- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПрЕпОрЪчАйТе Ми ЕпИлАтОр
имах един епилатор на Браун ,но нещо почна да му пада батерията много бързо и не отстраняваше добре късите косъмчета и реших да си купя нов ще ми препоръчате ли някъкъв до 90 лева
П.П-сори ако има такава тема,но не видях да има![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Moq e Philips i e dobyr, moje da mu se mie glavata. Mislq 4e struva6e 45 lv. Sega go ima i v komplekt sys malka elektri4eska samobrysna4ka za 60 lv.
защо пишеш така?
как пиша ?????Първоначално написано от OtherDimension
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
а кой модел Philips аз сега ги разглеждах в техномаркет и има поне 20 модела PhilipsПървоначално написано от lost_in_candyland
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
`` -![]()
]]
пО ТоЗи НачЧиННнн !
лал и къде съм писала така само на заглавието да си ме видял някъде да съм написала така мнениеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
знаеш ли какво просто не ми се занимава с тебе мисли каквото искаш за мене аз си се харесвам такава каквато съм и ти няма да ми промениш мнението ако искаш мисли че имам много голямо самочувствие не ме интересува![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
`` -![]()
]]
Moq e tozi http://www.smartbuy.ro/cs-photos/pro...inal/17222.jpgПървоначално написано от DuLcEtO
просто те харесвам дулце и искам да ме забележишцун-цун
мерси многоПървоначално написано от lost_in_candyland
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
`` -![]()
]]
лал мерсиПървоначално написано от OtherDimension
![]()
П.П-не е дулце а дулсе ам нищо![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
`` -![]()
]]
expresschemist.co.uk/pics/products/9377/0/HP6473.jpg Моят е такъв,само сложете ввв.
Ето моя, но има и ролки (които уж обезболявали...)
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036775
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...