Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от Jaden
Цитирай Първоначално написано от kriska__
kristo e za vsi4ko absolutno prav podkrepqm go napulno
Nema bezgresen covek! Samo edin takuv e stupvam po zemiata predi 2000 godine!
Тука си абсолютно прав .
Виж сега, няма лошо, че имаш сръбска кръв, за мен по-важното е какъв се чувстваш ти. Защото ако се чувстваш българин, аз лично нямам основания да не те приема за такъв. Ако се чувстваш сърбин, ок, всичко е въпрос на личен избор. Та въпроса е ти какъв се чувстваш и за какъв се самоопределяш. Защото примерно българите има голяма верочтност да имаме тракийска кръв в жилите си, но това дори и да е така няма да ме накара да се чувствам трак, а винаги ще се чувствам българин. Затова иде реч.
А казваш, че си живял в Сърбия и не са се държали добре с теб? Ами не е никак изключено при положение, че си наполовина българин, така че не се учудвай защо е било така. Във всеки случай българите сме много толерантен народ и никога не сме били против някой само защото не е чист българин примерно. Въпроса е друг, ама да не задълбавам сега. Та искам само да се уточня, че не съм против сръбският народ, аз съм против великосръбският шовинизъм, от който България многократно си е изпатила и е загубила много изконно български територии, които бяха дадени на Сърбия. Иначе аз съм готов да променя отношението си към Сърбия и сърбите, стига някой ден да се решат да ни върнат Западните покрайнини примерно и да ни се извинят за многото злини, които са ни вършили в исторически план. Но съм твърде наясно, че това няма как да стане. И пак повтарям, разбира се, че има и свестни сърби, не исках да звучи така, че все едно казвам, че такива няма. Във всеки народ има и добри, и лоши хора. При някой са повече лошите, по-малко добрите, при други повече са добрите, зависи. Пак ти казвам, въпроса е ти какъв се чувстваш .
Obicam Srbija, tia e blizo do srceto mi, no ia obicam kato sestra, kato nesto dalecno i nepoznato dori eksoticno!
A Bulgaria obicam kato maika, tia e v dusata mi, neinite tradicii i obicai sa mi poznati, i bulgarskiat mantalitet mi e mil, a ne srpskiat!
Ako nekoi bi postavil vprosa na cia strana bih zastanal po vreme na Voina (ne dai Boze) za mene otgovora e iasen!
Kakto kaza ti vseki narod ima svoite dobri i losi strani!
Радвам се, че чувстваш България като своя майка .
Аз ти вярвам, че си искрен и наистина обичаш България.
Въпроса е да видим всички ние, които обичаме България какво можем да направим за нея, за да излезе тя от блатото, в което се намира тя в момента.
Вярвам, че това ще стане, но за съжаление няма да е скоро, понеже нито сме се обединили достатъчно всички патриотично мислещи българи, нито имаме силите да се справим сега засега с цялата мафия, която е задушила българската държавност.
И все пак вярвам, че България отново ще се възроди. Обнадежден съм, защото виждам, че повечето млади българи сме доста будни и имаме огромното желание да направим нещо за родината ни. И ще го направим, понеже винаги се намират начини за действие .
Bulgaria nema da izleze skoro ot lainata, no eto ce vece i Srbija zatyva! Prodaznoto pravitelstvo u Blegrada zapocna da predava generalite ni!!!
Човек тези генерали са извършили геноцид над босненски мюсюлмани! Това са около 8000 избити цивилни босненци, не мислиш ли, че е нормално престъпниците да бъдат там, където им е мястото-на съд и в затвора? И Караджич, и неговите хора са военнопрестъпници, не виждам на какво основание цяла Сърбия скача в тяхна подкрепа. Разбирам да са осъдени несправедливо или нещо такова, но в случая са си абсолютни престъпници, избивали мирно население, защо ги подкрепяте?
Мисла че тоа го казваш штото в Българйя нема един свестен генерал който да сложи турците на местото им и просто завиждаш! А всеки един българин си мечтае Българйа да има един Караджич и един Младич!