- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Крият ли от вас?
Единственото което крият са коледните подаръци,но аз и тях ги намирам.Просто всичко знам къде е.Пари,алкохол,презерватив ...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
не разбирам защо трябва до ги крият нали сме едно семейсто...вкъщи никои нищо не крие само аз си крия цигарите,наще знаят ама кат ги видят и ме гледат едно такоа странно и ми е неудобно![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
пари презарвативи цигари сладко всичко е на някаде из кащата коит коту му требва да зема вапреки че сам изцяло протиф цигарите но за сладко .. има моменти преди да ми доиде за сладко човек убивам![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
Наще не крият...аз знам сичко къде е...никога няма да тръгна да ровя да им зимам парите камоли пък цигаритеза къф да им зимам парите като те ми дават достатъчно
....никога не съм си помисляла дори да си зимам без да ги питам....и те ми имат доверие
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Имаме си супер голямо доверие и за това не крият нищо, никога дори не ми е минало през главата да крада от наще, ако поискам ще ми дадат![]()
абе ебати семействата,дето крият пари?
вие кво,като не ви дадат пари и ровите да крадете ли?О,боже..
Нищо не крият наще...
Mi ne kriqt.Edinstvenoto neshto koeto moje bi ne se osmelqvat da mi pokajat sa prezervativite,no az ne napiram ot jalnie da razbera kude gi krie maika mi![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
И аз такаПървоначално написано от never_mind_25
само че от мене се крият и шоколадите, за да не прекалявам.. то тва даже е за добро
![]()
parite znam kade sa sladko ne kriqt samooo na bashta mi razni raboti (dokomenti) stoqt v seifa![]()
Do you see how mutch I need you right now ?
ахмм не..никога нищо не са крили..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Mi ne i dvamata pu6at,ama za kvo da si kriqt cigarite.. pak i az ve4e sam gi namrazila samo kato gi gledam kak pu6at.PArite sa6to ne gi kriqt daje maika vinagi ostavq vav 1 6kaf ako mu tqrbav na nqkoi sa zima.. Pak alkohol kvo sda i kaja,redovno s tatako kato si e v nas si piim biri4ka zaedno![]()
НЕ! сичко си знам къде е ако мипотрябва![]()
не нищо не крият![]()
И моите нищо не крият, имат ми доверие :P![]()
И аз знам къде са презервативите на наще :P
Нищо не крият. Цигари не пушат, сладкото се изяжда на момента и никога няма в повече та да го прибират, а парите не съм се интересувала къде са. Дават ми джобни в началото на месеца така че си имам парички когато ми потрябват.
Дай точен адрес и мястото където са.Гарантирам ти,че майка ти няма да може да ги премести втори пътПървоначално написано от Val4etoO
![]()
Че за какво им е да ги крият...?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не крият такива неща.
Ами ако децата им например взимат от парите, за да си купуват неща, които родителите смятат за ненужни. Не е трудно да се сетиш... Друг въпрос е дали е правилно.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
нищо не крият..парите са по банки, цигарите в барчето..
abe nz dali gi kriqt parite...ama az znam kude sapuk inache cigari ne pushat...puk sladkite raboti nqmat vreme da gi skriqt
![]()
Мама ме кара да отида да разглеждам нещо, когато иска да си купи презервативи :Ь