- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска презерватив
Imam si problem4e. Priqtelqt mi iska da go pravim bez prezervativ no men me e strah ve4e govorihme za tova i toi kaza 4e nqma problem i e suglasen no az si znam 4e ne e. No nai me e strah za posledniqt put kato go pravihme, togava be6e bez prezer. Ne moga da sum sigyrna v nego kolkoto i da me pazi. Napravo 6mi grumne glavata.
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Moдерирано от sh3_1s_7h3_0n3
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Можеш да си купиш противозачатачни,но те не предпазват от венерически болести и от такива,които се предават по полов път.След като ти е казал,че е есъгласен вече,какъв е проблема ?
ми ако се усеща навреме що да не е без презерватив аз лично винаги го правя без защото имам доверие на приятеля ми
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
не може да те задължава да го правите без,щом се чустваш несигурна без презарватива говори с него и му го кажи...би трябвало да те разбере пък и да правиш секс без презарватив не е шега работа
Ако си навита да пиеш противоза4ати4ни, това ще ти реши проблема веднага. Ако не - приятелят ти ще търпи. Щом те е страх и после се притесняваш, не си заслужава.
![]()
Робинята на Quench
не е въпрос само на довериеПървоначално написано от didi_baby
![]()
Аз също го правя без с моя защото и аз му имам доверие, но не е там работата, защото наскоро разбрах, че не само в спермата има сперматозоиди.. А и когато пениса се овлажнява.. в самото това нещо също има малка част сперматозоиди и не е задулжително да забременееш но нали знаеш.. става 1 на 1000 ... казах го на приятеля ми и той каза "Ако беше така, до сега хиляди да са забременели... " незнам.. а и имаме прблеми с презервативите..Първоначално написано от didi_baby
вече и аз незнам какво да правя.. псвен хапчета да купя...
Emi da hap4eta oki ama na edni im vliaqt dobre na drygi ne i neznam kakvo da ti kaja..........
nedei da pie6 hap4eta protiv zabremenqvane ako ne si pulnoletna i ne ti si se konsultirala s lekar 6ot 6e po4ne6 da se okosmqva6 kato jivotno....Първоначално написано от deepinlove
това са абсолютни предразсъдъци, противозачатъчните вече са направени да помагат на здравето на жената, не да му вредят. На запад над 60 процента от жените ги вземат, а тук все още се робува на някакви отживели представи за тези хапчета. Естествено трябва да се консултираш с лекар преди да ги вземеш.nedei da pie[ hap4eta protiv zabremenqvane ako ne si pulnoletna i ne ti si se konsultirala s lekar 6ot 6e po4ne6 da se okosmqva6 kato jivotno....
SMILE FOR ME NOW
И защо "не иска"?
Като не си сигурна, казваш не и толкова. Не виждам проблем.
Най-лесното е според мен да отидеш на гинеколог и да ти предпишат противозачатъчни, но струва ли си като те така или иначе не те предпазват от венерически болести и възпаления, гъбички...Аз съм си винаги на принципа "Няма презерватив? ... Няма и секс". На който не му харесва съжалявам, да си търси друга![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
+1 ..Първоначално написано от x3eme
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
абе какво я хвърляте веднага да пие някакви хапове??
това не са лукчета, няма ли да ви стане ясно?
авторке, казваш му : не искам, ти решаваш дали изобщо ще го правим
ако се цупи, остава на сухо
това е
ти пък не искай да му даваш секс, да видим кой ще се предаде и ще отстъпи на другияпросто е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ако си под 15-16 забрави за всякакви хапчета..
Ако не иска презерватив да си остава на чекии,няма постоянно де се тормозиш дали си бременна или не.
Като му откажеш секс 2-3 пъти да видиш как бързо ще си промени мнението..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
razbiram go 4e ne iska prezervativ.. vse pak e mom4e i go stiska i ne e osobeno priqtno .. no vse pak e dosta bezotgovorno ako ne izpolzate zashtoto osven bremenost kondoma predpazva ot veneri4eski bolesti ..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+ 687131 Абе да се съобразява и с твоите желания ... После евентуално,ако стане някой гаф няма той да е бременният нали? Няма той да се трови с хапчета и да си уврежда организма .. .Егоизъм му се вика на това ...Първоначално написано от x3eme
![]()
Btw съгласна съм и с kuklata na konci ^^![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
e kato se e saglasil kfo
КАЖИ МУ ДА ГО ДУХА !!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Спокойно, ще се разберете ...
И с моя партньор имаше такива неразбирателства, защото той казва, че може да се сдържа ... а и не е болен от нищо... И при мен е така.
Обаче все пак това, че знам че цикъла ми не е от най-редовните ... и че както закъснява и подранява, всеки месец да съм в стрес да не е станало нещо, няма да стане... + това и в предеякуационната течност се съдържат някакви сперматозоиди и колкото и да се сдържа и да не свършва една част от тях излизат ... и то 1 ти трябва да се опариш, за да се усетиш, че треа да се пазиш ...
И той до последно не искаше със и никога нямаше и когато дойде момента аз му извадих 1(имах си) и му казах " ако ще правим нещо, ще е със това" ... няма после той да си живее живота а аз да трепера да не съм бременна ...![]()
като не иска с презерватив да си го навре отзад....
Първоначално написано от OtherDimension
+1
Така е браоПървоначално написано от black_wish
![]()