- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потресена съм !!!
А бе ти луда ли си нека се лумкат децата то друго не остана!Първоначално написано от the_hottie
![]()
Незнам защо но вече почвам да обвинявам "батковците".Незнам как им хрумва да зарибяват/тръгват/целуват/е*** 11/12/13/14 год. деца.Струва ми се направо гадно...Боже,брат ми е на десет,немога да си предствя да ми размотава на 12 презервативи или да ме пита "може ли един кондом,КАКО!??!??!?" Все пак като се замисля,дали на 11 годишните би им дошло на ума да правят секс ако не бяха батенцатада ги учат как се прави това как се прави онова и да ги обеждават колко ги обичат и че няма да боли или че ще са нежни..........БЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
То това лапе връзка с главния дали има
. Тя е на 12 и едва ли осъзнава какво прави , но момчето , което е било с нея сигурно и е наговорил някакви мили нещица и тя хоп ... взела, че се вързала ... наистина жалко
![]()
![]()
![]()
Точно това си мисля и аз,че сестра ми е на толкова и просто като я слушам какви ми ги разказва за дечицата от нейния клас ...Първоначално написано от dani_flirt
На мен обаче ми стана по-интересно,защо не е влязло момчето с нея ами тя сама ги купувала.. Нали е големият батко?!?!?!?!??! ... ама както и да е... Да си чупи главата.
. Нямам какво друго да кажа
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Абе нали раждаемостта в Бг-то намалявала..Ето го решението![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
еми да има и по-потресаващи сцени,а жената от касата какво да каже все пак ще и прави оборот в бъдеще с тези Durex от лилавите![]()
Е,кво,да не й продаде,та да забременее лиПървоначално написано от HoneyMoon
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
да съм казала некаде да не й продава?Първоначално написано от ЛаСт!К
Просто добавих,не е било,за да оборвам мнението ти.Първоначално написано от HoneyMoon
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
според мен това не нормално 11-12гл да правят секс.![]()
![]()
11-12г. имах предвид че се обърках буквите от горе.![]()
![]()
Защо просто не го редактира?Първоначално написано от meri_djein
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
...прочетох го и чиинето ми паднаведнага го копирах на един мой приятел
направоо кви са тея хора (деца) засърбяло ги и айдее време за ебане.... тежко ми става да ги гледам
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
offf lele az na 11/12 godini o6te si igraeh s kuklite maleeee napravo nqmam dumi nz da se smeq li ili da pla4a
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Е аре стига с тоя израз.Ако когато си била на 11-12 някой ти е кажел,че само си играла с куклите щеш да се обидиш,нали?Първоначално написано от miss_kiss181
ПП.-ама аз не съм нит на 11 нит на 12 да не би да си помислите,ама знам,че щях да реагирам точно така.И те разбират,само че се опитват да надраснат възрастта си..
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Добре, бе, неравнодушния, какво предлагаш да направим ???Първоначално написано от plmn``
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами за секс толкова рано не е нормално,братовчедка ми беше същата в 6ти клас и беше сефтето и сега е на 17г (не навършени) живее с човек на 25 и имат момиченце на няколко дни.Не е за вярване,но е истина.Но може да се радваме само за това че ползват предпазни средства......
Лелеее мале то вече кфи ли ги няма.. пфф на 12г. за секс мислят..![]()
Pfffff.....sqkvi takiva gi poznavam...ama e dosta malka...da si sqda na dypeto i da igrae s barbitata...
ebasi qkoto![]()
![]()
a da ne bi slu4aino momi4eto da se kazva marisela
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Аз до 15 годишна възраст не бях ходил на дискотека! Само ритах топката в парка и играх белот във входа.. И не бях изостанал за времето си де... сега просто по рано порастват![]()
There Is Only One..
ОМГ![]()
това момиченце не е получавало достатъчно шамари от родителите си май
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лелееееееееееееееее още малко и от детската градина ще почнат да правят секс
омг тва хич не е добре...... и каф е бил тоя педофил маина на 18 години с такова малко дете....та тя изобщо сигурно няма нищо и дали осазнава кво праи лелеее
![]()
Хъ... ?Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
След седмата бира всички са еднакви!