.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 211

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Тъжно, много тъжно ..
    А бе ти луда ли си нека се лумкат децата то друго не остана!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Незнам защо но вече почвам да обвинявам "батковците".Незнам как им хрумва да зарибяват/тръгват/целуват/е*** 11/12/13/14 год. деца.Струва ми се направо гадно...Боже,брат ми е на десет,немога да си предствя да ми размотава на 12 презервативи или да ме пита "може ли един кондом,КАКО!??!??!?" Все пак като се замисля,дали на 11 годишните би им дошло на ума да правят секс ако не бяха батенцатада ги учат как се прави това как се прави онова и да ги обеждават колко ги обичат и че няма да боли или че ще са нежни..........БЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

То това лапе връзка с главния дали има . Тя е на 12 и едва ли осъзнава какво прави , но момчето , което е било с нея сигурно и е наговорил някакви мили нещица и тя хоп ... взела, че се вързала ... наистина жалко

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от dani_flirt
    Лелее... На къде отива светът Според мен въобще не е нормално 11/12 годишно момиче да спи с 18 и нещо си годишен. Та тя си е още дете... като си помисля сестра ми е на толкова, а още с куклите играе. Може би и аз щях да остана без думи, ако стана свидетел на нещо такова.
    Точно това си мисля и аз,че сестра ми е на толкова и просто като я слушам какви ми ги разказва за дечицата от нейния клас ... На мен обаче ми стана по-интересно,защо не е влязло момчето с нея ами тя сама ги купувала.. Нали е големият батко?!?!?!?!??! ... ама както и да е... Да си чупи главата. . Нямам какво друго да кажа
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Абе нали раждаемостта в Бг-то намалявала..Ето го решението
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

еми да има и по-потресаващи сцени,а жената от касата какво да каже все пак ще и прави оборот в бъдеще с тези Durex от лилавите

Цитирай Първоначално написано от HoneyMoon
    еми да има и по-потресаващи сцени,а жената от касата какво да каже все пак ще и прави оборот в бъдеще с тези Durex от лилавите
    Е,кво,да не й продаде,та да забременее ли
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    да съм казала некаде да не й продава?

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    да съм казала некаде да не й продава?
    Просто добавих,не е било,за да оборвам мнението ти.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

според мен това не нормално 11-12гл да правят секс.

11-12г. имах предвид че се обърках буквите от горе.

Цитирай Първоначално написано от meri_djein
    11-12г. имах предвид че се обърках буквите от горе.
    Защо просто не го редактира?
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    В далечината... еййй там ;]

прочетох го...

...прочетох го и чиинето ми падна веднага го копирах на един мой приятел направоо кви са тея хора (деца) засърбяло ги и айдее време за ебане.... тежко ми става да ги гледам
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

offf lele az na 11/12 godini o6te si igraeh s kuklite maleeee napravo nqmam dumi nz da se smeq li ili da pla4a
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    offf lele az na 11/12 godini o6te si igraeh s kuklite maleeee napravo nqmam dumi nz da se smeq li ili da pla4a
    Е аре стига с тоя израз.Ако когато си била на 11-12 някой ти е кажел,че само си играла с куклите щеш да се обидиш,нали?

ПП.-ама аз не съм нит на 11 нит на 12 да не би да си помислите,ама знам,че щях да реагирам точно така.И те разбират,само че се опитват да надраснат възрастта си..
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от морж
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    аман вече от потресени и възмутени.

Да.

Иначе, мен не ме бъркат.Да правят каквото искат...
    Точно заради равнодушието и безразличието на околните, проблемите се задълбочават и работата отива на все по-зле.
    Добре, бе, неравнодушния, какво предлагаш да направим ???
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    на кънда мънда в дивия
    Ами за секс толкова рано не е нормално,братовчедка ми беше същата в 6ти клас и беше сефтето и сега е на 17г (не навършени) живее с човек на 25 и имат момиченце на няколко дни.Не е за вярване,но е истина.Но може да се радваме само за това че ползват предпазни средства......

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Лелеее мале то вече кфи ли ги няма.. пфф на 12г. за секс мислят..

Pfffff.....sqkvi takiva gi poznavam...ama e dosta malka...da si sqda na dypeto i da igrae s barbitata...

Повече от фен Аватара на brusa
    ebasi qkoto a da ne bi slu4aino momi4eto da se kazva marisela
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

:)

Аз до 15 годишна възраст не бях ходил на дискотека! Само ритах топката в парка и играх белот във входа.. И не бях изостанал за времето си де... сега просто по рано порастват
    There Is Only One..

ОМГ това момиченце не е получавало достатъчно шамари от родителите си май
    Голям размер на картинката! /machoka/

лелееееееееееееееее още малко и от детската градина ще почнат да правят секс омг тва хич не е добре...... и каф е бил тоя педофил маина на 18 години с такова малко дете....та тя изобщо сигурно няма нищо и дали осазнава кво праи лелеее

Re: Потресена съм !!!

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Какво става с днешните деца .. ?!?!?!?!

Влизам си преди половин 4ас в един хранителен магазин , взех там квот ми тряяше и отивам да се редя на касата.Пред мене имаше някфо моми4е от моито даскало ( ли4но не се познаваме ама тя е братов4едка на една фр) и така тя сега ще е 6ти клас.Дава си там на касиерката шоколада бонбоните и й казва : и едни Durex от лилавите ..
    Направо бях като тресната , касиерката доста странно я изгледа ам все пак й даде .. Излезе си детето и аз си платих там моите неща .Излизам от магазина и я гледам таз с някъф батко на най-малко 18 години .. и понеже те бяха пред мен ,а улицата беше тясна и нямаше как да ги заобиколя и го слушам тоз -Айде ся отиваме у нас ...
    и при тия думи нз кфо ми стана .. бях кат ударена с тухлаааа ..

Нормално ли е 11/12 годишни деца да го правят това ?!?!?
    Хъ... ?
    След седмата бира всички са еднакви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си