.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Той не иска презерватив

Imam si problem4e. Priqtelqt mi iska da go pravim bez prezervativ no men me e strah ve4e govorihme za tova i toi kaza 4e nqma problem i e suglasen no az si znam 4e ne e. No nai me e strah za posledniqt put kato go pravihme, togava be6e bez prezer. Ne moga da sum sigyrna v nego kolkoto i da me pazi. Napravo 6mi grumne glavata.

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Moдерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.

Можеш да си купиш противозачатачни,но те не предпазват от венерически болести и от такива,които се предават по полов път.След като ти е казал,че е есъгласен вече,какъв е проблема ?

Град
    "градът на мечтите"
    ми ако се усеща навреме що да не е без презерватив аз лично винаги го правя без защото имам доверие на приятеля ми
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    не може да те задължава да го правите без,щом се чустваш несигурна без презарватива говори с него и му го кажи...би трябвало да те разбере пък и да правиш секс без презарватив не е шега работа

Мега фен
    Град
    SF
    Ако си навита да пиеш противоза4ати4ни, това ще ти реши проблема веднага. Ако не - приятелят ти ще търпи. Щом те е страх и после се притесняваш, не си заслужава.

Робинята на Quench

Град
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    ми ако се усеща навреме що да не е без презерватив аз лично винаги го правя без защото имам доверие на приятеля ми
    не е въпрос само на доверие

Mi toi ve4e e priel fakta i moq taka napravi

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    Аз също го правя без с моя защото и аз му имам доверие, но не е там работата, защото наскоро разбрах, че не само в спермата има сперматозоиди.. А и когато пениса се овлажнява.. в самото това нещо също има малка част сперматозоиди и не е задулжително да забременееш но нали знаеш.. става 1 на 1000 ... казах го на приятеля ми и той каза "Ако беше така, до сега хиляди да са забременели... " незнам.. а и имаме прблеми с презервативите.. вече и аз незнам какво да правя.. псвен хапчета да купя...

Emi da hap4eta oki ama na edni im vliaqt dobre na drygi ne i neznam kakvo da ti kaja..........

Град
    Цитирай Първоначално написано от deepinlove
    Emi da hap4eta oki ama na edni im vliaqt dobre na drygi ne i neznam..........
    nedei da pie6 hap4eta protiv zabremenqvane ako ne si pulnoletna i ne ti si se konsultirala s lekar 6ot 6e po4ne6 da se okosmqva6 kato jivotno....

nedei da pie[ hap4eta protiv zabremenqvane ako ne si pulnoletna i ne ti si se konsultirala s lekar 6ot 6e po4ne6 da se okosmqva6 kato jivotno....
    това са абсолютни предразсъдъци, противозачатъчните вече са направени да помагат на здравето на жената, не да му вредят. На запад над 60 процента от жените ги вземат, а тук все още се робува на някакви отживели представи за тези хапчета. Естествено трябва да се консултираш с лекар преди да ги вземеш.
    SMILE FOR ME NOW

И защо "не иска"?

Като не си сигурна, казваш не и толкова. Не виждам проблем.

Голям фен
    Най-лесното е според мен да отидеш на гинеколог и да ти предпишат противозачатъчни, но струва ли си като те така или иначе не те предпазват от венерически болести и възпаления, гъбички...Аз съм си винаги на принципа "Няма презерватив? ... Няма и секс". На който не му харесва съжалявам, да си търси друга
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    не може да те задължава да го правите без,щом се чустваш несигурна без презарватива говори с него и му го кажи...би трябвало да те разбере пък и да правиш секс без презарватив не е шега работа
    +1 ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    Utopia..
    абе какво я хвърляте веднага да пие някакви хапове??
    това не са лукчета, няма ли да ви стане ясно?

авторке, казваш му : не искам, ти решаваш дали изобщо ще го правим
    ако се цупи, остава на сухо
    това е

ти пък не искай да му даваш секс, да видим кой ще се предаде и ще отстъпи на другия просто е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ако си под 15-16 забрави за всякакви хапчета..
    Ако не иска презерватив да си остава на чекии,няма постоянно де се тормозиш дали си бременна или не.
    Като му откажеш секс 2-3 пъти да видиш как бързо ще си промени мнението..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

razbiram go 4e ne iska prezervativ.. vse pak e mom4e i go stiska i ne e osobeno priqtno .. no vse pak e dosta bezotgovorno ako ne izpolzate zashtoto osven bremenost kondoma predpazva ot veneri4eski bolesti ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    + 687131 Абе да се съобразява и с твоите желания ... После евентуално,ако стане някой гаф няма той да е бременният нали? Няма той да се трови с хапчета и да си уврежда организма .. .Егоизъм му се вика на това ...

Btw съгласна съм и с kuklata na konci ^^
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

e kato se e saglasil kfo

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    КАЖИ МУ ДА ГО ДУХА !!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Спокойно, ще се разберете ...
    И с моя партньор имаше такива неразбирателства, защото той казва, че може да се сдържа ... а и не е болен от нищо... И при мен е така.
    Обаче все пак това, че знам че цикъла ми не е от най-редовните ... и че както закъснява и подранява, всеки месец да съм в стрес да не е станало нещо, няма да стане... + това и в предеякуационната течност се съдържат някакви сперматозоиди и колкото и да се сдържа и да не свършва една част от тях излизат ... и то 1 ти трябва да се опариш, за да се усетиш, че треа да се пазиш ...
    И той до последно не искаше със и никога нямаше и когато дойде момента аз му извадих 1(имах си) и му казах " ако ще правим нещо, ще е със това" ... няма после той да си живее живота а аз да трепера да не съм бременна ...

Град
    BurGasSs 8-)
    като не иска с презерватив да си го навре отзад....

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    абе какво я хвърляте веднага да пие някакви хапове??
    това не са лукчета, няма ли да ви стане ясно?

авторке, казваш му : не искам, ти решаваш дали изобщо ще го правим
    ако се цупи, остава на сухо
    това е

+1

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Спокойно, ще се разберете ...
    И с моя партньор имаше такива неразбирателства, защото той казва, че може да се сдържа ... а и не е болен от нищо... И при мен е така.
    Обаче все пак това, че знам че цикъла ми не е от най-редовните ... и че както закъснява и подранява, всеки месец да съм в стрес да не е станало нещо, няма да стане... + това и в предеякуационната течност се съдържат някакви сперматозоиди и колкото и да се сдържа и да не свършва една част от тях излизат ... и то 1 ти трябва да се опариш, за да се усетиш, че треа да се пазиш ...
    И той до последно не искаше със и никога нямаше и когато дойде момента аз му извадих 1(имах си) и му казах " ако ще правим нещо, ще е със това" ... няма после той да си живее живота а аз да трепера да не съм бременна ...
    Така е брао

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си