Абе секи сам си избирал сексуалната ориентация? Вие чувате ли се?! НИКОЙ не си избира отиентацията и НИКОЙ не решава какъв да бъде. Аз лично много уважавам ОТКРИТИТЕ лесбийки, гейове и бисексуални, защото никой няма право да казва кое е нормално, кое не е и да съди когото и да било. Тая тема отдавна съм я преживяла и преболедувала, така че няма и да я коментирам повече. Доскоро и аз се възприемах като бисексуална, но започвам да осъзнавам, че имам все по-малко чувства към другия пол. Не си падам по етикети. Лесбийка ли съм, не съм ли- ху кеърс. Ми да. Лесбийка съм. Начукайте си го ако не ви харесва. На никого не преча абсолютно с нищо. В нашия клас сме аз и още едно момиче и на никой нито се натрапваме, нито пречим и си имаме нашия си личен живот. Даже във форума мярнах един съучник и съм сигурна че ако прочете това и разбере коя съм направо ще го шокирам и стресирам и ще го фърля в тъч Ама ко да се прави. Аз съм горда с личността си. Нека всички да знаят. Искам да дам пример на всички хомо и би-та. Не може цял живот да се крием, ебати. Имаме права, за които трябва да се борим и да отстояваме. Както казах, горда съм с личността си. И тя е такава. Харесвам и обичам жени и момичета. На който не му изнася моля да се самоубие.