- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е the_hottie
всички на куп - самото меле ще ми липсва. Иначе потребителите, с които бих желала да поддържам връзка не са малко - но те дори не знаят, че искам да си пиша с тях.Първоначално написано от mother
не знам дали и те ще искат
A koi sa imenno podtrebitelite, s koito ti bi iskala da osashtestvish i zritelen kontakt, realno da poobshtuvash s tqh i da gi opoznaesh po otblizo?
Тука има един лист на който сме се подписали към 500 мъже да не я пипаш с пръст дажеПървоначално написано от Nadelina
![]()
И аз се подписвам с 2 ръцеМеги просто е моя тип човек, макар и да сме много различни. Има няколко човека, които бих искала да познавам и тя е сред тях. Ако имам път към София-ще се обадя непременно
![]()
Кафе, чай или безалкохолно пиеш като си на заведение( за през деня де)?
Деца - кога, какви и колко искаш?
П.С. И аз се чудя няма ли по-големи от нас мацки, но не съм открила още такива. Ако има-да се обаждат!
Ще си призная, че четейки темата, седналата успя да ми стане симпатична.
И въпрос, да не е без хич:
Как попадна на форума? В смисъл - помниш ли темата, ала-бала...
К'во те накара да се регистрираш?(Т'ва всичкото е един подробно обяснен въпрос.)
Най - хубавото и най - лошото, което някога ти се е случвало...
Кое е нещото, което най - много те дразни?
Смяташ ли, че има причина, поради която да си струва да правиш секс за пари?
Вярваш ли, че всеки трябва да си чака "точния" човек или просто трябва да си оплътнява времето с най - добрият, който може да има за момента?
И накрая.... за да е типично в мой стил: имаш ли животинка? Коя ти е любимата порода кучета?![]()
Имаш ли сериозен приятел?(може и да си казала някаде,но не съм чела темата,така че съжелявам ако са те питали вече..)
Rest In Peace....We Will Never Forget You
По - назад каза, че е сгодена.Първоначално написано от fall_out_girl
Първо да се извиня на Кремена това че слушаш чалга просто те прави максимум 8ца в моята класация.![]()
Да за същата Роси става въпрос.
Днес бях много разсеян блъсна ме кола, паднах от 2-3 метра височина, за първи път се подхлъзнах в банята и всичко това защото си мисля за темата.
Така на 24 този месец (другата седмица) ще съм до 12-13 часа на изпит в СУ, искаш ли да идем да пием по нещо (ако и кремена идва тогава бих искал да се запозная и със нея, Роси също е поканена).
ето днес какво получих на ЛС от някой :
Ставаш известна. Моляте за 2 неща:тая меги как се пише в форума даи ми точния и ник моля те искам да я питам нещо.... щом помага на всички моля те мерси.
1во не ни напускай никога.
2ро остани такава каквато си сега.
Вчера каза че днес ще качиш още снимки, къде са ?
Ако има сватба ще получа ли покана (ех колко съм нахален, това уиски снощи ми излезе през носа и днеска пак то рано го почвам)
На мнение сме че вие сте по гнусни. И аз имах тази кръв предвид като питах (puke).
На Васко зададох въпрос http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=269
искам и твоя отговор
Вих сайта и изкажи мнение http://www.senseofbulgaria.org/index_real.php Всичко това е правено то един преподавател в ТУ
С какво свръзваш Алберт Айнщайн ?
Колко мислиш че е твоят коефициент на интелигентност ?
За 30 000 паунда ще си вземеш Ариел Атом 3 (500BHP, и във цяла бг няма да има по-бърза от теб, само да не вали).
Ех и аз щете питам нешо свързано със сексуалният ти живот :
Определяш ли се като ексхибиционистка и нимфоманка (в лек стадий) ?
Почивка за теб няма ти си №1.
wtf, никъде не видях въпрос в последния ти пост в 'моята' тема )
нещо много се запознавате тука, сигурно целия форум се е изсипал да кандидатства в София, никой не се сети да драсне едно ЛС, да покажем забележителностите на града
.: machoka :.
Въпроса ми беше защо ми обесняваш на китайски ? тези термини нищо не ми говорят.Първоначално написано от machoka
В софия съм бил 2-3 пъти и честно да ти кажа не е за мен. Просто съм такъв човек че като има на едно място много хора почва да ми става едно неконфортно. Иначе съм видят това-онова от София. Ако можеш да ме откаръш в някой евтин магазин за електроника (телефони, мп4 и т.н) пък и аз трябва да те черпя за темата, ако направиш темата да е активна 3 седмици на ден по каса бира. В София знам само как от Банкя да стигна до СУ.
Въпрос към момичето на стола:
би ли си сменима телефона със Нокиа Н90 ?
the_hottie
Щеше да даваш още пикс даи тука плс.
така сега ми е страшно скучно и затова да питам:
Ти се определяш като човек, падащ си по екстремното. Били карала много мощен мотор ? Да речем най-мощният Y2K двигател от хеликоптер и вдига "едва" 470 км/ч ?
Ето и един въпрос да се посмеем:
За какво се използват тампоните при колите ? (да няма грешка)
Със сигурно ще забравя някой! Няма начин. Но ще спомена само няколко потребители - ти , krem4eto, machoka, amatorium, make me laugh, darla_f, mother са може би хората с, които най-много съм си писала и искам да опозная. Но хора като Sindel и още няколко човека(тук няма да изброявам защото няма да се сетя за всички) са ми много симпатични и ми е приятно да ги чета.С тях бих си писала , но то пък не може със всички нали такаПървоначално написано от Nadelina
има много стоийностни хора тук!
1.Пия сок винаги, много обичам!Първоначално написано от krem4et0
И без кафе не мога.
2.Деца - сега веднага не съм готова за това, но след няколко години искам поне 2 деца.Може и 3. Ако има по едно момченце и едно момиченце ще е направо супер.Не искам да имат голяма разлика в годините.
Наистина сме много различни и ти си първият човек, който ми допада и слуша чалгаРазби ми всякакви разбирания за хора, които слушат този вид музика знаеш ли това??Направо ме разби!
![]()
Първоначално написано от be_true
мерси
Ами една приятелка веднъж спомена в един разговор(говорихме си за младежите), че попаднала на един форум тиийпроблем и четяла какви ли не простотии. И аз от любопитство го открих чрез google и почнах да чета - кой какво пише, как разсъждава, какво го интересува. После в една темичка реших да пиша, за да помогна. Не помня за какво беше, но мисля, че беше здравословен проблем. И после почнах първоначално да пиша в "секс", защото това е любимата ми темаи така
![]()
Първоначално написано от babity
Няма проблем, ще напиша пак. Имам си много сериозен приятел, да.fall_out_girl:
Имаш ли сериозен приятел?(може и да си казала някаде,но не съм чела темата,така че съжелявам ако са те питали вече..)
Нямам нищо против хората който смятат че има 1-2 свястни чалги, но хора който харесват песен със текст :
И да ходя по купони,по купони
и да връткам дупе по пилони,по пилони
да разкъсвам мъжки панталони, панталони
и да харча твоите милиони
без коментар
После защо децата са западнали, защо 12 годишно момиче ражда и т.н.
Да си призная и аз съм си качвал чалга на телефона, просто ми е много забавно певицата какъв клип има в нета а във песента пее че не прави нищо лошо че няма нищо общо с лошите момичета изобщо.
Да кажа че за 1 ден във темата се изписа толкова колкото в раздел кофата за 1 седмица
Още ли те е яд за четиристотинте франка ?
Първоначално написано от WTF±
Дори не знам какъв е тоя телефон - не биг си го сменила, свикнала съм с тоя. Аз не ги сменям от дъжд на вятър. Като се развали тогава.Въпрос към момичето на стола:
би ли си сменима телефона със Нокиа Н90 ?
болтове някакви де да знамПървоначално написано от WTF±
ти верно ли си изчел всичките ми коментари?Първоначално написано от WTF±
Аз да не съм лицемер та да лъжа. естествено че всички съм ги изчел, ама неги помня всички помня около 1000 другите са повтарят или са подобни.
Прочете ли си ЛС-тата ?
ето го и отговора : the_hottie Вто Юли 15, 2008 12:04 am Чете личните си съобщения
Каза че Фермата на Оруел ти харесва, ако не се лъжа в нея се говореше за прасета ? Това е фантастика а ти каза че не четеш такъв стил.
Абе ей !
Има много по-дълбоко значение - там се говорим за комунисам, тоталитаризъм... ако я прочетеш ще видиш