- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път при момичетата ?
Много кръв ли тече и кчде е най-подходящо да се прави с девственица ?![]()
emi ne te4e mn kruv 1 2 kapki pone taka beshe pri mene pak sega za mqsto nz y vas ili y tqh ako nqma nikoi![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ма не не се притеснявайте.. ако искате още пет еднакви теми пуснете...Ми четете малко де.. ее..
![]()
Horse Crazy Girl!!
Na leglo. Zavisi ot momicheto kryvta - moje da ne teche hich, moje da stane vir![]()
Не е задължително да има кръв.При всяко момиче е различно.А колкото до обстановката-нека да е някъде на спокойно място,за да може да се отпусне.
парвиа път трябва да е някааде на спокоино място за да не те боли трябва да се отпуснеш и да не мислиш за ни6то
Обичам Андриан
"къде е най-подходящо с девственица.."в смисъл?как ще е най добре за нея да се отпусне или къде за да не нацапате?ако е за първото..на леглото...в спалнята..ако е за да не цапате в банята предполагам..
Cruel Intentions
И на легло да е трябва да си бати дебила, че да уцапаш.Все пак това са 2 капки...Взимаш една кърпичка и ги подсушаваш.Кво толкова?Първоначално написано от mystery`girl
ся кво ще се обиждаме ли????ти знаеш ли на мен колко ще ми е до кърпички ако има болка..Първоначално написано от Чичко_Полицай
пък и в по горните мнения бяха писали че може да са 2 капки но може и да са повече........
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
Аа зависиПървоначално написано от Чичко_Полицай
.. При мен уж беше съвсем малко, а после се оказа, че чак в матрака е попило.
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
два-три литраПървоначално написано от slivaka
във въздуха
То може даже да не потече и капчица.Но при повечето тече,ама не са някакви водопади каквито си представят повечето наплашени момичета :Д Мъниииичко.А эа място-эависи от човека.Ако има желание момичета и е въэбудено-няма кой энае какво эначение.Но ако е от страхливите,по-добре да е в спокойна обстановка и да не е по пеики,тоалетни и такива,а в легло. :Д И между другото сега се усетих,че темата ти е ужасно тъпа :Д
[size=7][b][u]fosse cos
Говорех по принцип, а не за теб.Това е работа на момчето, така че от теб и не се очаква да правиш нещо.Нормално е ако те боли да не ти е до такива неща.А дали ще е 2 капки или 10 пак могат да се подсушат нали така?Първоначално написано от mystery`girl
![]()
е ок..Първоначално написано от Чичко_Полицай
ами винаги могат но както каза спорти гърл чак матрака се е изцапал..а едва ли момчето ще стои с кърпичката в ръка и ще следи за кръвта вместо да се наслаждава...а после засъхва...но няма значение...банята...спалнята ..просто варианти
![]()
![]()
Cruel Intentions
Уф ако знаеш колко се наслаждаваме на кърваво,ревящо като малко бебе,момиченце...Първоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
![]()
Аа да да .. НИКАКВА баня за първия път .. На момичето трябва да й бъде удобно и приятно .. Трябва да се предразположи .. А това едва ли ще стане като виси в банята, за да не си изцапа чаршафа ...........Първоначално написано от mystery`girl
При мен първия път като казах на моя да си погледне чаршафа единственото нещо, което каза беше "е .. ще го сменя какво толкова се притесняваш" .. ?! ..
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
ее..ти пък как го описа...толкова ли е лошо
![]()
Cruel Intentions
Не че е лошо..Просто не очаквай нищо по-специално от първия си път.Първоначално написано от mystery`girl
Спорти да я земем за една тройка да я обучим малко?![]()
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
попаднала си на момчеПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
сякви ги има..казах го понеже веднъж ми "предложиха " (тъпо звучи но нещо такова.." и момчето м иказа "ама в банята че да не изцапаме"..просто ..само веднъж са ми предлагали и то така..с моя "богат " опит затова казах баня..е аз ест се засмях и оставихме нещата така де ..момчето меко казано не беше моя тип
![]()
Cruel Intentions
Добре ме едни чаршафи струват 2 лева ебати, толкова ли ги е погълнала инфлацията?Първоначално написано от mystery`girl
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
бе ддз..живеем в трудни времена
![]()
![]()
Cruel Intentions
Идвай с нас, Спортито можела да готви много хубава мусака, гладна няма да умрешПървоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
ее..не може да бъде..неска точно това щях да карам да наготви майка..Първоначално написано от Чичко_Полицай
само че аз я ям и с мляко..ще можем ли да си го позволим
![]()
![]()
Cruel Intentions
[quote="slivaka"]Много кръв ли тече и кчде е най-подходящо да се прави с девственица ?[/quote
Не - не тече много кръв. Все пак няма да коляте животно. Чудно ми е кога красивата ни Родина ще се отърси от бабините предразсъдъци. Момичетата и момчетата ни уж се "космополити"-зираха, а все още имат такива средновековни страхове! Ако се страхувахме толкова и от СПИН, нямаше да има толкова теми "Мисля, че стана гаф!"...
А къде е най-подходящо да се прави секс първия път. Ами естествено, че на удобно и спокойно място. У момчето, у момичето - на тихо - за да не бързате и да се насладите на момента![]()
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860