- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е the_hottie
Я сега кажи как си прекара денят ?
Какво яде ?
Какво мислиш за N90(въпреки че не разбираш)
Не съм чел книга от много отдавна. Последната която четох бешенепомня. Аз чета историческа литература защото съм горд с факта че съм роден в България. България е била и ще бъде моята родина въпреки всички утрепки дето е управляват.
Ще влезнеш ли в SKYPE ?
лягам си , лека нощПървоначално написано от WTF±
![]()
лека нощ и на теб.
Не знаех че играеш тенис. Ти си като вселената на Айнщайн (виждаш я, задаваш си много въпроси, отговаряш си, и винаги се изненадваш от ново отркитие)
Ако има форумна среща би ли отишла ?
WTF± ясно е мацката е много мила и симпатична, но ти прекаляваш. Темата си е нейна и тя има сериозен приятел. Съжалявам за коментара по темата, както и за това, че те уперквам, но аз също съм се сблъсквала с подобен проблем и честно казано е досадно.
И за да не е спам:
Кой е любимият ти български автор?
Аз нямах предвид само това. В крайна сметка това е музика и си остава там. Нещо, което си слушам(ако имам време) у дома, нещо, което предпочитам на дискотека или кръчма.....но си остава в тази част от моя живот...времето за разпускане. Не съм на мнение, че предпочитаната музика определя хората, ама грам. Близка съм с хора, които имат изключително разнородни музикални предпочитания и изобщо не ми пука какво слушат...Темата е дълга и широка.Първоначално написано от the_hottie
Ако може да знам от колко време си с приятеля си и как се казва щастливеца![]()
И мъжа иска да имаме къща с двор и да си гледаме хъски, ама мен ме е страх.....![]()
П.С.Няма как да отскокна до СУ, защото чета за държавен изпит и пиша доклада по стажа си.......поне до края на месеца няма как. Успех на кандидатстващите![]()
Хмм... имаш фен, който е малко или много абсолютно вманиа4ен по тебе? Не те ли притеснява?
![]()
Робинята на Quench
Меган ли е цялото ти име?
И относно фена - годеникът ти знае ли за него и как реагира?![]()
Хммм, е не мога да се сдържа.
Федерер или Сампрас?
Защо харесваш Густаво Куертен?
Кажи ми честно мнението си за Рафа?
Мислиш ли, че българите имаме шанс да пробием в световния тенис?
Григор Димитров?
Когато чуеш израза "красива игра" в тениса какво си представяш?
ПП:
Детето ти се прибира вкъщи. Бил се е с друг, който те е обидил.
Как ще реагираш? Какво ще му кажеш?
Az sashto slusham chalga.Първоначално написано от the_hottie
![]()
У, беПървоначално написано от Nadelina
![]()
^
4овек, книгата е страхотна!
Сори за оффтопика![]()
![]()
Робинята на Quench
Мхм, знам аз, че ще я харесаш, нали затова ти я избрах.Първоначално написано от SINDEL
ПП: Без оффтопик няма наслада))
определено ВазовПървоначално написано от Pliok0019
иии Далчев
Ами аз винаги съм категоризирала хората, които слушат този вид музикаПървоначално написано от krem4et0
Да - знам, че има изключения(малко!!), но не искам да си го призная
Просто съм бясна, че тази музика така навлезе в България.
С него сме 2-3 години. Не мога да кажа точно, защото в началото беше малко сложно - бяхзме заедно, но аз си бях и още във Франция и ... абе точна дата си нямаме. Беше малко несериозно като началоКазва се Росен
![]()
![]()
Има най-хубавата усмивка на света.
Между другото хъскито е много добро куче, няма от какво да те е страх. Само, че хъски и деца по-трудно може би ще отгледате. Но ако имате двор защо не![]()
До ония ден не ме притесняваше. Сега може би малко да. Мисля, че попрекали. Леле ако това беше в реалния живот щях да съм се панирала много яко.Първоначално написано от SINDEL
Не е Меган! WTF ме нарича Меган...letssingit:
Меган ли е цялото ти име?
И относно фена - годеникът ти знае ли за него и как реагира?
Да знае - в началото му беше смешно , сега вече по-малко.
Всичко трябва да си има граници нали така WTF?![]()
Първоначално написано от mother
ЗнамПървоначално написано от Nadelina
![]()
Коя книга??Първоначално написано от mother
искам и аз
А не трябва да ни пренебрегваш така.....и сред нас има стойностни хора. А и купон без да извиеш кръшна снага на някое парче..не се получава.
Добре, че не каза, че сте от 4-6 месеца заедно, че щях вече ттално да откача. И в тази връзка (понеже съм на вълна сватби, но за жалост не и моята), какво мислиш за прибързаните бракове. Такива, при които хората се познават под 6 месеца, а се женят. Оправдава ли ги голямата любов, голямата материална изгода или фактът, че са позастарели? (като гледам 3-те са основните причини, с преобладаващо влияние на 2-рата за жалост).
Съгласна ли с с твърдението, че когато бедността минава под вратата, любовта изхвърча през прозореца?
До каква степен би се лишила от материалните облаги, на които си свикнала, за да си с любим човек?
Любовта трябва ли да е мъчителна, да страдаш, за да оцениш, че е истинска и сериозна?
Ти последно 3-ти или 4-ти курс си?
4-тиПървоначално написано от krem4et0
за щастие ми акредитираха едни изпити. Сега пиша дипломна. Понякога се чудя дали не е по-добре на държавен...твоя май наближава
на 16.Първоначално написано от TheNh3
Нито едното, нито другото. Бяхме заедно вече около година и той ме напираше все повече и повече и реших да га направим.
Имам повече отколкото изглеждаПървоначално написано от TheNh3
Не- не мисля да е ското. Още не мога да вляза в ролята на съпруга. 'баси на 23 съм ! Нищо, че имам вече приятели с деца![]()
Моят е другия петък. направо ме побиват тръпки. И не е по-добре. Аз освен да науча 49 въпроса, имам стж и доклад към него с 20 теми, всяка с по 2-3-4 подтеми......Да не говорим, че не можаха изобщо да ме консултират по повече от половината теми, защото "били много сложни и не ги разбирали". А върха е, че във въпросника има теми, които никога не сме учили, аз за целия си курс на обучение имам 3 учебника! Няма книги, няма лекции, няма никаква литаратура в нета...беше ми истински кошмар да си събера материала, а някои от темите не са пълни......
А иначе какво мисля за трудната любов. Аз съм такава, не мога да си представя, че щастието е реално. Само мъката и болката ми се струват реални "само тази болка, още ми подсказва, че съм още жив"....Смятам, че щом любовта е изстрадана е истинска, а щом е истинска, трябва да се страда. Аз съм страдала много и като чувства, и като време. А сега, когато нещата са по-спокойни и ясни, се самонавивам, че нещо не е ок и си страдам пак. както казва Иво-измислям си проблеми, защото не мога да си представя да сме щастливи, без да имаме никакви пречки и препядствя.
А иначе за бедността не съм много съгласна. В общи линии тя е основната пречка да не осъществя мечтите си днес. А и около себе си имам доста примери. не може да мислиш за любов и ромнатика, ако ти е студено и си си легнал с празен стомах. Нещата няма да се получат, ако поради липса на доход, живееш при родители със 10 поколения народ. И изобщо мшися, че стабилното материално положение е нужно..
Еха..написах пост 1 страници без въпрос.
Ами ще стискам палци! дано си се справила добре!Първоначално написано от krem4et0
Относно любовта аз пък съм обратното - възникне ли някакво малко проблемче вече имам чувството, че идва края. Паникьосвам се. Но после нещата си се оправят. Имам чувството, че ти е трудно да повярваш, че може да си щастлива. Но можеш- всеки един от нас може. Просто като ти дойде на главата и не можеш да го приемеши аз бях така
![]()
Относно бедносття - да пречка е, но важното е да сте двамата. Щом имате желанието значи всичко ще се оправи по един или друг начин.Да - материалното прави нещата по-лесни, но това не е всичко.
Тук съм плюс хиляда триста тридесет и седемПървоначално написано от the_hottie
![]()