- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Полов живот при тинейджърите
за мен над 18
someone else...
Неемм на 14 е по закон ;] А по принцип - когато се почувства достатъчно зрял и готовПървоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Аз се чуствам презрял да ви кажа ама нема с кой![]()
![]()
![]()
golqma si sladuranaПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
![]()
Така де, то между 13 и 15-годишните разликата е покъртителна.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Аз понеже съм с остаряло, мислене ще кажа 17, 18.
Don't worry, be happy!
Дам и аз така мисля.И какво е това повече от година.Година и 3 месеца това ме разбиПървоначално написано от Bubbly
![]()
Какво значение има възрастта ..Както някакви тръгнали да пишат на 18 съм и съм девствен или пък на 13 съм и го направих .. Всеки има мозък/предполага се/ и всеки решава кога е най-добре за себе си.. Кога се чувства готов за това и т.н. .. Познавам много хора които са на 14 и имат акъл за поне 18 годишни,но също така и такива които пак са на 14 а имат акъл на 5 годишни ... Затова е супер относително като казвате над 15, 16 и т.н. Има огромна разлика от човек до човек ... Затова какъвто и отговор да дам ще е супер относителен, така че ще се въздържа от конкретни числа ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ми когато започне да му се иска
и се чуства готов,а не после да съжалява че го е направил
ако се чудиш дали ти е време ела да ти кажаПървоначално написано от kiflata
![]()
Абе .. кифладжийска му работа... Има повече такива теми, отколкото изобщо можеш да си представиш!
Аз ви казах на 10 , ама вие не ме слушате![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
алеле...кфи 10 години бряя,почва да ходи,научава се къде да се фане като иде да пишка и е готово момченцето...а за момичето вече...кат се научи колко са му дупките отдоле![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Малееее къде отидоха семейните ценности...
21 век sux...
Да, бавно, но сигурно затъваме.Първоначално написано от vuryss