.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    Град
    Инкогнито
    Я сега кажи как си прекара денят ?
    Какво яде ?
    Какво мислиш за N90(въпреки че не разбираш)

Не съм чел книга от много отдавна. Последната която четох беше непомня. Аз чета историческа литература защото съм горд с факта че съм роден в България. България е била и ще бъде моята родина въпреки всички утрепки дето е управляват.

Ще влезнеш ли в SKYPE ?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WTF±
    Я сега кажи как си прекара денят ? супер ходих на тенис

Какво яде ?половин пъпеш и малини

Какво мислиш за N90(въпреки че не разбираш) щом е нокиа, значи съм за

Не съм чел книга от много отдавна. Последната която четох беше непомня. Аз чета историческа литература защото съм горд с факта че съм роден в България. България е била и ще бъде моята родина въпреки всички утрепки дето е управляват.

Ще влезнеш ли в SKYPE ?
    лягам си , лека нощ

Град
    Инкогнито
    лека нощ и на теб.
    Не знаех че играеш тенис. Ти си като вселената на Айнщайн (виждаш я, задаваш си много въпроси, отговаряш си, и винаги се изненадваш от ново отркитие)

Ако има форумна среща би ли отишла ?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    WTF± ясно е мацката е много мила и симпатична, но ти прекаляваш. Темата си е нейна и тя има сериозен приятел. Съжалявам за коментара по темата, както и за това, че те уперквам, но аз също съм се сблъсквала с подобен проблем и честно казано е досадно.

И за да не е спам:
    Кой е любимият ти български автор?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Наистина сме много различни и ти си първият човек, който ми допада и слуша чалга Разби ми всякакви разбирания за хора, които слушат този вид музика знаеш ли това??Направо ме разби!
    Аз нямах предвид само това. В крайна сметка това е музика и си остава там. Нещо, което си слушам(ако имам време) у дома, нещо, което предпочитам на дискотека или кръчма.....но си остава в тази част от моя живот...времето за разпускане. Не съм на мнение, че предпочитаната музика определя хората, ама грам. Близка съм с хора, които имат изключително разнородни музикални предпочитания и изобщо не ми пука какво слушат...Темата е дълга и широка.

Ако може да знам от колко време си с приятеля си и как се казва щастливеца

И мъжа иска да имаме къща с двор и да си гледаме хъски, ама мен ме е страх.....
    П.С.Няма как да отскокна до СУ, защото чета за държавен изпит и пиша доклада по стажа си.......поне до края на месеца няма как. Успех на кандидатстващите

Мега фен
    Град
    SF
    Хмм... имаш фен, който е малко или много абсолютно вманиа4ен по тебе? Не те ли притеснява?

Робинята на Quench

Меган ли е цялото ти име?
    И относно фена - годеникът ти знае ли за него и как реагира?

Хммм, е не мога да се сдържа.

Федерер или Сампрас?
    Защо харесваш Густаво Куертен?
    Кажи ми честно мнението си за Рафа?
    Мислиш ли, че българите имаме шанс да пробием в световния тенис?
    Григор Димитров?
    Когато чуеш израза "красива игра" в тениса какво си представяш?

ПП:
    Детето ти се прибира вкъщи. Бил се е с друг, който те е обидил.
    Как ще реагираш? Какво ще му кажеш?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз се подписвам с 2 ръце Меги просто е моя тип човек, макар и да сме много различни. Има няколко човека, които бих искала да познавам и тя е сред тях. Ако имам път към София-ще се обадя непременно
    Кафе, чай или безалкохолно пиеш като си на заведение( за през деня де)?
    Деца - кога, какви и колко искаш?

П.С. И аз се чудя няма ли по-големи от нас мацки, но не съм открила още такива. Ако има-да се обаждат!
    1.Пия сок винаги, много обичам! И без кафе не мога.
    2.Деца - сега веднага не съм готова за това, но след няколко години искам поне 2 деца.Може и 3. Ако има по едно момченце и едно момиченце ще е направо супер.Не искам да имат голяма разлика в годините.

Наистина сме много различни и ти си първият човек, който ми допада и слуша чалга Разби ми всякакви разбирания за хора, които слушат този вид музика знаеш ли това??Направо ме разби!
    Az sashto slusham chalga.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    У, бе

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    4овек, книгата е страхотна!

Сори за оффтопика

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    ^

Сори за оффтопика
    Мхм, знам аз, че ще я харесаш, нали затова ти я избрах.

ПП: Без оффтопик няма наслада ))

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    WTF± ясно е мацката е много мила и симпатична, но ти прекаляваш. Темата си е нейна и тя има сериозен приятел. Съжалявам за коментара по темата, както и за това, че те уперквам, но аз също съм се сблъсквала с подобен проблем и честно казано е досадно.

И за да не е спам:
    Кой е любимият ти български автор?
    определено Вазов иии Далчев

hottie
    Guest
    Аз нямах предвид само това. В крайна сметка това е музика и си остава там. Нещо, което си слушам(ако имам време) у дома, нещо, което предпочитам на дискотека или кръчма.....но си остава в тази част от моя живот...времето за разпускане. Не съм на мнение, че предпочитаната музика определя хората, ама грам. Близка съм с хора, които имат изключително разнородни музикални предпочитания и изобщо не ми пука какво слушат...Темата е дълга и широка.

Ако може да знам от колко време си с приятеля си и как се казва щастливеца

И мъжа иска да имаме къща с двор и да си гледаме хъски, ама мен ме е страх.....
    П.С.Няма как да отскокна до СУ, защото чета за държавен изпит и пиша доклада по стажа си.......поне до края на месеца няма как. Успех на кандидатстващите
    Ами аз винаги съм категоризирала хората, които слушат този вид музика Да - знам, че има изключения(малко!!), но не искам да си го призная Просто съм бясна, че тази музика така навлезе в България.

С него сме 2-3 години. Не мога да кажа точно, защото в началото беше малко сложно - бяхзме заедно, но аз си бях и още във Франция и ... абе точна дата си нямаме. Беше малко несериозно като начало Казва се Росен Има най-хубавата усмивка на света.
    Между другото хъскито е много добро куче, няма от какво да те е страх. Само, че хъски и деца по-трудно може би ще отгледате. Но ако имате двор защо не

hottie
    Guest
    Хмм... имаш фен, който е малко или много абсолютно вманиа4ен по тебе? Не те ли притеснява?
    До ония ден не ме притесняваше. Сега може би малко да. Мисля, че попрекали. Леле ако това беше в реалния живот щях да съм се панирала много яко.

letssingit:

Меган ли е цялото ти име?
    И относно фена - годеникът ти знае ли за него и как реагира?
    Не е Меган! WTF ме нарича Меган...
    Да знае - в началото му беше смешно , сега вече по-малко.

Всичко трябва да си има граници нали така WTF?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Хммм, е не мога да се сдържа.

Федерер или Сампрас? Самбрас ..и Куертен и Агаси :P

Защо харесваш Густаво Куертен? защото на терена е като бог и нега не се лъжем - ужасно секси е. Но като цяло на терена се отличава от другите. Поне според мен.

Кажи ми честно мнението си за Рафа? Ами какво да кажа - добър е..на клей. Спечели Уимбълдън мисля, че сам доказва какво може.

Мислиш ли, че българите имаме шанс да пробием в световния тенис? Ами нали наскоро изгря една светлинка при юнушите?Защо не!А дано!

Григор Димитров? Е да де, същия. Нали той спечели?

Когато чуеш израза "красива игра" в тениса какво си представяш? Яка "битка", потене, дълга игра.

ПП:
    Детето ти се прибира вкъщи. Бил се е с друг, който те е обидил.
    Как ще реагираш? Какво ще му кажеш? Да не обръща внимание. Че има хора, които нарочно искат да го провокират и ако той им отвърне значи те печелят каквото да поискали

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    И аз се подписвам с 2 ръце Меги просто е моя тип човек, макар и да сме много различни. Има няколко човека, които бих искала да познавам и тя е сред тях. Ако имам път към София-ще се обадя непременно
    Кафе, чай или безалкохолно пиеш като си на заведение( за през деня де)?
    Деца - кога, какви и колко искаш?

П.С. И аз се чудя няма ли по-големи от нас мацки, но не съм открила още такива. Ако има-да се обаждат!
    1.Пия сок винаги, много обичам! И без кафе не мога.
    2.Деца - сега веднага не съм готова за това, но след няколко години искам поне 2 деца.Може и 3. Ако има по едно момченце и едно момиченце ще е направо супер.Не искам да имат голяма разлика в годините.

Знам

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mother
    ^

Сори за оффтопика
    Мхм, знам аз, че ще я харесаш, нали затова ти я избрах.

ПП: Без оффтопик няма наслада ))
    Коя книга?? искам и аз

Град
    Свищов
    А не трябва да ни пренебрегваш така.....и сред нас има стойностни хора. А и купон без да извиеш кръшна снага на някое парче..не се получава.

Добре, че не каза, че сте от 4-6 месеца заедно, че щях вече ттално да откача. И в тази връзка (понеже съм на вълна сватби, но за жалост не и моята), какво мислиш за прибързаните бракове. Такива, при които хората се познават под 6 месеца, а се женят. Оправдава ли ги голямата любов, голямата материална изгода или фактът, че са позастарели? (като гледам 3-те са основните причини, с преобладаващо влияние на 2-рата за жалост).
    Съгласна ли с с твърдението, че когато бедността минава под вратата, любовта изхвърча през прозореца?
    До каква степен би се лишила от материалните облаги, на които си свикнала, за да си с любим човек?
    Любовта трябва ли да е мъчителна, да страдаш, за да оцениш, че е истинска и сериозна?
    Ти последно 3-ти или 4-ти курс си?

hottie
    Guest
    А не трябва да ни пренебрегваш така.....и сред нас има стойностни хора. А и купон без да извиеш кръшна снага на някое парче..не се получава. Ако ми покажеш ще преглътна чалгата

Добре, че не каза, че сте от 4-6 месеца заедно, че щях вече ттално да откача. И в тази връзка (понеже съм на вълна сватби, но за жалост не и моята), какво мислиш за прибързаните бракове. Такива, при които хората се познават под 6 месеца, а се женят. Оправдава ли ги голямата любов, голямата материална изгода или фактът, че са позастарели? (като гледам 3-те са основните причини, с преобладаващо влияние на 2-рата за жалост).

- Ами да правят каквото искат, но да мислят и за бъдещите им деца, мамка му. Нека не правят деца ако не се обичат, после децата ще страдат.

Съгласна ли с с твърдението, че когато бедността минава под вратата, любовта изхвърча през прозореца? Тук зависи от хората. При някои е така при други не. Ако се обичат (не заради парите) ще преодолеят това заедно.

До каква степен би се лишила от материалните облаги, на които си свикнала, за да си с любим човек? Стига да съм с него друго не ми трябва. Както вече казах - няма какво да губя освен него.

Любовта трябва ли да е мъчителна, да страдаш, за да оцениш, че е истинска и сериозна? Може би да. Всяка една двойка минава през трудни моменти рано или късно. Включително и ние. Но в подобно моменти си даваме сметка , че или преодоляваме тези трудности заедно или не. Ние продължихме заедно и това е най-важното. При една любов винаги има мъка. Не е само щастие. Най-малкото когато той не е до мен аз се измъчвам на моменти, защото ми липсва. Когато на него му е тъжно за нещо ми се къса сърцето. Винаги съм се чудила кое преобладава - щастливите моменти или мъката.
    Ти какво мислиш по темата?нищо, че не си на стола Имам предвид това за мъчителната любов.

Ти последно 3-ти или 4-ти курс си?
    4-ти за щастие ми акредитираха едни изпити. Сега пиша дипломна. Понякога се чудя дали не е по-добре на държавен...твоя май наближава

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    Кога за първи път имаше интимен контакт с момче ?

Заради прекалено силни чуства ли беше или за да не изостанеш от приятелките си ?
    на 16.

Нито едното, нито другото. Бяхме заедно вече около година и той ме напираше все повече и повече и реших да га направим.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    Явно имаш някви ценности !

обмисляш си скоро да се омъжваш ?
    Имам повече отколкото изглежда

Не- не мисля да е ското. Още не мога да вляза в ролята на съпруга. 'баси на 23 съм ! Нищо, че имам вече приятели с деца

Град
    Свищов
    Моят е другия петък. направо ме побиват тръпки. И не е по-добре. Аз освен да науча 49 въпроса, имам стж и доклад към него с 20 теми, всяка с по 2-3-4 подтеми......Да не говорим, че не можаха изобщо да ме консултират по повече от половината теми, защото "били много сложни и не ги разбирали". А върха е, че във въпросника има теми, които никога не сме учили, аз за целия си курс на обучение имам 3 учебника! Няма книги, няма лекции, няма никаква литаратура в нета...беше ми истински кошмар да си събера материала, а някои от темите не са пълни......

А иначе какво мисля за трудната любов. Аз съм такава, не мога да си представя, че щастието е реално. Само мъката и болката ми се струват реални "само тази болка, още ми подсказва, че съм още жив"....Смятам, че щом любовта е изстрадана е истинска, а щом е истинска, трябва да се страда. Аз съм страдала много и като чувства, и като време. А сега, когато нещата са по-спокойни и ясни, се самонавивам, че нещо не е ок и си страдам пак. както казва Иво-измислям си проблеми, защото не мога да си представя да сме щастливи, без да имаме никакви пречки и препядствя.

А иначе за бедността не съм много съгласна. В общи линии тя е основната пречка да не осъществя мечтите си днес. А и около себе си имам доста примери. не може да мислиш за любов и ромнатика, ако ти е студено и си си легнал с празен стомах. Нещата няма да се получат, ако поради липса на доход, живееш при родители със 10 поколения народ. И изобщо мшися, че стабилното материално положение е нужно..

Еха..написах пост 1 страници без въпрос.

hottie
    Guest
    Моят е другия петък. направо ме побиват тръпки. И не е по-добре. Аз освен да науча 49 въпроса, имам стж и доклад към него с 20 теми, всяка с по 2-3-4 подтеми......Да не говорим, че не можаха изобщо да ме консултират по повече от половината теми, защото "били много сложни и не ги разбирали". А върха е, че във въпросника има теми, които никога не сме учили, аз за целия си курс на обучение имам 3 учебника! Няма книги, няма лекции, няма никаква литаратура в нета...беше ми истински кошмар да си събера материала, а някои от темите не са пълни......

А иначе какво мисля за трудната любов. Аз съм такава, не мога да си представя, че щастието е реално. Само мъката и болката ми се струват реални "само тази болка, още ми подсказва, че съм още жив"....Смятам, че щом любовта е изстрадана е истинска, а щом е истинска, трябва да се страда. Аз съм страдала много и като чувства, и като време. А сега, когато нещата са по-спокойни и ясни, се самонавивам, че нещо не е ок и си страдам пак. както казва Иво-измислям си проблеми, защото не мога да си представя да сме щастливи, без да имаме никакви пречки и препядствя.

А иначе за бедността не съм много съгласна. В общи линии тя е основната пречка да не осъществя мечтите си днес. А и около себе си имам доста примери. не може да мислиш за любов и ромнатика, ако ти е студено и си си легнал с празен стомах. Нещата няма да се получат, ако поради липса на доход, живееш при родители със 10 поколения народ. И изобщо мшися, че стабилното материално положение е нужно..

Еха..написах пост 1 страници без въпрос.
    Ами ще стискам палци! дано си се справила добре!

Относно любовта аз пък съм обратното - възникне ли някакво малко проблемче вече имам чувството, че идва края. Паникьосвам се. Но после нещата си се оправят. Имам чувството, че ти е трудно да повярваш, че може да си щастлива. Но можеш- всеки един от нас може. Просто като ти дойде на главата и не можеш да го приемеш и аз бях така

Относно бедносття - да пречка е, но важното е да сте двамата. Щом имате желанието значи всичко ще се оправи по един или друг начин.Да - материалното прави нещата по-лесни, но това не е всичко.

Относно бедносття - да пречка е, но важното е да сте двамата. Щом имате желанието значи всичко ще се оправи по един или друг начин.Да - материалното прави нещата по-лесни, но това не е всичко.
    Тук съм плюс хиляда триста тридесет и седем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си