- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бизнеса на родителите ви
Преди време имаше една тема от сорта на колко е месичния доход на родителите ви и с какво се занимават. През два-три поста можеше да се прочете "Нашите си имат собствен бизнес". Нека всеки който желае да сподели какъв е бизнесът на родителите му. От кога са се захванали с него, колко печелят, как са успели да започнат и други интересни подробности.
за мен това е доста лично и смятам че темата ти е много глупава .![]()
Научи се да четеш. "Нека всеки който желае..." ти като не желаеш не пиши. Не се прави на много интелигентна.
Еми аз желая да си споделя мнението,да !и тъи като смяташ,че се правя на интелигентна значи има за какво,все пак не пускам глупави теми като теб!
и най-вече по темата : надали някои или все пак доста ще кажат колко печелели техните .. пфф ко да си говорим ...
![]()
avto-serviz. ot predi 2 godini pe4eli se razli4no.. ponqkoga po 100 leva na den,ponqkoga cql den i edna stotinka nqma.. razli4no ezapo4nalo se e ot tam 4e dqdo mi i pra dqdo mi sa bili mehanici a ba6ta mi mehanik na sastezatelen avtomobil 3 godini i sega i az u4a v u4ili6te za elektro obzavejdane na avtomobili awe ob6to vzeto cqloto pokolenie s koli se zanimava i taka re6ihme da si otvorim avto-serviz :P
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Моята майка има фирма за кетъринг , а баща ми се занимава с отглеждане на зеленчуци /пипер , домати , зеле , салатки и др./ и работи и като полицай . Дохода ни е достатъчен .
Майка ми започна от нулата , но в момента е една от най-търсените в нашия град . Фирмата е на 2 години .
Баща ми от много време си гледа зеленчуци - това му е нещо като хобии преди 4 години започна да ги отглежда в голямо количество и да ги пласира на пазара . Имаше много силни години но и много слаби
![]()
Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
Кликаш-гледаш-печелиш!
Bux4 NET – печелившото забавление!
Аре де бизнесмени... никой няма да ви гепа бизнеса
Баща ми се занимаваше със застрахователен бизнес, но го преди 3 години го убиха . Майка ми е в чужбина с мен.
Баща ми се занимава с доста неща... цех за сладкарски изделия, верига хранителни магазини, отглеждане на плодове и зеленчуци.Имаме добри доходи, но за съжаление баща ми се чувства все по-изморен и изтощен![]()
Майка ми е банков служител, помага на татко колкото може..Ще дойде и моето време
![]()
![]()
tati raboti vuv kfc a mama vuv bulsatcom
баща ми има магазини майка ми е моделиерка.. парите са ни достатачнии даже хартисват
Тати е строител, мама не работи
Bashta mi ima firma nqkakva.. obache postoqnno promenq biznesut v neq .. predi imashe 2 tir-a, sega puk prodava durven material,i proizvejda holni i kuhnenski masi,taka de ne gi proizvejda toi .. apuk maika mi raboti v Germaniq![]()
~Remember,remember...25th of November~
BAsta mi se zanimava s vnos-iznos na stoki v cuzbina, glavno v Srbija i Hrvatska!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
тати-шериф мама-не я знам![]()
![]()
![]()
![]()
нещо сглобява
![]()
s reklama i nedvijimi imoti...poprincip se pe4eli mnogo ot avtobusnata reklama i ot imotite,zavisi za kakva suma e sdelkata.Ako se prodade sklad za 4 miliona ewro naprimer,nad 150 000 ewro ostavat 4isti za na6te. Ot 2 godini se zanimavat s tova,as sushto sum broker v na6ta firma i si vzimam suotvetniq procent ako stane sdelka![]()
\
/
jjjjjjj
jjjjjjjj
jjjjjjj
jjjjjjjj
JJJJJJJ
Имаме фирма за строителство
От няколко години е. Баща ми и чичо ми я ръководят.Както повечето започнахме от нулата. Бих казала, че от бизнеса се печели достатъчно за голямо семейство като нашето.![]()
Баща ми работи в Елдом инвест, а мама има шивашко ателие - като повечето започна от нулата, но сега вече е много търсена. Получават достатъчно пари, но и разходите за съжаление се увеличиха, но не се оплаквам![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]