- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли си гадже?
Имате ли си гадже? На колко години за пръв път правихте секс? Хареса ли ви? Ако можеше да се върнете назад във времето, бихте ли го направили пак?
хаха...еми малко глупава тема, но ще напиша все пак.Имам си приятел...няма да казвам кога за пръв път правих....не ми хареса, защото не беше с точния човек и защото беше тъпо.Ако можех да върна времето пак щях да го направя, но с друг човек.Сега правя любов и ми харесва и то много, ако можех бих спряла времето докато се любя с моето момче, за да ми е още по-дълго хубаво![]()
A.D.I.D.A.S.
IMAM SI I TOI E NAI MILOTO I NAI GOTINOTO MOM4E :P![]()
PARVIQT MI PAT BE6E NA 19 I MN MI HARESA KATO ZA SEFTE![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Момче съм и нямам гадже. На 18 години съм и първия ми път беше много як. Ако върна времето...ще е не за да променя нещо, а за да го направя пак. Но имам къде къде по-хубави изживявания след това.
Имам си супер гадже,което обичам много.![]()
Първия ми път не беше кой знае какво и сигурно ,ако можех да върна времето не бих го направилазащото момчето с което го правих не си заслужаваше...[!]
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Момиче съм и имам
На 14 беше ,не бих върнала времетоимам предвит ,точно с него трябваше да е
Не ми хареса първият път,но след това - ухаа
Imam si gadje takmo ot po4ti edna godina..parviqt mi pat be6e na 15...parviqt pat ne mi xaresa ama vij sled tova![]()
![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Имам си гадже.
А първият ми път не ми хареса не защото ме е боляло или нещо такова, а защото човекът не си заслужаваше. Ако можех да върна времето, бих го направила.![]()
момче съм и имам най-якото гадже.Не бих върнал времето назад ,защото първият ми път беше с любимият ми човек , но определено бих го върнал за да мога да направя нещата много по-добри
![]()
Имам на 18 сме и двамата .. ходим от 1 година и 2 месеца за пръв пъв на 16, а с нея първия месецоткакто тръгнахме.. Ест че ми хареса ... неискам да връщам времето
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Момиче съм и си имам гадже ..![]()
![]()
![]()
Той е най-най-най-строхотно момче с което съм била .. и бих искала да остана с него много по-дълго време . Ходим вече почти година , но все още съм си девствена и той все така си ме обича и го доказва всеки ден .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А немислиш ли че е време да му пуснеш .. немисли че му е много хубаво 1 година без секс мисля че ако не му пуснеш скоро ще спи с другаПървоначално написано от Puky
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от dantro
На 14 съм .. нямам намерение все още да спя с него ..Той е готов да ме изчака колкото и да е възможно.. вече свикна с тая мисъл. Живеем в малък град аз мога да науча всичко , както и той за мен. Той ме обича и ми го доказава , никога няма да ме остави заради секса .. ама никога . Просто като не познаваш нито него нито мен какво се бъркаш?
![]()
Това се и лично моя работа какво ще правя.
Има хора от форума които познават и него и мен .. те знаят за какво става въпрос. !!!
![]()
1.Имах до преди два дена..са имам ново..2.Тайна3.Хареса ми.4.Да естествено,но и без да го връщам ще го направя!Първоначално написано от gattopardo
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Момче съм и имам. На 15, очаквах да е по-приятно, бих.Първоначално написано от gattopardo
Don't tell me what I can or can't do !
Няма такива екстри, гаджета...!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
момче на 17 съм и нямам гадже дествен съм все още![]()
Lord Give Me A Sign
1. НямамПървоначално написано от gattopardo
2. 17
3. Хареса ми много.
4. Бих го направила. Беше с точния човек в точния момент и не съжалявам за нищо.
Само не мога да разбера защо толкова се срамувате да си кажете на колко сте го направили. Нали вие сте си го решили ебаси не е като да са ви изнасилили..![]()
Momiche sym i imam priatel. Za pryv pyt sex pravih na 17 i principno ne obicham da syjalqvam za neshta, koito sym pravila predi, zashtoto vqrvam, che v jivota ima izbori i tozi, koito napravim, vinagi e pravilen za momenta, no moje bi bilo po-dobre, ako sym izchakala.
imam d na 17 god ezaedno sme 3 meseca ,za sex ne ne sme praili
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
якоооооооооооооооо![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
имам си гадже,не сме го правили още..или поне не е било нещо истинско...бих променила??? ами..може би не бих го спирала,когато го искаме и двамата,но миналото си е минало,да се надяваме бъдещето да е добро
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
no girlfriend![]()