.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Кристали..??

Какво представляват,как се използват и на каква цена са?? Ако някой е ползвал да каже ефекта какъв е Може ли с кристали да се възстанови изтощена и нацъфтяла коса или за какво са?? И още един въпрос-ако косата е нацъфтяла(е не чак до горе :P ) ако не се постриже какво става,смисъл ако се остави с месеци така може ли да опада?? Питам щот мойта почна да цъфти,а си харесвам дължината и не ми се пипа и милиметър Аиди вие сте
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Sofia
    Миии....разрови се малко и ще видиш още колко теми има за тези кристали...

и сега ше си ходиш с нацъфтялата коса ли??? ми кажи на фризиорката да не ти бара дължината само връхчетата да ти вземе то пак се зима малко ама после нали пак ще ти порасне

Цитирай Първоначално написано от babykiller_
    и сега ше си ходиш с нацъфтялата коса ли??? ми кажи на фризиорката да не ти бара дължината само връхчетата да ти вземе то пак се зима малко ама после нали пак ще ти порасне
    ем не ми се прежалва косата винаги като ида за връхчета и ми режат уж малко пък по половин метър
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Голям фен Аватара на o0ps
    Има най-различни видове кристали. Някой са за блясък, против цъфтеж, за предпазване от преса и сешоар и т.н. Моите са на "Сери" и съм много доволна. Цената варира според марката. "Сери" 50 мл са около 10 лева. Косата става много мекичка и хубава. А иначе наистина е гадно да ходиш с нацъфтяла коса. Отиди и кажи на фризьорката да ти махне само връхчетата. Почти няма да има промяна в дължината, а ако не ги махнеш сега ще продължи и нагоре да ти се цепи косъма и ще трябва още повече да я скъсяваш...

Град
    Там,където се намирам
    Предпочиташ да стоиш с нацъфтяла коса ??? отиди поне връхчетата да ти махнат или си ги махни сама (аз така правя не съм чак толкова зле )

не ви ли омръзна да пускате еднакви теми

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    ем не ми се прежалва косата винаги като ида за връхчета и ми режат уж малко пък по половин метър
    Защото нацъфтялото се увеличава. И като 'не искам да си пипам дължината, т.е. няма да се подстригвам' с времето се получава това и общо взето... ти режат половината коса.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

смени си фризьорката

Ами , колкото повече не искаш да се подстригваш толкова повече се налага , защото цъфтежа върви нагоре и все пак трябва да се отреже някога иначе .... Отиоди на фризьор за да ти махне цъфтежа , пък ако все пак се наложи да вземе и от дължината ... нали пак ще ти порастне косата ?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    е даже и да не ти се бара вземи ги махни то и без това няма кой знае колко да ти вземе от дължината..а и като няма цъфнали краища расте по бързо(или аз така си мисля )без значение..но трябва да се махат..а след като ги махнеш нацъфтелите краища си вземи и кристали.

Cruel Intentions

Re: Кристали..??

Какво представляват,как се използват и на каква цена са?? Ако някой е ползвал да каже ефекта какъв е Може ли с кристали да се възстанови изтощена и нацъфтяла коса или за какво са?? И още един въпрос-ако косата е нацъфтяла(е не чак до горе :P ) ако не се постриже какво става,смисъл ако се остави с месеци така може ли да опада?? Питам щот мойта почна да цъфти,а си харесвам дължината и не ми се пипа и милиметър Аиди вие сте
    Първо,че нацъфтялата коса е ГРОЗНА коса...
    Второ - ако си стоиш така с месеци после ще ти се наложи да се подстрижеш като момче ...
    Трето - косата ти ще стане по-тънка и по-рядка ... може да започне и да пада ...
    Извод: Поддържай си косата!!!Ходи на фризьор РЕДОВНО,защото след време ще пуснеш тема "Косата ми оредя,фризьора иска да ме подстриже 2-3 номер ... какво да правя"!!!А и като я скасиш пак ще порасне Аз ходя на фризьор всеки месец,дори да нямам цъфтежи...Просто обичам да се освежавам А и ми действа добре на косата И расте по-бързичко

Re: Кристали..??

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Първо,че нацъфтялата коса е ГРОЗНА коса...
    Второ - ако си стоиш така с месеци после ще ти се наложи да се подстрижеш като момче ...
    Трето - косата ти ще стане по-тънка и по-рядка ... може да започне и да пада ...
    Извод: Поддържай си косата!!!Ходи на фризьор РЕДОВНО,защото след време ще пуснеш тема "Косата ми оредя,фризьора иска да ме подстриже 2-3 номер ... какво да правя"!!!А и като я скасиш пак ще порасне Аз ходя на фризьор всеки месец,дори да нямам цъфтежи...Просто обичам да се освежавам А и ми действа добре на косата И расте по-бързичко
    +1
    и аз се подстригвам всеки месец

Както казаха преди мен поддържай си косата и се подстригвай редовно,аз ходя на фризьор на 2 месеца и косата ми е без цъфрежи и си е дълга.Относно кристалите->ползвам и ми правят косата много мекичка и предпазват,а за цената незнам майка ми ми ги е купувала..отиди в някой козметичен магазин или в някоя по голяма аптека и питай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си