- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ходите ли на летни курсове?
Axel пробвай в Иберика.Там са добри и е по-изгодно,защото един курс ти е за 70 часа и струва 200-250 лв.Ти иначе кое ниво си или си начинаеща?
Puedo escribir los versos m
Щях да ти предложа Космополит.Чух нещо за 11.07,ако искаш провери.Аз бях там миналото лято на първо ниво.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Дамм и за Иберика знам, но вече няма свободни места. А Космополит съм ходила на английски и не съм възхитена честно казано, не знам как стоят нещата с испанския, може да проверя![]()
Иначе съм начинаеща, две думи не знамНо все от някъде се започва, нали
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ходя на испански - първо ниво (демек, за начинаещи).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оле ужас!!единствено ходя на уроци по китара
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Колко часа е курсът в институт Сервантес? Иначе моят курс струва точно толкова, 80 часа е. Засега съм много доволна. Този институт Сервантес доколкото аз знам също е добър (все пак именно испанският е в основата му), мисля, че си струва парите, но ти си преценяваш. Пък и без това всички курсове са скъпи.Първоначално написано от Axel_f
![]()
Испанския е на ниво,аз съм много доволна.Първоначално написано от Axel_f
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Мислех за английски, отдава ми се и ми се занимава с това, обаче ме домързя в последния момент. Другото лято обаче няма отърване.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Аз ходя на уроци по английски - само дето още не е ясно за кое ново съмВчера бях на пробен урок с начинаещите и умрях от скука - взимаха текст за някаква жена, която живее в Боинг 727
В понеделник съм на още един да видим колко от граматиката съм забравила
![]()
Illusions never change into something real... or?
Е не прави ли тест за определяне на нивото?Първоначално написано от lonely_shadow
Ми...не няма...Нищо,че съм приета с немски и до сега не съм го учила...Може би ще наблегна на математиката през лятото...Не знам,но ще направя нещо.Първоначално написано от Axel_f
![]()
Да ви се похваля аз се записах в "Иберика", от понеделник почвам испанския![]()
И бтв като гледам много хора намират темата за абсурдна, дам и аз 6-7 клас така смятах, но сега мисля по съвсем различен начин...Може би и средата си оказва влияние - не съм в пропаднала квартална дупка![]()
Браво пък след някоя година като понаучиш повече може и на DELE да се явиш.![]()
Puedo escribir los versos m
И аз исках, но наш'те като че ли не са особено съгласни..
Не че не са де, но до преди 1 месец бях на други курсове.![]()
What you give is what you get!