Цитирай Първоначално написано от dd_93
С моятя приятелка сме решили да го направим, по-скоро аз я оставих да реши кога. Предпазните средства на ПЪРВО място разбира се! Зная колко за здрави презервативите, че имат резервоар и неправилното им съхранение води до скъсването им. Но ако по някакво случайност сперматозоиди навлезнат във влагалището какво може да се направи в най-скоро време. Бих искал да потвърдите, че използването на два презерватива едновременно е по-опасно, поради възможност от скъсване. Другото, което бих искал да попитам е: трябва ли да се навлажни там долу за да може да проникне по-добре (не че не бих, а просто дали е необходимо).
И последно при "натискане" приятелката ми пъшка, разбира се от удоволствие, но понякога го прави умишлено, как да разбера кога е истинско, по дишането не става БЛАГОДАРЯ за отзивите!
pyrvo : mi za da ne pronikvat spermatozoidi to4no predi da svyr6i6 go izkarai navynka - logi4no e
vtoro edin prezervativ stiga
treto: mnogo qsno 4e trqbva dase navlajni poneje 6te vi boli i dvamata(osven ako partniorkata ti ne e mnogo vazbudena)
Ne vqrvam da e 4ak tolkoz vazbudena 4e 4ak da py6ka pri natiskane samo i moje bi go pravi vseki pyt umi6leno

dano sym ti bil polezen