- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ерогенни зони...
Търсачката не ми показа такава тема, така че пишете![]()
mindscan
всяка жена има собствено, индивидуално разположение на същите ерогенни зони. Дори повече: ерогенните зони при жените притежават необикновено свойство – с времето те могат да мигрират. Така че , мили мъже, не се учудвайте, ако жената до вас, която снощи е получила оргазъм от ласките по гърдите, в един прекрасен момент може да ви каже: „Скъпи, това не ми е приятно!”. Този път ерогенната зона у вашата партньорка е шията й. Утре – гърдите. Вдругиден тези зони на любовта някъде ще изчезнат, пък другия вторник ерогенните зони ще бъдат по цялото й тяло. Ето това е женското непостоянство, което се възпява от поетите!
Да като те рита ако друго не поне малко удоволствие да получава момичетоПървоначално написано от asdfrewq
![]()
По темата.. ми наистина това е нещо строго индивидуално ...при мен лично са на врата и по гърба, също и в долната част на корема ...различно е![]()
гърди, бедра, дупе, устни, шия, уши, срамни устни и всичко по-навътре от тях![]()
но изобщо ако пробваш да целуваш бавно по цялото тяло пак е невероятно възбуждащо
чувала съм и за вътрешната част на лактите, също дланите и клепачите
Първоначално написано от IvOnDa
ЕТО ЗА ТВА НА ЖЕНАТА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ УГОДИ :d
Мда и аз всеки ден трябва да отделя 2-3 часа за сканиране на ерогенни зони.. и накрая тя си ги оставила в нощното шкафче....
А ако и бръкна в окото дали ще се възбуди?![]()
Raise your fist!
Аз гоня моита с пушката... винаги действа... тича и крещи сеедно правим секс и и е кеф... значи действа...
Знаеш ли колко правописни грешки допусна само в един пост?Първоначално написано от asdfrewq
mindscan
А ти знаеш ли, че в темата ти има само 1 пост по темата ?Първоначално написано от preichetoy
П.С: Вратът, ушите и ръцете за друго не се сещам сега.
Вратлето, ушите, гърба, вътрешната страна на китките, дупето...![]()
![]()
Робинята на Quench
От сега нататък " кЕбрит" ми е любимата дума!![]()
Raise your fist!
Аз много обичам да ми лижат големия пръст на крака.. мн ме възбужда..![]()
![]()
![]()
врата и долу където краката ми се търкатт.е. те не търкат де, ама там областта
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Е аз какво мога да направя, че ония двамата простаци се ебават нон-стоп. Не зависи от мен, пък и голяма работ, че имало един пост по темата. Да плача лиПървоначално написано от b0b1_7urb070
![]()
mindscan
ОООО имаш големи баджациии... претриват ли ти се краката като повъриш 100-тина метра А??Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всяка то4ка докосната от милото ми се превръща в ерогенна зона...ина4е...ръцете....крака а..други места...устните,ушите,гърди е...и т.н
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Врата и корема (въпреки, че там ме е гъдел)![]()
There Is Only One..