- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клизма ?
С моят приятел сме превърженици на аналния секс, от което само по себе си се разбира, че често правим клизма (само на мен естс.)![]()
Може ли да ми кажете г/д колко време ви е нужно на Вас за една клизма ?![]()
Понеже аз като си правя отива някаде към 1 час и 30 мин някадедо пълното изчистване
И въобще необходимо ли е да се прави до такава степен, че да излиза само чиста вода - много време отива бе
![]()
![]()
ехе..толкова много ли..аз не съм си правила де но ще следя тематаПървоначално написано от XLaDy
ами на теб удобно ли ти е в домашни условия?в смисъл..единствение недостатък е че отнема много време или и боли?гледах един филм на един мъж му правиха и той така охкаше..бляя..толкова ли боли
![]()
![]()
Cruel Intentions
А аз тая тема няма да я погледна...
Нищо лично ама да ти пахат разни работи в дупето...еротика.
ако тези разни "работи" са твои няма ли да те възбуждаПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Cruel Intentions
Не особено.Квото и да го правиш все е гъз.Друго си е едно заголено котенце ..Първоначално написано от mystery`girl
![]()
По темата:Знам че Синдел е на ти с тея неща,като дойде ще ти отговори не се безпокой![]()
ее..едно момче да каже че предпочита котенца...бр брПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
аз така и не разбрах дали в домашни условия единствения проблем е че си сама и отнема много време???
Cruel Intentions
Мисля че отнема окло 40 мин на една моя приятелка,това го знам защото си говорихме веднъж.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Ооо много по-малко време отнема. Пъти по-малко. Между другото не е хубаво да се прави клизма прекалено често! Даже е доста вредно.
Ето, идва Синдел, за да ти отговори на въпроса![]()
Виж сега, първо клизма не е хубаво да се прави прекалено 4есто... Но това си е ваше решение, аз просто предупреждавам.
Освен това не отнема изобщо толкова много време. Не знам какво правиш за тоя 4ас и половина, сериозно.
Ъмм... принципно е оферта ако ще правите анален, да минеш първо през тоалетната. Тогава би трябвало да ти отнеме много по-малко време, за да се из4истиш.. Ако, образно казано, тая клизма я използваш (извинявам се за кофти обяснението, ама...) за да вадиш разните работи, тогава ве4е виждам защо става толкова бавно...
И последно - да, идеята е да си я направиш, за да си из4истиш дупето. Та в общи линии въпросът дали водата, която излиза трябва да е 4иста, ми се вижда малко безуменТака де, ина4е само замазваш положението и после ще си проли4и
![]()
![]()
Робинята на Quench
=D>Първоначално написано от SINDEL
Ако отделяш повече от 10 минути за клизмата (т.е. повтаряш операцията многократно) съществува риск да увредиш меките тъкани. Освен това рязката промяна на бактериалната среда може да доведе до размножаването на определен вид бактерии (а там ги има много...) и да се получи инфекция.
Специалистът знае по-добре...
хах вии наистина не сте добре хора ...![]()
![]()
Аз също правя анален секс... е не толкова често, но пак в седмицата 1-2 пъти. даже и по- рядко.. та идеята ми беше, че аз никога не съм си правила клизма и не смятам да си правя, ако това наистина не е наложително.. Просто около час преди да започна да правя секс отивам до тоалетната и готово... А и го правим без презерваив.. това са просто някви дяволии че е можело да излезе нещо.. глуости.. нито мирише, нито излизат разни неща.. просто ви впрягат тука...
![]()
![]()
Правете тва, което ви радва и ви праи кеф, пък другото ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samata klizma stava za nqkolko minuti. Neznam kakvo po dqvolite si vadish ot korema za chas i polovina![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Izvinqvam se za nevejestvoto mi i che se mesq v temata, no kak se pravi klizma.
+1Първоначално написано от Nadelina
![]()
Гледала съм как на малки деца им се прави с термометър,ноо за тази незнам как стаа
ИНфоо плс
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Клизмата няма нищо общо с термометри....
В домашни условия в общи линии се прави с едно, което е като дамски душ.. Балонът се пълни с вода и специално прах4е, или вода и някакъв интимен гел, или само вода. Накрайникът се пъха в дупето и в общи линии стискаш балона, водата излиза и после я изкарваш..
Обясних го като идиот, ама дано сте добили някаква представа...![]()
![]()
Робинята на Quench
Само това с изкарването на водата беше тъпо, но както и да е. сигурно са разбралиПървоначално написано от SINDEL
Сега по темата: Дано да са разбрали всички - клизма на две седмици един път и не по час и половина ... иначе така ще се отвориш отзад, че ще почнеш се изпускаш ...![]()
![]()
^
Карай.. Изобщо как по дяволите се о4аква да обясниш как се прави клизма...
![]()
![]()
Робинята на Quench
То имаше тук във форума обяснено ... ама сега ме мързи да търся линкче ....Първоначално написано от SINDEL
Ot aptekata li si kupuvash atributi za pravene na klizma? I kak izobshto go narichash?
Аз вкъщи я имам тази така наречена помпа и когато с приятелката ми сме правили и анален секс - съм й я давал. За прахчета до колкото знам не слага ...Първоначално написано от Nadelina