- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Билети за Суперкупата на България?
Някой знае ли кога и къде ще се пускат билетите? ...и евентуално какви кинти ще са...
Да, левскар съм. Питам поради друга причина. Та, можеш ли да ми кажеш...Първоначално написано от ATAKABG
Пусни някви снимки де...Първоначално написано от ATAKABG
Снимки от боя или поне това, което се вижда от него.![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
И като се събудихте от съня, се оказа, че двамата с Мето сте яли боя и шутоветеПървоначално написано от ATAKABG
. О, ма вие ще ни идвате другата седмица на гости. Чудесно, ще ядете двоен бой- и на тереня, и извън тереня баце
.
Мани не думай,най-големите хулигани са РСС,признавам го,те са корави итк и са очаствали хиляди масови сбивания!
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
Честно казано не мога да разбера що за "футболни" фенове са хора, които не знаят имената на повече от 3-4 футболисти от отбора си и само ходят да се псуват и бият с някой противников фен. Мен и такива цесекари ме дразнят, щото за мен не са никакви цесекари. Ако подкрепяш ЦСКА, тогава си наистина фен на ЦСКА, обаче ако отиваш само за да се сбиеш с някой левскар е баси и тъпотията. Същото се отнася и за вас драги "побойници" левскари. Поне да научите историята на клуба си, щом сте такива фенове, ама и това не можете да направите. Аз поне историята на ЦСКА я знам на сън да ме бутнат, а вие знаете само Гонзо, Кривия, Телкийски и това е. Та Мето, АтакаБГ, Веско, колко добре вие знаете историята на любимия си клуб? Щото така като ви гледам май май никак не я знаете добре.