- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Работа през лятото ?
Не видях дали скоро някой е пускал такава тема.. : х така че реших аз да питам ;Д Таа ще работите ли това лято?И ако да ..какво ? На мен ми се иска да започна работа...само че на 16 най-мн за сервитьорка да ме вземат..а това да си кажа честно ;/ хич не ми се нрави ..![]()
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
И на мен ми се работи много, обаче какво да ти кажа ,аз съм на 14.Никъде няма да ме вземат...
![]()
When I`m bad,I`m better!
И аз нямам 16 но ще работяЩе раздавам листовки н ндк
10лв на ден !
Ами аз миналата година раздавах разни глупости -брошури,балони и т.н за предизборна кампания..ама тая година няма как да се уредя :х Не че ми трябват пари..просто ми е интересно да видя кво е да работиш и да си някак по-отговорен..ама явно тва лято ша си го проспя ;Д![]()
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
4eere6ka_kiss, кажи как се уреди![]()
mindscan
Аз имам голямо желание да се захвана с нещо през лятото,но просто не мога да си намеря работа,на 15 съм и едва ли някой ще ме вземе:P
Исках да започна работа в някое фото студио, за да науча тук-там нещо...Ама съм на 15 и никой не ме ще!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
На 18г съм и бачкам като сервитьорка в УГОИсках сервитьорка заради бакшишите и това и станах
1 месец бачкане и после ще харча парите на моретоо
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И как е? И аз искам да работя, баща ми каза, че може да ме уреди като сервитьорка, но се притеснявам от такава работа честно казано...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Все пак трябва да си много сръчен и да не се срамуваш
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Same hereПървоначално написано от MiLeNcHeToO
А пари ми трябват...
4eere6ka_kiss има ли някакво работно време или когато отидеш и когато си тръгнеш?
Аз разнасям вестници на Kaufland по пощите.
Но мисля да го зарежа и да раздавам брошури, за да съм заедно
с някоя приятелка, че така ми е скучно, сама.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Тъй като догодина ще кандидатствам, през лятото ме чака здраво учене. Време за работа надали ще остане...
Като спасител работя, в един воден парк.
ami ti zn ima6 nad 18 god da raboti6 kato spasitel.. i az iskam rabota pak sam na 14 i nqma nikfa rabota.. i nikfa rabota deto mogat da me zemat ne moga se setq![]()
Имам, да.![]()
ми във вестника там за работа е пълно с такива обявизвънях там и след като се върна от море си почмвам А май си има опридилин брой брошури които трабва да раздадеш на ден
нещо такова
em na 15 sam i 6i praq 16.. ii 6i ba4kam v akva parka v ravda za flaqri 6i razdaam.. zaplatata interesuva li vi850 na mesec ..
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
И аз бих работила нещо, но просто не знам какво. Много съм срамежлива и пред много непознати хора и губя ума и дума.![]()
А иначе двама съученици на по 14 се хванаха на работа.
Единия къса билетчета на басейна, а другия работи в цех за алуминиева дограма(нещо от този сорт).Така, че стига да не си претенциозен/зна към работата и 14годишните имаме шанс да си намерим такава.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
И аз съм в същото положение уффффффффПървоначално написано от MiLeNcHeToO
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
То за мене май вече не остана време да търся работа, тъй като лятото идва и... ми се ходи на плаж повече.Обещах си следващата година да мисля за работа за лято 2009. :р
az na 14 i na 15 ba4kah v edna firma paketirah razni gluposti a sega 6e prava izolacii 6e podavam ot dolu na teq kade visat za po 50 leva na den basiii qkoto![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
da,opredeleno 6te rabotq,mislq si za listovkite.......ne sam re6ila o6te ama ina4e po 14 lv na den pak biva