- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорим си за секс 4
omfg Bog mu e ba6ta be zler 4el li si bibliqta ili pone gledal li si nqkoi filmПървоначално написано от and1streetball
Бащата на Исус се казва Йосиф, а майка му Мария Магдалена![]()
Streetball is my job!
Ти сериозно ли ?Първоначално написано от and1streetball
mindscan
Сега не ме карайте да ви разпраям, вървете питайте някой де повече разбира от вас и тогава ми пишете![]()
Streetball is my job!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...323710#3323710 pusnax specqlna tema v razdela v koito sledva stiga ste spamili tuka![]()
Браво браво голям фън докато я прочета10x за темичките
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Относно момичето което е родило на 5 годинки!!!!!!!!!!Ужас това дете е нямало нормално детство...вместо да играе навън с децата тя е сменяла памперси..е, не е задължително сигурно е имал някой който да й помага със отглеждането![]()
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Не вярвам в негоПървоначално написано от xaxa
... така, че не вярвам и в това
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Сега дайте да ви обясня-това момиче не е било еба**о.Просто когато майка и" забременяла с близнаци,по някакъв необясним начин едната яйцеклетка се "скрива" в другата и се ражда само едно дете.Обаче тази яйцеклетка се активира и когато Лина става на пет и тя ражда нероденото си братче.А ако питате кой е бащата-детето на Лина не е нейно.Тя просто го е носила в себе си.Затова майката и бащата на Лина са родители и на детето.Първоначално написано от mysterious93
П.П.Това вдъхновява "Пришълецът срещу Хищника"
http://lemons.btourism.com/facts.php?id=2
Ама всъщност никой не знае как е станал този номер.Даже и да е била изнасилвана от баща си,тя няма как да има менструация,за да забременее.
Първоначално написано от xaxa
Това за Лина Медина си е вярно и преди съм го чела.. Менструация, окосмяване, всичко си е имала. Не е правила секс,, даже са разследвали баща й, защото мислели, че я е изнасилил. Даже тя е жива и до ден днешен. : )
Божеее, т'ва не е реалноПървоначално написано от IvOnDa
![]()