- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Миризмата на спер***а
На какво я опреличавате ... защото мойта мерише на хлор ... не се ебавам
Просто се чудя дали е нормално
не става дума за душкане , просто след като си свалям презерватива осещам лекоПървоначално написано от Komar
Уоуууу .... аз не съм усещала такова нещо от приятеля си ... много странно![]()
Предполагам нищо ти няма , просто си е такава
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
И аз за това се притисних , данеби да и има нещоПървоначално написано от mishaaaaa
![]()
Първоначално написано от Komar
![]()
ХАха не си единствен
По принцип това е горе-долу естествената миризма до колкото съм запознат.А вече "ароматизирането"й на по-приятно или зле се дължи от начина на живот(храна и т.н)
[quote="asdfrewq"]мирише на току що цъфнала роза...![]()
аз понеже като свършвам и хвърлям по 3-4 литра сперма...убивам хлебарките с нея.събирам я в бурканиRAID откраднаха формулата от мен
[/quote
![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от asdfrewq
![]()
![]()
![]()
Консултирах се с приятелката ми.. тя каза че моита миришела на BULGARY
Не, че разбрах какво искаше да каже.. нали все пак съм българин.. на кфо иска да мирише....
п.с. Ама си изказах простотията с тоя пост.. BULGARY - Парфюм ( за тези които не знаят )![]()
![]()
![]()
Бе и мойта преди меришеше на зюмбюл ама май като престоява в мен повече от месец и се вкисваПървоначално написано от Komar
![]()
моята миришеше по хубаво и от новата тоалетна вода която си взех от аvon![]()
![]()
Моята има специфичен мирис, но немисля, че е гаден![]()
Сигурно е нормално да ти мирише на хлор знам ли... абе щом е само миризмата нищо ти няма![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
нормално е да мерише така....тва си е оригиналната миризма на сперма :ДПървоначално написано от spirtt
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм сигурна на какво мирише,но не е на гадно.![]()
на мен ми мирише на сополи много солени и леко кисели,а като галтам и много време усещам спермата,сякаш засяда между зъбите :P
1во не е BULGARY а е BVLGARI 2ро не само парфюм е , а и часовници ( много качествени ) един такав ми виси на ръката BVLGARI rettangolo ;]Първоначално написано от Komar
3то моита сперма мерише на шоколаднякой ако не вярва да даде адрес ще му пратя колет
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
mirizmata e specifi4na za 4oveka. nemoga da ti dam savet dali ima problem ili ne prosto zashtoto pri vseki muj e razli4no. puk tova e forum ne urologiq![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Извинявай,че ще ти го кажа,но това е отвратително,което написа.Направо се погнусихПървоначално написано от Stela90
![]()