- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сравнение тест 2007 - тест 2008
Понеже не знам какъв е бил миналогодишния тест исках да попитам седмокласниците и осмокласниците кой от двата теста(и по мат. и по бг за след седми клас) е бил по-труден - миналогодишния или тазгодишния. Щото то хубаво миналата година се е влизало в немската с бал 33,350 ама тая година ако бала е по-висок......., а аз както имам някъде 33,3![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Хм, надали ще е по-висок, високите оценки (от 5,75 нагоре) по математика няма да са толкова много тази година според мене.. но ще се види.
А и местата в нашите ЕГ са повече.![]()
Относно теста по математика - миналогодишния го бяха дали като линк, ама не го намирам нещо в History. xD
А по БЕЛ от 2007 съм го решавала, там направих 2 грешки, тазгодишният е по-лесен.Или просто съм тренирала твърде много.
Моля ви, дайте линкове към миналогодишните тестове!На мен ми трябва по математика само, но сигурно има и хора, които искат и БЕЛ.
Мен ме интересува главно по Математика. По БЕЛ на теста имам 68 точки, но по Математика имам 5.00 и МНОГО се притеснявам дали ще вляза в английската. Не знам! С тая петица имам чувството, че съм на ръба и, че ако бала е по-висок няма да вляза
btw Уж бях един от най-добрите в класа си(СМГ), а най-тъпия в класа дето завърши с 4,75 годината има с 3 точки повече от мен![]()
^ А колко са местата в това училище?
Ще влезеш бе, споко.![]()
И мен ме изумява нещо..Бях сред 2-те най-умни ученички по математика в класа ни, но сега друга, не толкова добра, може и да има повече точки от мене.
Друг приятел има 2 точки повече от мен, а не беше толкова силен. x( Не мога да повярвам...
halino0r, като повечето по памет е сравнявал отговорите, а за бала си говори приблизително, тъй като не се знаят оценките по БЕЛ С преразказа.![]()
Ми помня всички задачи и сравних с отговорите в сайта на МОН.
btw Деба, освен всичко цяла година блъсках частни курсове с група, където винаги изкарвах най-високите оценки, на последния пробен в СМГ имах 95 точки... О, просто не знам. Много ми е притеснено, та сега гледам по всякакъв начин да прочета нещо, което да ме поуспокои.![]()
Книги ли? И аз ще се заема с някоя, да си отплесна вниманието за мъничко..Първоначално написано от darking
Аз на последния пробен имах 86 точки, на друг цели 93, а на един по-лек в нашето училище 100. XD Не мога да осъзная как можах да изкарам 74 точки (или там някъде), чувствам се като след олимпиада (от тези в математическите гимназии).
Не ме притеснява толкова влизането ми в гимназията, колкото това, че се изложих на този тест.![]()
eto ti mili4yk balovete ot minalata godina.
http://www.regalia6.com/p-kurs/bal_sort07_2.htm
vijdam, 4e si mom4e, i mislq, 4e tova koeto tyrsi6 e №10.
ako sam ne zabelqzva6, minimalniqt bal za 1AEG min godina e bil 32. tvoqt (33 i ne6to kakto kaza) e doooooooosta po-visoko ot tova.
taka 4e, spokoino! 6te vleze6!
ti stiskai palci moq svetlost da vleze v 164to, 4e ti si lesen i qsen kato bql den.![]()
Първоначално написано от Riot
Не, да прочета мнение от осмокласник, който е влязъл миналата година с бал 32 и нещо/33, или пък някой да каже, че миналата година е бил по-лесен, офф, незнам! Иначе в Първа Английска местата за момчетата са 98. Средния бал във паралелката по немски миналата година е бил 33,8, а в тази по руски - към 32,3 ама кой знае ква е тая паралелка...
ama ti si mn zle! sredniq bal kakto sam kaza! sredniqt! to v nekoi paralelki ima mom4eta s po 35 bal i za tva e tolko visoko! spoko ne e zadyljitelno da si sys sredniq bal - moje i po nisko.Първоначално написано от darking
![]()
Първоначално написано от Riot
10x, и аз ще ви стискам.
btw Тва, че миналата година по мат се е паднал вариант 3 означава ли, че им се е паднал най-лесния?!![]()
С всяка изминала година баловете падат все повече и повече... Така че мисля, че ще влезеш със споменатия от теб бал.
Много съм тъпа (ето защо се изложих по математика)... тези, които изкярих от сайта, са били примерни.
Отчаяно ви моля за линк към миналогодишните тестове.![]()
Малий! Всички дружки от класа имат минимум по 5.30 на математиката![]()
Чул*
Всеки гледа първо в своята градина, но въпреки това на всички вас ви съчувствам също, повярвай миИ никъде не съм видял някой да казва, че балс тая година ще е нисък. Аз като гледам познати и се притеснявам много, незнам за вас!
Ама то ако някой си изкара тройка поне знае, че ще влезе в някво мижаво СОУ, защото местата са повече от учениците, но аз например се чувствам точно на ръба и....абе достатъчно казах в миналите си постове...
уффф начииии...аз кво да кажа с тая 4ка да имах 5 щях да съм на върха от щастие направо като ви чета постовете ииииииииииииии......................
споко и аз съм с 4ка ... не че тва кой знае колко много ще те успокои,но все пак...всеки се бори за себе си, правилно , но все пак аз лично се интересувам и останалите къде ще влязат...е разбира се съм си на първо място аз ,но..........
obi4am te slunceeeeeeeeee
естествено че на първо място си тиПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
и мен ме интересуват другите и се радвам че са изкарали високи оценки,но понякога неодумявам как като са изкарали 5 искат още...? 100 процента ако имат над 5 по бел ще влязат още на първо класиране...
ква е тая немска бре
ички тама искат о.О
аа аз погледнах теста по БЕЛ и ми се стори по-труден от миналогодишния
аз миналогодишния тест не съм го видяла,но не си представям по-лесен тест от тазгодишния....![]()
Между другото едно момче от 6 клас е прегледало бисери от тазгодишните преразкази: http://edu.dir.bg/2008/06/28/news3144777.html
Ох, сега се чувствам мааалко по-добре, защото каквото предадох, знам, че го предадох разбираемо.![]()
голям смяхПървоначално написано от LovePoisoned
![]()
![]()
радвам се,че моя преразказ не е такъв.. ОМГ
ами ако е по-зле??
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Първоначално написано от ludo_momiche
бъща му който обичъл да далбае капака на часовника
![]()
![]()
Нямам думи!
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Та само не разбрах като сравнявате тестовете по математика(сегашния и миналогодишния) кой ви се струва по-труден![]()