- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1 АЕГ или 1 НЕГ
Е Сантра ти се появиПървоначално написано от ^Santra^
Ся искам като начало щот ще съм заек в 1АЕГ да ти задам няколко въпроса:
Колко паралелки ще сме? Коя смяна ще сме? С кой ще сме в една смяна? Кой учител е най-гаден? С много моркови ли ще ни целите ?![]()
Виж в другата тема- там отговарям на въпроси като професионалист![]()
Да видях ги след кат си пуснах мнениетоПървоначално написано от ^Santra^
![]()
Е бравоПървоначално написано от _Drama_Queen_
Значи те бива да зубкаш граматика и теореми, но май със здравия разум не си съвсем наред. Ама така е със зайците
За няколко години може и да поумнееш. А и да се запознаеш с някой от немската, че да не говориш само наизуст
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
^ти пък като че ли като си била 7клас не си ги знаела наизуст. Сега може би не е така, защото не ви натискат много по математика( не ми обяснявай, че не познавам хора отНЕГ, защото не е така), но навремето е било така. Нормално- който има цели си ги гони. И да не са били зубъри системата в немската ще ги направи. При нас се залага на друго- това е разликата![]()
Дам, вие всички сте супер интелигентни, забавни и печени хора, ние сме тъпи "шибани зубари", не умеем да се забавляваме, сдухани сме...Първоначално написано от ^Santra^
Колко ви завиждам просто
![]()
Вие наред ли сте..?!
И бтв колко човека от НЕГ познаваш? Интересно ми е на каква база си правиш изводите...1 на 1000?2ма на 1000? 3ма на 1000?4ма...?
За устатата зайка даже и не питам,ясно ми е, че се прави на интересна![]()
Ами не- зубърите са по- малко просто, защото системата е различна.
Хората, които познавам и учат в НЕГ са около двайсетина- всички сега ще са 12клас.
Във всяко училище има всякакви хора- в това няма спор, говорим за онзи процент дето изпъква над останалите![]()
английското оле!![]()
![]()
![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Аз пък познавам целия си випуск (сега ще сме 11кл) , както и доста хора от долните и горните класове, има всякакви наистина, но като цяло са яки и свестни хора. Нито купони ни липсват, нито разни извънкласни мероприятия (като фашинга например)Първоначално написано от ^Santra^
![]()
А за системата,за която говориш, предполагам става въпрос за лайстунг-паралелките. Там наистина е трудно и за да минеш и да изкараш добри оценки трябва да се напънеш. Защото за разлика от другите паралелки и особено от другите училища оценките не се пдаряват...Но накаря излизаш с диплома на немскоговорящ, която се признава навсякъде в Европа![]()
И бтв, ако обарзованието ни беше добро, демек каквото е било преди 20 години, в абсолютно всички хубави гимназии системата щеше да е същата...а не както сега масово невежество и лоша дисциплина, но висок успех и нереални дипломи...
nai-hubavoto mnenie za nemskata dosega! =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от _Drama_Queen_
Първоначално написано от Riot
Абе изобщо не е така..
Най-важното обаче е, че английската е най-добрата!![]()
Хораа, цъкнете, моляя :Д http://prize.bg/Desko
What you give is what you get!
Не съм много съгласна. Всичко си е до хората и човека в частност. Като има няколко гимназии като например НЕГ,АЕГ,ИЕГ...и разни такива дето отпред имат цифричка 1 или 2...някак си хората се доверяват и са убедени, че това ще им даде най- доброто. Именно заради това е и такъв наплива към тези гимназии. Но познавах хора(от бившия ми клас), които въпреки че примерно са се панирали на приемния изпит и са изкарали по- ниска оценка, учат езика и го знаят на такова ниво, каквото и аз. Това, което се опитвам да кажа същност е, че липсва ценностна система и родителите са много виновни- децата/връстниците ми да не знаят за какво същност служи училището и, че това, което го правят там го правят не заради "ши*аната даскалка", а заради себе си.Първоначално написано от Axel_f
Drama Queen да мълчи, че чак ми е смешно. По - тъпо не можа ли да се изразиш?
Немската си е супер даскало, учениците са супер яки : ) На випуск има по макс 10 зубъра и си правим купона. Тъй че недей говори прибързано, зайке ; ) Във всяко даскало си има наблягащи повечко на ученето, не прави немската с най - големия процент.За да си влязъл в най - елитното даскало в София, не е задължително да си ' шибан зубър'.
Какво мнение като дори не познаваш сигурно и 20 човека?... Хахахаха мнение, звучи все едно говориш от дългоооо наблюдение на учениците в немската.Сори, извинението ти не е прието хах.Ае дано те фраснат с голям морков есента.
ПП: Не се изразявай като депут(ка)атка : )
Да я фраснат с морковПървоначално написано от Uga-Buga
![]()
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Може и с голяма тлъста зелкаПървоначално написано от darking
![]()
![]()
Абе глупости...немската според мен е хипер мега по-яко даскало от английската...познавам мн хора там и са ми казвали само хубави неща...е верно,че сградата мяза на болница,ама е яко и централно място с хубаво обучение и най-важното мега пичовете са там![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
незнам защо но смятам че 91 е по добра от 1АНГ чувала съм мн добри отзиви, но 1 АНГ са я завършили мн извесни личности
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Mi az wlqzox w 91NEG s bal 34.75!!!Preporu4vam ti Nemskata.W 1AEG y4itelite vlizat pqni v 4asovete
Що за въпрос?! Много ясно че 1НЕГ!!!! В 1АЕГ повечето момичета стаа кифли или стаат още по-тъпи!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Като ти гледам постовете и профилите по сайтовете за запознанствата, едва ли може някой да стане по- тъп от теб.Първоначално написано от miss_asi
Mного ти благодаряПървоначално написано от _Drama_Queen_
![]()
![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
^ти пък какво се връзваш?