.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Орален и анален секс

Много ми е интресно какво мислите за тези два вида секс, тъй като аз все още не съм практикувала какъвто и да е секс. Моля дайте ми съвети и мнения по въпроса. Благодаря ви предварително!

Оралния е задължителен за "пълноценен сексуален живот" Без да въртиш свирки си заникъде
    А аналния... не е нещо особено. Веднъж на 3-4 месеца помпам мойта в задника, но когато и двамата сме се разгонили много и се сетиме за това Иначе ако чукаш чуждо - задника е задължителен. Нали после трябва да можеш да кажеш, че си й пръснал дупарата
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Предпочитам оралния.Аналния не ми допада
    +1

Цитирай Първоначално написано от Ферма за птици
    Оралния е задължителен за "пълноценен сексуален живот" Без да въртиш свирки си заникъде
    А аналния... не е нещо особено. Веднъж на 3-4 месеца помпам мойта в задника, но когато и двамата сме се разгонили много и се сетиме за това Иначе ако чукаш чуждо - задника е задължителен. Нали после трябва да можеш да кажеш, че си й пръснал дупарата
    МНОГО pROSTO ИЗКАЗВАНЕ

правила съм и орален и вагинален и анален оралния е задължителен на каде си без него :P за аналния стига момичето да иска няма лошо

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Цитирай Първоначално написано от Ферма за птици
    МНОГО pROSTO ИЗКАЗВАНЕ
    Чак сега ли осъзна, че дупето ти е било само нечия бройка? Не е нужно да ме обиждаш - това си е твой проблем

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    +1
    +1
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Oralnia sym syglasna, che e zadyljitelen. Analnia...chesno kazano ne pravq takyf i ne sym mnogo navita da probvam pak, ama mai myja i bez nego e dovolen.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Нищо не е задължително - не си длъжен да правиш каквото не искаш. Ако не искаш да "въртиш свирки" - няма, ако не искаш анален секс - няда да правиш. В една "истинска" връзка нищо не е задължително!

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Нищо не е задължително - не си длъжен да правиш каквото не искаш. Ако не искаш да "въртиш свирки" - няма, ако не искаш анален секс - няда да правиш. В една "истинска" връзка нищо не е задължително!
    Да - както не е задължително да си с момиче, което не лапа...

Град
    Къде ли не!

г

Аз също мисля ,че свирката си е класика ,без нея акта като че ли е някак си бледнее.Пък си е готино такова.Колкото до аналния,не е лош,разнообразява такъв.Но тва за пръснати дупари,наистина момчета сте ужасни самохвалковци в това отношение.Гордост ли е ако кажеш че си ми пръснал дупарата?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    правила съм и орален и вагинален и анален оралния е задължителен на каде си без него :P за аналния стига момичето да иска няма лошо
    Така е + лично за мен аналния носи удоволствие

Град
    На края на дъгата :)
    +1
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен
    Град
    София
    Съвети?Какви съвети да ти дадем като нямаш конкретен въпрос или проблем.
    Като эапочнеш да водиш полов живот,ще видиш какво ти доставя удоволствие и ще го практикуваш него.
    [size=7][b][u]fosse cos

придпочитам орален.. аналния някак не ми допада
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Oralnia sym syglasna, che e zadyljitelen. Analnia...chesno kazano ne pravq takyf i ne sym mnogo navita da probvam pak, ama mai myja i bez nego e dovolen.
    нормално да е доволен и без анален все пак ВАГИНАЛНИЯ (ся доволна ли си) е до голяма степен като аналния че ако не и по-добър...докат оралния не може да се замести с нищо

(а ти от темата за лизането насам си станала невероятна маниячка на тема орален секс май..даже неколко теми пусна)
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си