- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- страхотно,няма що
thanks Dreamy~~ i az bih go napravila za teb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
знамПървоначално написано от OoOpS!!!
![]()
мислех си, че имам 3 най-добри, а се оказа че не са ми никакви приятелКИ. но има едно друго момиче, което за нищо на света няма да ме предаде, но все пак не мога да я нарека най-добра приятелка, защото е нещо по-дълбоко.![]()
абе всеки си има приятели...
Raise your fist!
Това твърдение не е вярно,разбира се,но с някой уговорки може и да се приеме за такова.Първоначално написано от MostHated
1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!
2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!
4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!
абе хора как 6и ви е по- добре без приятели бе?разбирам че понякога човек има нужда да остане сам ма пак чак да зареже6 всички приятели и после ко сам по яко ли ти е?![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Зарязване ли?Първо трябва да има какво да зарежеш.Ако винаги си бил сам,трудно ще зарежеш когото е да било...Дам,странно изглежда,нали?Живот без споделяне и без помощ(най-вече морална) от някого.А всъщност този начин на съществуване е много по-добър,отколкото да се налага да правиш компромиси за някой,който в крайна сметка ще те разочарова.Нима приятелите ви никога не са го правили?
1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!
2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!
4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!
Имам, да... и странното е, че с някои от тях никога не сме си слагали етикета "приятели" (просто защото се е водело, че сме в други отношения) и все пак знам, че сме.
Не, предмет не може да ти бъде приятел. Просто приеми факта, че нямаш такива и стига си се коркала - голяма работа. Да, хубаво нещо са приятелите, но не живееш заради тях.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
nqma istinski priqteli
horata se promenqme spored jivota sredata i obstoqtelstavata
nqma hora koito ne se promenqt
spomenavam promqnata za6toto pove4eto "istinski priqtelstva" se provalqt imenno zaradi promqnata v horata
ne mi kazvaite 4e primerno ako se izmestite na drugiq krai na sveta 6te ostanete nai-dobri priqteli s horata s koito napredi ste bili
estestveno navsqkude ima malki izklu4eniq
za men istinski priqtel=ve4en priqtel
spomnete si sled nqkolko godini koi sa bili sega6nite vi nai-dobri priqteli
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
justme, приказваш глупости
истинският приятел не е нужно да е вече
ако утре загине, какво?
това значи ли, че 10 години не е бил истински приятел?
да не говорим, че ако човек отиде на другия край на света, може да прекъсне контакт с негов приятел, но да знае, че винаги може да разчита на него
Прав си.
Дори и животът ни не е вечен, тогава как очаквате нещо свързано с него да е?
Приятелството не може да се сложи в граници - просто винаги е различно...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....