- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативът се изхлузи
с моя приятел снощи правихме секс, всичко беше ок докато не се изхлузи презерватива,а той беше свършил,но спермата си беше в презерватива,но има вероятност да е останала и по мен. Не бях в цикъл свърши ми 1-2 дена преди да го направим..въобще трябва ли да пия постинор.Много ми е притеснено(((
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Мисля че всичко е ок + тва си на втория ден от цикала така че аз мисля че нетрябва да пиеш
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Prezervativa beshe izcqlo v teb ili dolnata mu chast se vijdashe i navyn?
долната част се виждаше
според мен няма проблем не се притeснявай =]
Не е нужно да си тровиш организма с хапчета :P Нищо ти няма.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Znachi nqma problem. Ne se pritesnqvai. Nqma nujda da piesh hapcheta.Първоначално написано от mmolly
Щом не е бил в теб целия презерватив значи няма вероятност да е станала беля , спокойно нищо ти няма![]()
а и Постинор мисля че вече няма![]()
![]()
Първоначално написано от dantro
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
да няма.Има на негово място ЕСКАПЕЛ 30 лв....Първоначално написано от romantika_f_13
A.D.I.D.A.S.
Ne se pritesnqvai..ama se nauchi che dumata se pishe въобще....
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
въоБще!Първоначално написано от saltbaby
+1Първоначално написано от Nadelina
be a good boy!!!
MOITO MNENIE E 4E TREA SE PAK SI PINE6 NEKVO HAP4E ZA SEKI SLU4AI 6OT TO4NO KAT SI V CIKAL ILI KAT TI SVAR6IL TO4NO TOGAVA E NAI OPASNO OT TVA DA ZABREMENEE6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе тва хапче точно след цикъла ще ти направи хормоналния баланс на нищо... според мен решението е да си намериш някой с по-голяма пиш*а та да не му се изхлузва... кви са тия работи
Първоначално написано от Mono_Blok
![]()
![]()
Абе дете, ти чело ли си нещичко за овулация и дните, когато това яление поражда повод за притеснение.... Боже
Нека си пийне едно хапченце, а? Ми да... то това си е като витамин Ц
Вземете прочетете една биология за 8-ми клас и тези, които дават "умни" съвети, и тези, които секс правят, ама ... иначе нищо лично