- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво допринасяте за опазването на околната среда?
Vajnoto e da se unishtojava kolkoto se moje po-burzo. V ramkite na 1 pokolenie trqbva totalno da se promeni peizaja na vsichko. Kolkoto po-burzo udarim dunoto, tolkova po-burzo shte otskochim. Inache pokoleniqta nqma da znaqt kakva e bila prirodata predi tqh. Drugo si e da si otrasnal s divite jivotni i v edin moment da se ogledash prez balkona i ko da vidish samo kal i dimqshti auspusi na golfcheta navred ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Само общи приказки без никакъв смисъл.
Слагайте газови на колите!
Grumpy old madman
Хвърлям си боклуците само в кош; когато няма такъв наоколо ги прибирам в някаква торба/джоб или си ги нося в ръката.
На работа пия вода и кафе от стъклените чаши и не използвам пластмасовите.![]()
Единственото нещо, с което "допринасям" е, че карам кола на метан. И то не, за да пазя околната среда, а защото е по-евтино.
Иначе си хвърлям боклука по земята, не събирам разделно и харча енергия... Убийте ме с камъни.![]()
защо?Първоначално написано от Christ
![]()
бих избрала сирене на килограм
Тва сирене на килограм ще го носи в ръка от магазина до тях!?!? и ще го сложи в хладилника голо!?
Пръскам освежители за въздух където ми падне. Паля и чупя каквото ми падне. Обожавам да късам растенията![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Ям свинско! При производството на 1 кг. свинско се отделя до 4 пъти по-малко въглероден диоксид отколкото при производството на 1 кг. телешко и 10% по-малко, отколкото при производството на пилешко.
Свинята - за един по-чист свят!
Grumpy old madman
Изяж бобър - спаси дръвче!![]()
What you give is what you get!
LOL Srsly?!Първоначално написано от Lake_bodom
Не, просто защото не виждам смисъл. И света не е "природата".![]()
Bratq, otdaite se na chekiite. Pri chekiq chovek otdelq mnogo po-malko CO2 otkolkoto pri sex![]()
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Хвърлям си боклука в коша, когато си мия зъбите спирам чешмата. За съжаление в града, който живея няма кофи за разделно събиране на отпадъците. Загасям лампата когато излизам от стаята, ако е светло не я светвам. Има и други неща, но не се сещам![]()
za6toto vqrva 4e bog se griji za prirodataПървоначално написано от Dreamy~~
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...