.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Лято???????

Лято???????

Така дългоочакваното лято от нас дойде, но какво?! Оказа се, че ще бъде пълна скука Моля да дадете вашите предложения за куул лято и с какво да си убием времето. Благодаря на всички!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Че толкова ли нямаш работа? Аз по 2-3 дена си мързелувам вкъщи, после хващам раницата и изчезвам за 3-5-10 дена, после пак малко мързелуване и така

С камъни си го убий...

Ми то си свършвам работата вкъщи, а няма къде да се хвана да работя Интересно ми е вие какво правите когато ви е скучно, като изключим компютър и разходки с приятели.

Град
    unknown
    хазарт

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Работи,момиче...така почивката след това е 2 пъти по-сладка....а и кеф ти дискотека,кеф ти клуб,нещо...за всичко си имаш пари..

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Моето лято не се оказа, че ще бъде пълна скука, хах.

Пий мохито

Saatana vittu perkele hate crew!

Ами търсехме си работа...но няма как Дайте някакви предложения аз и моята риятелка сме на 16 години ...

Град
    unknown
    компаньонки

Пийте Махи-Махи

Или елате ми подухайте, пък ще ви дам по 5 кинта

уф и моето лято май няма да е от най-интересните,но поне пазя спомена за предишното лято.Голям кеф беше...Еми незнам и аз какво може да се направи.Поне не е свършило още,има надежда хаха

Заеми се с нещо,което не си правила преди - например фани си партакешите и отиди за един ден в друг град, препичай се на покрива на блока с колата, боядисай си косата в необикновен цвят с отмиване ... знам ли ..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами идете на вила , някоя друга близка месност и така ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

То е такова, каквото си го направиш
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    хазарт
    Класика
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аиляк да е ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Хвани си работа,запиши се да тренираш нещо или пък ходи на уроци,чети книги гледаи тв компа...най вече излизаи с фр кафета барове..ако нямаш си хвани гадже.. и ще си намираш занимания по цел ден..

Отиди в друг град при приятели ако имаш.
    Пък ако не си толкова малка и толкова се чудиш какво да правиш - намери си работа!

Трудът е песен.
    Искам да бъда директор на водопад!

Мерси много! Ми аз ходя на фитнес, чета книгите от списъка, но някак си ми се искаше нещо по-нестандартно. Мерси много на всички ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си