Цитирай Първоначално написано от krem4et0
А не трябва да ни пренебрегваш така.....и сред нас има стойностни хора. А и купон без да извиеш кръшна снага на някое парче..не се получава. Ако ми покажеш ще преглътна чалгата

Добре, че не каза, че сте от 4-6 месеца заедно, че щях вече ттално да откача. И в тази връзка (понеже съм на вълна сватби, но за жалост не и моята), какво мислиш за прибързаните бракове. Такива, при които хората се познават под 6 месеца, а се женят. Оправдава ли ги голямата любов, голямата материална изгода или фактът, че са позастарели? (като гледам 3-те са основните причини, с преобладаващо влияние на 2-рата за жалост).

- Ами да правят каквото искат, но да мислят и за бъдещите им деца, мамка му. Нека не правят деца ако не се обичат, после децата ще страдат.

Съгласна ли с с твърдението, че когато бедността минава под вратата, любовта изхвърча през прозореца? Тук зависи от хората. При някои е така при други не. Ако се обичат (не заради парите) ще преодолеят това заедно.

До каква степен би се лишила от материалните облаги, на които си свикнала, за да си с любим човек? Стига да съм с него друго не ми трябва. Както вече казах - няма какво да губя освен него.

Любовта трябва ли да е мъчителна, да страдаш, за да оцениш, че е истинска и сериозна? Може би да. Всяка една двойка минава през трудни моменти рано или късно. Включително и ние. Но в подобно моменти си даваме сметка , че или преодоляваме тези трудности заедно или не. Ние продължихме заедно и това е най-важното. При една любов винаги има мъка. Не е само щастие. Най-малкото когато той не е до мен аз се измъчвам на моменти, защото ми липсва. Когато на него му е тъжно за нещо ми се къса сърцето. Винаги съм се чудила кое преобладава - щастливите моменти или мъката.
Ти какво мислиш по темата?нищо, че не си на стола Имам предвид това за мъчителната любов.

Ти последно 3-ти или 4-ти курс си?
4-ти за щастие ми акредитираха едни изпити. Сега пиша дипломна. Понякога се чудя дали не е по-добре на държавен...твоя май наближава