.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WTF±
    Чувала ли си за Фарох Булсара (Farrokh Bulsara) без да търсиш в нета ? Не - не знаех, че това е Фреди
    Смяташ ли че това е вярно:
    Мозъкът е мускул и като него позваш атрофира ? Съгласна съм, че като не го ползваш атрофира, да

Предполагам плуваш добре щом караш сърф. Страх ли те е че докато плуваш може да ти се схване нещо (аз изпадам в ужас и гледам да не плувам много на дълбоко), и това че плуваш добре дали ще ти помогне. Не ме е страх, като съм на дълбоко винаги нося игла със себе си. Мисля, че плуването би ми погогнало, защото като плува човек добре не изпада в паника ако нещо се случи. Разбира се тук не включвам акули

Случвало ли ти се е да се напиеш и докато си спиш да паднеш от леглото ? А стомаха ти да не издържи на 2 големи уискита. И да заспиш над кефена ? Тази сутрин тези въпроси са много актуални. Случвало ми се е да падна от леглото без да съм пила. За кенефа и уискито не.

И така последен въпрос от 1 до 10 ти самата с колко се оценяваш
    Зависи от настроението. Днес съм 7

Чичко_Полицай

Къде ти изчезна аватара?Мнението ти за Синдел?Ти или тя сте "по на ти" в секса?Нещото на което си се смяла от сърце?
    1.Ами прецакан е аватара исках да си го сменя и не успях-сега не мога и да си го върна
    2/Със Синдел не сме си говорили никога лично- нито скайп, нито ЛС - обаче смея да кажа, че е страхотен човек. Много ми допада като характер. С удоволствие й чета мненията. Може би ми е идеал за жена.
    3.Не мога да кажа кой е по на ти в секса.. тя има опит и аз имам опит.Определено има какво да науча от нея.
    4. Ами онзи ден едно куче ме накара много да се смея. Беше страшно сладко и много смешно. Опитваше се да си хване опашката

hottie
    Guest
    Кой са по-гнусни мъжете или жените ? А по-висши ? Жените са по-гнусни - ако влезете в тоалетна на СУ или на мак доналдс ще ви стане ясно защо го казвам
    По висши ... не мога да кажа. По равно.

Виждала ли си се със някой от форума (може би Роси) ?
    С никого

SINDEL

По темата - Има ли нещо в секса, което категори4но би отказала да пробваш? Ами секс с животни и пр.(то това мисля, че е ясно). Иначе всичко друго подлежи на обсъждане. Никога не казвай никога - нали така?

На какво си готова за 4овека, когото оби4аш? На какво не? Бих дала живота си за него. Да, наистина е така.Не са само думи. Няма какво друго да губя освен него. Не съм готова да го споделя с друга жена.

Себе си ли поставяш на първо място винаги или другите? Първо приятелят ми, иначе винаги себе си. На друг не вярвам.

Какво би искала да промениш в характера си? А във външния вид? Исках да съм по-силна, т.е. да не съм толкова лесно наранима. Във външния вид - нищо особено. Гледам да имам стегнато тяло и другото не ме интересува много

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    FIAT Ciao 500
    Приблизително 30.412лв в Германия за 1.4 бензин, 16V;
    ABS, Airbag на мястото до шофьора, Airbag на шофьора, ел.стъкла, Климатик, Сервоуправление, ел. блокиране на скоростите, Централно заключване, Фарове за мъгла, Странични Аirbags, Бордов компютър, ESP, лети джанти - лек метал, Скоростна кутия

Именно !

А ти влизала ли си в мъжки кенеф, че обвиняваш така женските кенефи.. аз съм виждал ла*** на стената пред мен, на нивото на очите ми
    Беше покъртителна гледка.. все още се чудя дали някой циркаджия е минал през там..

kakyv gsm imash?

Какво трябва да направи приятеля ти за да спреш да го обичаш?

Мега фен
    Град
    SF
    Друг път била ли си така силно влюбена?
    Ако знаеш, 4е приятелят ти много силно желае нещо, но на теб то ти е крайно неприятно, би ли го направила заради него? Ами ако това нещо е тройка с друга жена?
    Ще о4акваш ли нещо в замяна след това?
    Пове4е даваш или пове4е полу4аваш в сегашната си връзка? А в предишните?
    Колко 4есто имаш нужда от секс?
    4увствала ли си се гузна, когато си изневерявала, или липсата на 4увства е оправдавала постъпката ти пред теб самата?
    Най-положителните ти ка4ества?

ПП: Извинявай за въпросите, ако са прекалено ли4ни. На което не искаш да отговаряш - пропускай го и да не ти пука

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Koe e pyrvoto neshto, koeto ti iznikva v glavata, kogato kajat krasivo?
    Koq e nai-romantichnata ti postypka?
    Kakvi podaryci haresvash?
    Kakvo e nai-vajnoto neshto, koeto si nauchila za sebe si?
    Ot kakvo se strahuvash?
    Bi li izneverila, a pravila li si go?!
    Koe e neshtoto, koeto, ako zagubish, bi stradala nai-mnogo?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    А ти влизала ли си в мъжки кенеф, че обвиняваш така женските кенефи.. аз съм виждал ла*** на стената пред мен, на нивото на очите ми
    Беше покъртителна гледка.. все още се чудя дали някой циркаджия е минал през там..
    Влизала съм и съм виждала ла***. Но и в женския съм виждала. По точки женският WC бие мъжкия.

indecent:

kakyv gsm imash?
    Нокиа 7373

[/code][/url]

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Друг път била ли си така силно влюбена? Не - за п ръв път ми се случва. Като гръм от ясно небе

Ако знаеш, 4е приятелят ти много силно желае нещо, но на теб то ти е крайно неприятно, би ли го направила заради него? Ами ако това нещо е тройка с друга жена? Ами щом толкова иска значи да - бих го направила. Искам да е задоволен във всяко едно отношение. Искам да съм жената, която му дава всичко. За щастие не иска тройка и никога не е искал. Поне за сега,де

Ще о4акваш ли нещо в замяна след това? Не - нищо освен да ме прегърне накрая и оная да я отсвири

Пове4е даваш или пове4е полу4аваш в сегашната си връзка? А в предишните? Еднакво. Аз давам стршно много, но и той също. Винаги е до мен и винаи ме подкрепя. Ако искам нещо прави всичко така, че да го имам или да ми помогне да го имам.
    В предишните получавах. Бях страхотен егоист и не ми пукаше за човека до мен. Просто не съм обичала.

Колко 4есто имаш нужда от секс? Всеки ден. Не само заради удоволствие, ами нуждата от близост.Разбира се е имало и дни без секс

4увствала ли си се гузна, когато си изневерявала, или липсата на 4увства е оправдавала постъпката ти пред теб самата? Никога не съм се чувствала гузна. Може би това ме правил лош човек, но както ти каза липсата на 4увства е оправдавала постъпката ми пред мен самата. В край на сметка никой не разбра за това и никой не беше наранен.

Най-положителните ти ка4ества? Винаги усмихната и много позитивна

ПП: Извинявай за въпросите, ако са прекалено ли4ни. На което не искаш да отговаряш - пропускай го и да не ти пука - няма никакъв проблем
    mother:
    Какво трябва да направи приятеля ти за да спреш да го обича
    ]да убия някой без причина

Мега фен
    Какъв компютър ползваш?
    П.П. Ишкам и аз да съм на горещия стол.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Koe e pyrvoto neshto, koeto ti iznikva v glavata, kogato kajat krasivo? жена

Koq e nai-romantichnata ti postypka? Не мога да се сетя. Секс на плажа романтично ли е?

Kakvi podaryci haresvash? полезни

Kakvo e nai-vajnoto neshto, koeto si nauchila za sebe si? Че съм по-смела отколкото си мисля

Ot kakvo se strahuvash? от смъртта

Bi li izneverila, a pravila li si go?! Правила съм го с бившите, сега не бих.

Koe e neshtoto, koeto, ako zagubish, bi stradala nai-mnogo?
    За човек - приятеля ми. За предмет - пръстена ми

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Какъв компютър ползваш?
    П.П. Ишкам и аз да съм на горещия стол.
    Dell

Ше го имам предвид

Тъй като отвреме на време ми хрумват въпроси, ще пиша на момента

1. Как се справяш с ухажорите които ти се мотаят всеки ден?
    2. Каква според теб е причината да си едно от най-харесваните момичета тук във форума?
    3. Отказвали ли са ти секс? Кога и защо?
    4. Защо след като си излязла от тийн възраста посещаваш този форум?
    5. Какво ти дава форума?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-hai
    вярваща ли си ?
    суеверна ли си ?
    от какво те е страх ?
    харесва ли ти вкусът на спермата ?
    обичаш ли мекици ?
    умееш ли да готвиш вкусни манджи ?

смяташ ли, че Емо Долл е бавна ?
    Бавен е този, който си прави хиляди профили, само и само, за да се прави на интересен.

hottie
    Guest
    вярваща ли си ? В бог? Несуеверна ли си ?
    от какво те е страх ? от смъртта и тук ще добавя и хлебарки(по-скоро гнус)
    харесва ли ти вкусът на спермата ? Щом гълтам значи да
    обичаш ли мекици ? Къде!?къде!? Оххх обожавам. А не съм яла от години сигурно. Някой ако знае къде в София се правят ще съм му ИЗКЛЮЧИТЕЛНО благодарна.

умееш ли да готвиш вкусни манджи ? Ами да, но не и мекици пропуск голям. Правя най-яката мусака

смяташ ли, че Емо Долл е бавна ? ъх?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Тъй като отвреме на време ми хрумват въпроси, ще пиша на момента

1. Как се справяш с ухажорите които ти се мотаят всеки ден? Никак. Подминавам ги.

2. Каква според теб е причината да си едно от най-харесваните момичета тук във форума? Всичко тръгна от секса. Нека си го кажем. Но също и защото се опитвам да съм полезна. Така си мисля
    3. Отказвали ли са ти секс? Кога и защо? Не, но не предлагам на непознати, което прави нещата по-лесни.Гаджето обикновено не отказва.

4. Защо след като си излязла от тийн възраста посещаваш този форум? Всеки ден си задавам този въпрос. От начало влязох тук от любопитство, после реших, че може да съм полезна и да отговарям на някои въпроси, които си задават тийновете. После пък почнах да ставам прекалено откровенна в раздела секс и това ме накара да се чувствам много кофти, защото тук има и много деца. Искам да напусна форума, но нямам сили защото свикнах и има много готини хора тук. Но все пак мисля, че е време да се откажа.

5. Какво ти дава форума?Нов поглед над нещата

hottie
    Guest
    е майка ти не умеели да прави мекици ?
    домашните от златните ръце на мама са най вкусни
    Не за съжаление. Баба ми можеше да прави. Аз пробвах веднъж и бяха много гадни.

Мега фен
    Teenproblem.net ли е най-често посещаваният форум от теб?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Teenproblem.net ли е най-често посещаваният форум от теб?
    Да - единственият

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Искаш ли да живееш вечно ? А би ли се осмелила ?

Всяко хубаво момиче е седмица, щом си интелигентна осмица, а щом мразиш чалгата (значи не си отрепка) десетка. От тези коли който изредих знаеш ли поне 1 от тях ? Да не говориш за своето Пунто ?

А да ето го и най-личният въпрос до сега: Вярваща ли си ? В каква религия ?
    Алоооо, аз слушам чалга и не съм отрепка. Големи квалификации, голямо нещо.....
    Хоти, мила, искам да се запознем. Ще бъде ли възможно ако някой ден скоро реша да посетя милата ни столица?
    Определихте ли дата?

П.С.Не ни напускай, моля ти се. Че после аз ставам най-голямата дама тук.........ти все пак си с цели 20 дена по-стара от мен

Град
    Terra incognita!
    Колко години си живяла във Франция?
    Да не би някой от родителите ти да е от Франция?(просто това с гражданството ме заинтригува)
    Мислила ли си за магистратура?
    В държави си била?И в кои си живяла ивестно време освен Франция?
    Къде си учила езиците?Единствено в училище?
    Какво училище си завършила?
    Как би описала първата си целувка?
    ,интересно ми е да ти задавам въпроси
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Всяко хубаво момиче е седмица, щом си интелигентна осмица, а щом мразиш чалгата (значи не си отрепка) десетка. От тези коли който изредих знаеш ли поне 1 от тях ? Да не говориш за своето Пунто ?

Хоти, мила, искам да се запознем. Ще бъде ли възможно ако някой ден скоро реша да посетя милата ни столица?
    Определихте ли дата?

П.С.Не ни напускай, моля ти се. Че после аз ставам най-голямата дама тук.........ти все пак си с цели 20 дена по-стара от мен
    Има и пръчове дето са по дърти )) Ето аз съм типичния пример.

По темата:
    Би ли се престрашила да пием кафе някой път?
    Заради кои потребители би останала във форума?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Определихте ли дата? И аз искам да се запознаем!

П.С.Не ни напускай, моля ти се. Че после аз ставам най-голямата дама тук.........ти все пак си с цели 20 дена по-стара от мен хахаха е сега какво аз ли съм най-старата

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Колко години си живяла във Франция? чакай да сметна... ъъъ 16 мисля или 17 не помня точно на каква възраст заминах - но окололо 4-5
    Да не би някой от родителите ти да е от Франция?(просто това с гражданството ме заинтригува) може би
    Мислила ли си за магистратура? да, но още не съм взела решение къде и какво
    В държави си била?И в кои си живяла ивестно време освен Франция? Във Франция съм живяла само. Била съм в Англия, САЩ, Германия, Испания, Италия, Турция и още други
    Къде си учила езиците?Единствено в училище? да и ги практикувам с приятели
    Какво училище си завършила? френско
    Как би описала първата си целувка? лигава
    ,интересно ми е да ти задавам въпроси интересно ми е да отговарям ;)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си