.

Виж резултатите на анкетата: испански или италиански?

Гласували
62. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ispanski

42 67,74%
  • Italianski

20 32,26%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен
    Двата ми любими езика-много красиво звучат...И все пак испанския си е №1
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Еми аз уча една година вече испански (с невероятно желание от моя страна) и мн се радвам. Наистина ми харесва езика а и самата испанска култура е интересна. Италианския също е хубав, но самото си испанско произношение ме кефи много
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Еми аз уча една година вече испански (с невероятно желание от моя страна) и мн се радвам. Наистина ми харесва езика а и самата испанска култура е интересна. Италианския също е хубав, но самото си испанско произношение ме кефи много

Ооо хора луда съм що се отнася до испански-обожавам го тоя език!!!За мен това е по-добрият избор.
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Град
    varna
    Poznavam hora koito y4at ispanski , a ne poznavam nikoi koito y4i Italianski , pak (az y4a angliiski i ruski) a italianskiq kato ezik mn me kefi po princip

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И на мен догодина евентуално ми предстои да се изправя пред такава дилема.
    Бих избрала испанския език. Не знам дали е трудно усвояването му, но при желание от моя страна - едва ли ще представлява трудност.
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    И на мен догодина евентуално ми предстои да се изправя пред такава дилема.
    Бих избрала испанския език. Не знам дали е трудно усвояването му, но при желание от моя страна - едва ли ще представлява трудност.
    Граматиката е малко по-трудна от например английската, но е мн по приятна, не се усвоява трудно изобщо (е то е и важен самия преподавател). Аз лично съм мн щастлива че го уча и го правя с голямо удоволствие.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto17
    Определено испанскиииии
    +1
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
    Определено испанскиииии
    +1
    +1
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Испанския е по-разпространен,по-говорим и по-екзотичен..
    +1 osven tova ispaniq e mn po krasiva darjava ot italiq !

Цитирай Първоначално написано от miloto_Pilence
    Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
    Определено испанскиииии
    +1
    +1
    +742735353723555575

мн труден избор ,но може би бих избрала италиански,все пак по малко хора го говорят,а и се увличам от езици,които не са мн разпространени,малко са лудите като мен,които биха започнали да учат гръцки (жалко,че трябваше да прекъсна)

Испанския го знам доста добре.Чудесен език и носител на богата култура.Говори се в 22 страни и е подофициален в САЩ.Ако си любителка на литературата ще можеш да четеш велики писатели като Габриел Гарсия Маркес,Исабел Алиенеде в оригинал...Цялото учене на испанския е една екзотика,езна приказка.Не бих определил испанскиа като лесен,защото си има и по-трудни неща като Subjuntivo и има доста времена,но тва не трябва да те притеснява,защото ако имаш желение и учиш системно няма да имаш проблеми.Иначе италианския също е много хубав език и бих научил и него.Приличат си доста с испанския граматично, така че по трудност е една и съща работа.Ето ти един полезен сайт(Instituto Cervantes-международна организация,популяризиращ испанския)
    http://sofia.cervantes.es/bg/default.shtm
    Puedo escribir los versos m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си