Не мислите ли, че е време да спрете? С всичките гаври, майтапи и други "забавни" игрички? Ония бил зубър, задръстеняк, не е като нас, значи заслужава бой. Тръгне един малоумник да го бие и всички седят като безгръбначни и не правят нищо - ама как ще застанат срещу "лидера си". А ако не са безгръбначни, ще са тъпи гъзолизци и ще тръгнат и те срещу "мишената". И защо? И те не знаят. Важното е, да се докажат. Пред кого? Пред шибаното хлапе, чиито родители са му отказали да му купят някоя дрешка и е решил да си го изкара на някой. Ама разбира се - кой друг е виновен,че онея скапани "родители" едно дете не могат да възпитат както трябва. Майната му. Нали друг обира боя, нали ние не сме днешните мишени. Ми, да - кой го е карал да е различен. Който се цепи от колектива, колектива му го нацепва колективно. А аз знаете ли кво мисля? Да го духа шибания колектив. Да го духат всички, които си мислят, че са повече от останалите. Да го духат и шибаните кретени с шибаните си комплекси, на които най-интересното им занимание е да се гаврят с хората. РАЗБЕРЕТЕ ГО, НАЙ-НАКРАЯ, ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ Е СМЕШНО. Чета оная тема за дебелите хора и онова лайно, което разправя, че дебелите били втора ръка хора. Бахти нещастника. Сигурно преди т'ва някой педераст като него му е казал същото и той решил,че ако и той се държи така, ще го приемат като нормален човек. Ами, няма. Само че докато той си бие чикии, гледайки скапания си пост, някой дебел (или поне според него) човек решава, че е прав и какво получаваме? Анорексия, булемия или още един комплексиран тинейджър с проблем с/в обществото. Да ви имам скапания порочен кръг. Или пък няква вчерашна пикла се обяснява, че било нехигиенично да ходиш с едни и същи дънки всеки ден. О, да, ще ти окапят краката сигурно.
Тъпо шибано комплексирано общество. Да ви имам тъпите критерии.
Принципно си права, ама за комплекси недей да говориш, щото ти май си по-комплексирана.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Сега пък и аз съм комплексирана. Май трябваше да го отбележа още в първия ми пост, ама айде, ще го напиша тук:
И аз, като всеки друг, си имам комплекси, но това няма нищо общо с мен. Била съм приятелка на т.н. "лидери", била съм (и даже още съм) приятелка и със "мишени", но никога не съм била от безгръбначните или гъзолизците. Наистина се надявам да не е обърнем темата на мен и моите проблеми. Просто искам някой, след като го прочете да се замисли преди да обиди някой или да го удари, защото има значение.
П.П. Гледайте филмът Klass, ако мислите, че съм пълна комплексарка/ малоумница или нещо подобно - той поне показва нещата такива,каквито са (или каквито ще станат скоро време).
Не мога да повярвам, че повече от 60 човека са я видяли и са я подминали. Явно тук преобладават безгръбначните.
Темите за кой е дебел, кой е грозен и кой задръстен съществуват поне до 20-та страница. Твоята ще бъде подмината най-прилежноПринципно си права, ама един твой пост няма да промени света
![]()
Знам, че няма да промени света, но може да промени поне един човек. : )
Тъжната истина е, че отрепки винаги ще имаУспех с темата
И дано...
За първи път прочитам нещо с което да съм съгласна от първата до последната дума ...Благодаря на авторката
понеже стана дума за темата с дебелите хора - човека ясно е казал, че дебелите трябва да се вземат в ръцe и да имат воля да се променят
Каква е тази злоба изобщо?С нея никъде няма да стигнеш.
Не разбирам защо толкова се впрягаш, че другите били зле - това да не би да е твой проблем? Като гледам май по-скоро ще си помисля, че ти си зле...
хъхъ..
Извинявам се за псувните, бях ядосана. А онзи с темата за дебелите хора, ако просто беше написал да се вземат в ръце, въобще нямаше да му обърна внимание. Но той беше изписал повече от 20 реда сигурно, пълни с глупости. Чел си го, знаеш за какво говоря.
И да, мой проблем е. Проблем е на всички ни. Сигурно си чул за онова момче, което беше убило доста свои съученици и учители, защото се бяха гаврили с него (сега не се сещам в коя държава беше, но беше в Европа някъде..). Или ще чакаме такова нещо да стане и при нас, че да се усетим? Не стига, че всеки ден умират ужасно много хора по пътищата, ами остава и да те е страх да отидеш на училище.
Всъщност, докато има инфантили, отказващи да си изградят собствено мнение по какъвто и да било проблем (така нареченитев от теб "безгръбначни"), ще има и жертви. Жертвите не страдат от "лидера" (интерено какъв лидер може да е някой на безволеви същества), те страдат от безхаберието на "последователите" - онези, които не виждат по-далеч от носа си, или по-далеч от носа на "водача". U see, всички проблеми идват от нежеланието на хората да мислят самостоятелно...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Стаден инстинкт. Слабите следват силните... Нормално...Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Не е нормално това, което става.Първоначално написано от Rossmary
Nothing but you
I'm addicted to you...
Нормално е от гледна точка това, че никога няма да спре да ставаПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Ненормалното се състои точно в това, че на никого не му пука за ставащото. Гледала съм филма "Клас", след края няколко минути бях като хипнотизирана, особено, след като осъзнах, че подобни неща стават и в реалния свят. А за инстинкта... То вече заприличва на инстинкт за самосъхранение.Първоначално написано от Rossmary
Nothing but you
I'm addicted to you...
^ То филма е по действителен случай, нормално.
Иначе в България не съм чула чак дотам да се е стигало, но няма да се учудя, ако стане. Пък и то май трябва да се случи, че някои хора да се осъзнаят.
Напротив, случвало се е да ходят с оръжие на училище, случвало се е да пребиват съученици, просто гледайте новини. Не е нужно да има масово убийство, за да кажем, че нещата са зле.Първоначално написано от [Валентина
Nothing but you
I'm addicted to you...
във моето училище са ставали мн такива неща,даже аз съм била свидетелка на не малко такива, и не само в моето даскало.мн ми е чудно обаче,как хората гледат отстрани и се пулят като кукли(безчувствено) и нищо не правят,а пред тях ,примерно,пребиват или сгазват човек![]()
![]()
![]()
всички са толкова безразлични към другите,но като стане въпрос за тях и веднага вдигат всичко във въздуха
![]()
Първоначално написано от lifelesscorpse
А ти направи ли нещо като са се случвали такива неща пред теб или и ти си се пулила като кукла? Въпросът не е да си просто против това, въпросът е да направиш нещо, за да спре или поне да намали.
chocolate`kiss, казах, че не съм чувала ЧАК дотам да се е стигало. Не живея в някъв розов свят, че да не знам, че в училища има побоища и т.н. Просто не съм чула някой да е извадил пистолет и да е почнал да стреля всички наред.
Абсолютно съм съгласна с целия пост. Това го има по целия свят, хората полудяват, ето и у нас имаме вече няколко подобни случая на убийства. И хората със всяко поколение стават все по - лоши.. И безразличните спадат към тях.. просто свестните или тези, които са способни да се изправят срещу тълпата са малко.. Хората сами трябва да се променят, да осъзнаят колко са жестоки тези неща.. иначе не виждам какво трябва да се случи, за да се спре.. Закон, може би..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
То закон и да има, кой ще го спазва..
Е добре аз да ви питам тогава,примерно някакъв ученик от училището ми е донесъл нож и пред мен е наръгал друг ученик,и кво да не би да ида тама рпи оня полуделия и мен да ме наръга,еми няя да ида много ясно.Ай ся може да ме плюете колкото искате ама тва си е мое мнение.Първоначално написано от [Валентина
Не казвам,че подкрепям гореспоменатите "лидери" и т.н.,но в такъв момент едва ли бих реагирала,просто щях да седа като пукал.![]()
![]()
А не можеш ли да извикаш помощ? Учители, директори, ОХРАНА?
Аз съм била свидетелка на такива побоища и точно преди момчето да забие токат на другото момче се опитах да го предпазя ама взе, че мен уцели другото момче.Както и да е де, после поне спряха щото се притесниха за състоянието ми.
![]()
Иначе наистина е страшно това, което става в училищата. Може да не носят пистолети, но боксове и джобни ножчета определено носят, които пък не са по - малко опасни. То да те е страх да излезеш от вкъщи вече...
И да е стане (Не дай Боже!) пак никакво внимание няма да се обърне. Ок, сещаме се за всички потресаващи убийства. Казват Х е направил така и така на У, наръгал с нож, разчленил тялото муПървоначално написано от [Валентина
, едва ли е станало случайно. В действителност нещата са мн по-задълбочени. И не, не живееш в розов свят, щом си пуснала тази тема.
Всъщност всеки има позиция. Но някои мислят, че грешната позиция е основание да излеят комплексите си. Грешната позиция е на съвременните "тирани" в училищата, но те не го осъзнават.
Nothing but you
I'm addicted to you...