.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли си гадже?

Гласували
188. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • момче съм и имам

18 9,57%
  • момче съм и нямам

45 23,94%
  • момиче съм и имам

82 43,62%
  • момиче съм и нямам

43 22,87%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Имате ли си гадже?

Имате ли си гадже? На колко години за пръв път правихте секс? Хареса ли ви? Ако можеше да се върнете назад във времето, бихте ли го направили пак?

хаха...еми малко глупава тема, но ще напиша все пак.Имам си приятел...няма да казвам кога за пръв път правих....не ми хареса, защото не беше с точния човек и защото беше тъпо.Ако можех да върна времето пак щях да го направя, но с друг човек.Сега правя любов и ми харесва и то много, ако можех бих спряла времето докато се любя с моето момче, за да ми е още по-дълго хубаво
    A.D.I.D.A.S.

Град
    На края на дъгата :)
    IMAM SI I TOI E NAI MILOTO I NAI GOTINOTO MOM4E :P
    PARVIQT MI PAT BE6E NA 19 I MN MI HARESA KATO ZA SEFTE
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Момче съм и нямам гадже. На 18 години съм и първия ми път беше много як. Ако върна времето...ще е не за да променя нещо, а за да го направя пак. Но имам къде къде по-хубави изживявания след това.

Имам си супер гадже,което обичам много.
    Първия ми път не беше кой знае какво и сигурно ,ако можех да върна времето не бих го направила защото момчето с което го правих не си заслужаваше...[!]
    Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Момиче съм и имам
    На 14 беше ,не бих върнала времето имам предвит ,точно с него трябваше да е Не ми хареса първият път,но след това - ухаа

Imam si gadje takmo ot po4ti edna godina..parviqt mi pat be6e na 15...parviqt pat ne mi xaresa ama vij sled tova
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Град
    в съня на елфите
    Имам си гадже.
    А първият ми път не ми хареса не защото ме е боляло или нещо такова, а защото човекът не си заслужаваше. Ако можех да върна времето, бих го направила.

момче съм и имам най-якото гадже .Не бих върнал времето назад ,защото първият ми път беше с любимият ми човек , но определено бих го върнал за да мога да направя нещата много по-добри

Голям фен Аватара на dantro
    Имам на 18 сме и двамата .. ходим от 1 година и 2 месеца за пръв пъв на 16, а с нея първия месец откакто тръгнахме.. Ест че ми хареса ... неискам да връщам времето
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Момиче съм и си имам гадже ..

Той е най-най-най-строхотно момче с което съм била .. и бих искала да остана с него много по-дълго време . Ходим вече почти година , но все още съм си девствена и той все така си ме обича и го доказва всеки ден .
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от Puky

Той е най-най-най-строхотно момче с което съм била .. и бих искала да остана с него много по-дълго време . Ходим вече почти година , но все още съм си девствена и той все така си ме обича и го доказва всеки ден .
    А немислиш ли че е време да му пуснеш .. немисли че му е много хубаво 1 година без секс мисля че ако не му пуснеш скоро ще спи с друга
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Цитирай Първоначално написано от Puky

А немислиш ли че е време да му пуснеш .. немисли че му е много хубаво 1 година без секс мисля че ако не му пуснеш скоро ще спи с друга

На 14 съм .. нямам намерение все още да спя с него .. Той е готов да ме изчака колкото и да е възможно.. вече свикна с тая мисъл. Живеем в малък град аз мога да науча всичко , както и той за мен. Той ме обича и ми го доказава , никога няма да ме остави заради секса .. ама никога . Просто като не познаваш нито него нито мен какво се бъркаш? Това се и лично моя работа какво ще правя. Има хора от форума които познават и него и мен .. те знаят за какво става въпрос. !!!
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Re: Имате ли си гадже?

Цитирай Първоначално написано от gattopardo
    Имате ли си гадже?- На колко години за пръв път правихте секс? Хареса ли ви? Ако можеше да се върнете назад във времето, бихте ли го направили пак?
    1.Имах до преди два дена..са имам ново..2.Тайна3.Хареса ми.4.Да естествено,но и без да го връщам ще го направя!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    София

Имате ли си гадже? На колко години за пръв път правихте секс? Хареса ли ви? Ако можеше да се върнете назад във времето, бихте ли го направили пак?
    Момче съм и имам. На 15, очаквах да е по-приятно, бих.
    Don't tell me what I can or can't do !

дам имам си и мн го оби4амм на колко год. няма зна4ение мисля,хареса ми,беше с 4овек,който мн държеше на мен и аз на него и не съжалявам,но въпреку това,ако можехда върна времето назад нямаше да го направя то4но тогава

нямам
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    Sofia
    Няма такива екстри, гаджета... !!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    момче на 17 съм и нямам гадже дествен съм все още

Lord Give Me A Sign

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

1. Нямам
    2. 17
    3. Хареса ми много.
    4. Бих го направила. Беше с точния човек в точния момент и не съжалявам за нищо.

Само не мога да разбера защо толкова се срамувате да си кажете на колко сте го направили. Нали вие сте си го решили ебаси не е като да са ви изнасилили..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Momiche sym i imam priatel. Za pryv pyt sex pravih na 17 i principno ne obicham da syjalqvam za neshta, koito sym pravila predi, zashtoto vqrvam, che v jivota ima izbori i tozi, koito napravim, vinagi e pravilen za momenta, no moje bi bilo po-dobre, ako sym izchakala.

Супер фен
    Град
    Своге
    imam d na 17 god e zaedno sme 3 meseca ,za sex ne ne sme praili
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

якоооооооооооооооо
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    имам си гадже,не сме го правили още..или поне не е било нещо истинско...бих променила??? ами..може би не бих го спирала,когато го искаме и двамата,но миналото си е минало,да се надяваме бъдещето да е добро
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

no girlfriend

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си