Хей,мислех да пусна същата тема!На същото мнение съм.Тези хора са съвсем нормални ,плащат си данъците,ходят на работа ,децата им ходят на училище....На никого не пречат.Аз също гледах Сблъсък тогава и съм напълно съгласна с това ,което каза Емил Кошлуков.Просто българите са едни консервативни хора,които не могат да приемат по- различните от тях.Защото ,ако националистите не се бяха разграчили срещу гей-парада и не бяха хвърляли разни бомби ,никой нямаше да разбере,че има гей-парад освен хората ,които живеят по улицата,по която се състоя парадът.Нито са били разголени ,нито са викали ,на никого не са пречели.А пък родителите толкова като не искат децата им да виждат парада ,да ги затворят там за няколко минути докато свърши.Макар че не виждам просто защо не им позволяват да го гледат.Страх ги е ,че и техните деца могат да станат гейове и лесбийки ли ?Те ако ще стават ,ще стават и без да гледат парада.А този парад всъщност беше толкова малък-бяха 250-300 души.В другите държави тези паради са толкова по-пищни и толкова по-големи...В края на краищата нали Христос проповядва именно любов между хората,а не омраза и ние наистина не можем да бъдем съдници и не можем да кажем дали "грешните" души на тези хора ще бъдат приети в Рая.Защото както има гадни и зли хомосексуалисти,така има и още по-зли хетеросексуални хора.Но никога не съм чувала гей да е изнасилил някого. Всеки ден по новините се съобщава за разни убийства и кражби-те от хомосексуалисти ли са извършени?НЕ! Не са!От така наречените "номални" хора.А техните души-на престъпниците-ще бъдат ли изкупени или не?2 от Божийте заповеди са : не кради и не убивай.Но срещу хората,нарушаващи тези 2 заповеди нищо не се говори,нито се протестира,някои дори и в затвора не влизат.