- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Крият ли от вас?
Vashite roditeli kriqt li ot vas pari,cigari i takiva ne6ta na razli4ni mesta i ako da..na kakvi mesta se e slu4valo da gi namirate? pitam za6toto taman nadu6ih kude sa parite na na6te i maikami ma hvana i smeni mqstotoapuk nqkoi ot va6te roditeli moje da gi krie na su6toto kato moite.....
![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
цигарите са в шкафа до абсорбатора, кинтите са им по картите и в портмонената, кфо да крият![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Никога не са крили такива неща от мен и сестра ми.
Крият цигари и сладко..но когато съм много назор запо4вам да ровя.
Понякога майка ми ми продава цигари.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Същото е и в моето семейство, само че вместо цигари - крият пари.Първоначално написано от RAWRRR
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Е,аз пари не взимам..
Само сладко и цигари,защото знам 4е са купени за мен (понеже никой друг от семейството не ги консумира,кой на диета,кой непуша4),а единствената при4ина да ги крият от мен е,4е когато са в хладилника не ям манджаи мама се 4увства обидена..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Никога нищо не са крили от мен.Всичко се знае къде седи.
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
И аз не крада пари, но винаги са ги крили, откакто се помня...
Сладкото го крият с оглед да не прекалявам, но се случва понякога да намирам някой шоколад из къщи.![]()
Непрекъснато има отворени кутии цигари из къщата, ама не се изкушавам да взимам, защото съм почти убедена, че тати редовно ги брои. :/
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не крият нищо от мен. Ако поискам нещо - или си го вземам или ми го дават.
Наще нищо не криятТова според мен е супер тъпо
Знам къде им седят парите, но нито гледам колко са, нито нищо..
Дори през акъла не ми е минавало да си услужвам с тях или нещо подобно..
Сладки неща не крият...всичко се изяжда на момента![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
знам къде им стоят нещата,но не ги пипам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Никога нищо не са крили от мен.Всичко се знае къде седи.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
mnoo qsno che she gi kriqt bati
ti kfo sikash da si zimash ot tqh kogato poiskash li xax
basi taoabrkata weeeee
;ptrffff
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нексрият цигари-не пуша, пари също не крият винаги казвам че си зимам, сладо неможе да се скрие в нас щото аз вингаги го намирам и те вече не се опитват да крият :Р :P
Еми не са крили от мен, защото няма нужда.
На село същата работа.
Цигари па що да крият ?
Никога нищо не са крили, камо ли пари.. те си знаят, че ако ми трябват, ще им поискам![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
За кво да крият? Да не би да им ги крада?
Не, у нас вси4ко се знае къде е![]()
![]()
Робинята на Quench
Ми намирала съм пари в една торба в стаята мии в една книга, пак в стаята ми
![]()
Не крият нито пари, нито цигари. Парите знам къде ги държат, аки ми потрябват си искам и те ми дават, само ако родителите ми не са у дома, а ми трябват пари ми казват да взема от това място.Първоначално написано от Val4etoO
Цигари няма за какво да крият, аз не пуша.
Не крият никакви пари от нас.Имат ни доверие.Знам къде са парите,а и не съм си и помисляла да взимам и стотинка от тях,без преди това да ги питам дали може...
От мен крият само шоколад и сладки неща.....но днес разбрах къде......![]()
Веднъж намерих към 60ина лева на баща ми,но после се оказа,че били за подарък на майка..почти да съсипя изненадата..иначе не крият нищо от мен
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...