Първоначално написано от 
Jaden

Първоначално написано от 
kriska__

kristo e za vsi4ko absolutno prav 

podkrepqm go napulno 

Nema bezgresen covek! Samo edin takuv e stupvam po zemiata predi 2000 godine!

Тука си абсолютно прав  

.
Виж сега, няма лошо, че имаш сръбска кръв, за мен по-важното е какъв се чувстваш ти. Защото ако се чувстваш българин, аз лично нямам основания да не те приема за такъв. Ако се чувстваш сърбин, ок, всичко е въпрос на личен избор. Та въпроса е ти какъв се чувстваш и за какъв се самоопределяш. Защото примерно българите има голяма верочтност да имаме тракийска кръв в жилите си, но това дори и да е така няма да ме накара да се чувствам трак, а винаги ще се чувствам българин. Затова иде реч.
А казваш, че си живял в Сърбия и не са се държали добре с теб? Ами не е никак изключено при положение, че си наполовина българин, така че не се учудвай защо е било така. Във всеки случай българите сме много толерантен народ и никога не сме били против някой само защото не е чист българин примерно. Въпроса е друг, ама да не задълбавам сега. Та искам само да се уточня, че не съм против сръбският народ, аз съм против великосръбският шовинизъм, от който България многократно си е изпатила и е загубила много изконно български територии, които бяха дадени на Сърбия. Иначе аз съм готов да променя отношението си към Сърбия и сърбите, стига някой ден да се решат да ни върнат Западните покрайнини примерно и да ни се извинят за многото злини, които са ни вършили в исторически план. Но съм твърде наясно, че това няма как да стане. И пак повтарям, разбира се, че има и свестни сърби, не исках да звучи така, че все едно казвам, че такива няма. Във всеки народ има и добри, и лоши хора. При някой са повече лошите, по-малко добрите, при други повече са добрите, зависи. Пак ти казвам, въпроса е ти какъв се чувстваш  

.