- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Братя и сестри
Разбирате ли се с братята и сестраите си?На колко сте вие и на колко са те?Карате ли се често?
Мойта сестра е на 16,а аз съм на 14 и мога да кажа,че се разбираме ЧУДЕСНО!Като малки се карахме разбира се......
![]()
Браво на вас! =D> Другата седмица ставам на 16, а брат ми е на 18. Караме се всеки ден и то за глупости в повечето случаи. Той е един от малкото, които могат да ме вбесят с няколко думи. Въпреки това си го обичам, понякога водим доста сериозни разговори, но това е максимум два пъти в месеца![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Аз съм на почти 18,а сестра ми на почти 17.Вярно,че разликата ни е малка,но се караме,дори и до бой се стига.Скараме ли се бързо ни минава.Нормални са такива неща.И колкото и да се караме и бием,пак се обичаме.
Брат ми ще стане на 13, аз съм на 18.
Разбираме се, с други думи - дресирала съм го.![]()
брат ми е на почти 25 години, вече не живеем заедно, но винаги сме се разбирали с малки изключения![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Имам 2 братя-единия ми е биологичен, другото е момче на което адски много държа и го приемам като батко, за какъвто винаги съм мечтала./Той е на 17/
А биологичното ми братче е на 9, не се разбираме, голям лигльо е, но много го обичам.И двамата ги обичам, не мога без тях.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Имам брат на 20 а аз съм на 17,като малки много се карахме,но сега се разбираме много добре.
Сестра ми е на 6, а аз съм на 16Фрапираща разлика,нали?
Не се разбираме .. просто голяма разлика в годините, апък и сме една и съща зодия /лъвчета/ големи караници стават![]()
![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз съм почти на 16, а брат ми е на 10. Разбираме се много добре, защото не е някакво лигаво лапе. Много си го обичам.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз съм на 15, брат ми е на 19 ... Разбираме се г/д добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И при мене е такаПървоначално написано от Elisa`Day
Като се изключи че аз съм на 13 тя е на 7 и двете сме деви и страшно много се караме
![]()
Какво да кажа предвид, че сестра ми е с 15 години по-малка? Ама нямам проблеми с нея, обаче се качва на главата на майка ми и по цял ден я дразни. А аз като доблестна сестра се забавлявам... Хубаво, че се роди близнаци, че се беше отчаяла майка ми, че ще е рак като менеПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ми.. аз съм на 15 тя на 10.. не се разбираме кои зн колко добрее![]()
Аз съм на 19, а брат ми на 25. Като малки бяхме като куче и котка, постоянно и за всичко се карахме. С времето, когато и двамата отраснахме се разбираме повече от чудесно.Явно всичко си е до възрастта.
[b][i]Je t'aime au-del
Аз съм на 17,сестра ми е на 12.Като малки доста се карахме,но вече не.Само понякога ме дразни нарочно,ама аз пак си я обичам![]()
.
Аз съм на 17 сестра ми е на 12.Разбираме се горе-долу като се изключи това, че повече на нея угаждат и тя ми носи дрехите и като малка ми вземаше играчките.Иначе е супер готино лапе,много е наивна и можеш да я въртиш на малкия си пръст.![]()
![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Понякога се разбираметфа мноу рядко
Аз съм на 14,тя на 12.И си се караме често
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз съм на 15,а брат ми-почти на 9.6 години ни е разликата.Караме се за глупости обикновено,до велики караници се е стигало вкъщи между двама ни,но аз си го обичам безкрайно много и за нищо на света не бих го предала.
Даже преди малко се карах на брадчеда ,че дразни братела
![]()
Аз съм на 13 а сестра и е на 9 и постоянно се караме и бием и то за някакви глупости най вече , чвюе мн ми се бърка!но си я обичкам
![]()
a az kato si nqmam ni6to :S
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
sas sestra mi da no s brat mi toi e na 5 ii me nervi adski mnogo i samo me presledva naprimer az gledam ne6to toi idva u vklu4va detsko az utiam na drugiq televizro i toi idva sledmen vednaga ili kato tragne da sa prai pak na spaidarmen naprovo umiram ama go obichham :}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Разликата ни е 8 години,той е на 10,като изключим факта,че почти не го виждам...да,в добри отношения сме.
Off ne moga da kaje 4e sam v mn lo6i otno6eniq sas sestra mi,no predpo4itam ve4e da sam sama tq tazi god. kandidastva i sq se nadqvam da q priemat i da otiva na nqkade.Takmo 6et si opraq staqta kakto az iskam... (razlikata ni e 3 god.)