- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е the_hottie
Зависи от настроението. Днес съм 7Първоначално написано от WTF±
1.Ами прецакан е аватараЧичко_Полицай
Къде ти изчезна аватара?Мнението ти за Синдел?Ти или тя сте "по на ти" в секса?Нещото на което си се смяла от сърце?исках да си го сменя и не успях-сега не мога и да си го върна
![]()
2/Със Синдел не сме си говорили никога лично- нито скайп, нито ЛС - обаче смея да кажа, че е страхотен човек. Много ми допада като характер. С удоволствие й чета мненията. Може би ми е идеал за жена.
3.Не мога да кажа кой е по на ти в секса.. тя има опит и аз имам опит.Определено има какво да науча от нея.
4. Ами онзи ден едно куче ме накара много да се смея. Беше страшно сладко и много смешно. Опитваше се да си хване опашката![]()
С никогоПървоначално написано от WTF±
SINDEL
По темата - Има ли нещо в секса, което категори4но би отказала да пробваш? Ами секс с животни и пр.(то това мисля, че е ясно). Иначе всичко друго подлежи на обсъждане. Никога не казвай никога - нали така?
На какво си готова за 4овека, когото оби4аш? На какво не? Бих дала живота си за него. Да, наистина е така.Не са само думи. Няма какво друго да губя освен него. Не съм готова да го споделя с друга жена.
Себе си ли поставяш на първо място винаги или другите? Първо приятелят ми, иначе винаги себе си. На друг не вярвам.
Какво би искала да промениш в характера си? А във външния вид? Исках да съм по-силна, т.е. да не съм толкова лесно наранима. Във външния вид - нищо особено. Гледам да имам стегнато тяло и другото не ме интересува много![]()
Именно !Първоначално написано от machoka
А ти влизала ли си в мъжки кенеф, че обвиняваш така женските кенефи.. аз съм виждал ла*** на стената пред мен, на нивото на очите ми![]()
Беше покъртителна гледка.. все още се чудя дали някой циркаджия е минал през там..
Какво трябва да направи приятеля ти за да спреш да го обичаш?
Друг път била ли си така силно влюбена?
Ако знаеш, 4е приятелят ти много силно желае нещо, но на теб то ти е крайно неприятно, би ли го направила заради него? Ами ако това нещо е тройка с друга жена?
Ще о4акваш ли нещо в замяна след това?
Пове4е даваш или пове4е полу4аваш в сегашната си връзка? А в предишните?
Колко 4есто имаш нужда от секс?
4увствала ли си се гузна, когато си изневерявала, или липсата на 4увства е оправдавала постъпката ти пред теб самата?
Най-положителните ти ка4ества?
ПП: Извинявай за въпросите, ако са прекалено ли4ни. На което не искаш да отговаряш - пропускай го и да не ти пука![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench
Koe e pyrvoto neshto, koeto ti iznikva v glavata, kogato kajat krasivo?
Koq e nai-romantichnata ti postypka?
Kakvi podaryci haresvash?
Kakvo e nai-vajnoto neshto, koeto si nauchila za sebe si?
Ot kakvo se strahuvash?
Bi li izneverila, a pravila li si go?!
Koe e neshtoto, koeto, ako zagubish, bi stradala nai-mnogo?
Влизала съм и съм виждала ла***. Но и в женския съм виждала. По точки женският WC бие мъжкия.Първоначално написано от Kassu
![]()
Нокиа 7373indecent:
kakyv gsm imash?
[/code][/url]
Първоначално написано от SINDEL
]да убия някой без причинаmother:
Какво трябва да направи приятеля ти за да спреш да го обича
Какъв компютър ползваш?
П.П. Ишкам и аз да съм на горещия стол.![]()
За човек - приятеля ми. За предмет - пръстена миПървоначално написано от Nadelina
DellПървоначално написано от Emo Doll
Ше го имам предвид![]()
Тъй като отвреме на време ми хрумват въпроси, ще пиша на момента
1. Как се справяш с ухажорите които ти се мотаят всеки ден?
2. Каква според теб е причината да си едно от най-харесваните момичета тук във форума?
3. Отказвали ли са ти секс? Кога и защо?
4. Защо след като си излязла от тийн възраста посещаваш този форум?
5. Какво ти дава форума?
Бавен е този, който си прави хиляди профили, само и само, за да се прави на интересен.Първоначално написано от Lunatic-hai
![]()
Първоначално написано от Lunatic-hai
Първоначално написано от mother
Не за съжаление. Баба ми можеше да прави. Аз пробвах веднъж и бяха много гадни.Първоначално написано от Lunatic-hai
![]()
Teenproblem.net ли е най-често посещаваният форум от теб?
Да - единствениятПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Алоооо, аз слушам чалга и не съм отрепка. Големи квалификации, голямо нещо.....Първоначално написано от WTF±
Хоти, мила, искам да се запознем. Ще бъде ли възможно ако някой ден скоро реша да посетя милата ни столица?
Определихте ли дата?
П.С.Не ни напускай, моля ти се. Че после аз ставам най-голямата дама тук.........ти все пак си с цели 20 дена по-стара от мен![]()
Колко години си живяла във Франция?
Да не би някой от родителите ти да е от Франция?(просто това с гражданството ме заинтригува)
Мислила ли си за магистратура?
В държави си била?И в кои си живяла ивестно време освен Франция?
Къде си учила езиците?Единствено в училище?
Какво училище си завършила?
Как би описала първата си целувка?
,интересно ми е да ти задавам въпроси
![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Има и пръчове дето са по дъртиПървоначално написано от krem4et0
)) Ето аз съм типичния пример.
По темата:
Би ли се престрашила да пием кафе някой път?
Заради кои потребители би останала във форума?
Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от Memento mori!