледай да си го сменяш често, за да не се получи някоя инфекция. това с протичането от тампон според мен е пресилено, разбирам да ти изцапа гащите малко, но чак водата около теб да стане червена, преувеличено е, при това много! а глупостите с някакви лекарства - противозачатъчни или витамин ц въобще не ги чети. не винаги се получава с витамин ц, а и не е нужно да пиеш ненужни лекарства защото искаш цикъла ти да е 3 дни вместо 5. и по-полека с глупавите съвети!
Няма нщо срамно да се къпеш тогава..все пак не всички момичета живеем до морето
Като ида на море най малко ме интересува какво ще мислят другите..и се къпя![]()
...
МММ даа и аз ходих на Тасос преди 5 дена и се жертвах за да влизам във водата си слагах тампон ... ии пробвай с тампон когато ти дойде и можеш спокойно да си влизаш в басейни аквапаркове море![]()
да ви питам:
ами какво ще стане ако отидеш на море и не използваш тампони или противозачатачни
ddd
Момичета, били ли сте с тампон в басейн? Трябва да отидем тази седмица, защото една приятелка заминава на 4ти и няма да се виждаме близо 2-3 години, и басейните са ни общи интереси, просто няма как да пропуснем. По принцип стоя с нормални превръзки 6 дни, а на 7мия съм с ежедневни, за всеки случай. Ще ходим петък или събота, за всеки случай ще си сложа черния бански, и май ще се наложи да съм с тампон (за първи път) и малко ми е притеснено.. Много се надявам до тогава да ми свърши, защото във водата се качвам по рамена/гърбове на различни хора и все пак мисля и за тях, да не взема да ги изцапам.. Та, какъв е шансът тампона да ми пропусне, защото нали като се намокри от водата се уголемява и след това продължава ли да попива кръвта,която изтича от мен, или де да знам, има ли начин тя да не се задържи в/у него .. Глупав въпрос, но все пак![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Майка ми е използвала тампон като е била някъде на 16 години. Тя каза, че когато го е използвала за първи път е било добре, но следващия и цикъл е бил много силен. Това значи, че тампона ти забавя за известно време цикала. Не ти го препоръчвам. Ако искаш да си навредиш на организма. Може да го използваш, но само за един ден, а за останалите гледай много да не го използваш.
Къпете се нормално вместо да сии правите удоволствие мислите за другите![]()
![]()
...
Аз ходя всеки един ден от седмицата на басейн да плувам по 2 часа, включително и по време на цикъла. Слагай тампон преди това, няма да имаш никакъв, ама никакъв проблемА ако си на басейн го сменяй на около 3 часа
![]()
Smile!?
Темата е стара.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire