- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Свинско.. свинско.. и пак голямо, мазно и тлъсто сФинско!
Момчета и момичета, ще се зарадвате ли на 10кг. свинско за повод или без повод?????
И, защо подяволите, ми хрумват такива идеи.![]()
Или някакъв друг вид месо или определено количество от любимата ви храна?!
За тази тема ме вдъхнови отговора на the_hottie![]()
...за едната каса бира вече съм пускала тема, ама ако има някой и друг нов юзър, може да си сподели мнение с мен и другите.
С любопитство ще ви изслушам.![]()
malii i ako e na purjolki![]()
Ако съм ти едно гадже или просто приятел/познат дали ще се зарадваш ако ти пофаря 10кг. свинско или нещо друго в голямо количество от любимата ти храна.Първоначално написано от kindergarden
Ех! Много е сложно.![]()
е нали ще е подарък как да не се зарадвам![]()
![]()
п.п. абе сложно ми се видя![]()
Стига си буботил.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
Искаш ли да си станем интимни приятели и да ми подариш 10 килограма свинско?
Свинско мразябих се зарадвала на 10 килограма различни плодове
Ще си ги изпм сам-сама
mindscan
Виж, определено зависи от човека... Аз бих се зарадвал много на свинско ( при условие, че го хапнем двамата, с много бира)Но повярвай ми, в момента се сещам за поне 10 човека, които надали биха останали очаровани от точно такъв подарък
![]()
Свинско, телешко или каквото и да е било друго звучи някак си откачено![]()
![]()
Ако е откачалка - подарявай, ако не - даваай насам :Р
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
а 10 кила шоколад?![]()
10 кила желирани бонбони![]()
или както каза preichetoy плодчета
абе идеята по начало не е лоша,ама тва свинско...бля
ама пък ако е някой дето толкова много се кефи на свинско що не
Пф! Свинско не ям вече много, предпочитам постното пилешкоАма к'вото и да е...няма да го има за дълго
А касата бира...ако знаеш от кога се чудя кога и къде да я взема. Просто искам да взема една каса бира и компанията
Лошото е че все съм с колата
![]()
Кфи са тия 'плодчета' бе..
черИнке, подари ми 10 кила чийзове от МкДоналдс и ти обещавам 1 седмица непрестанен, див, животински секс![]()
А после 10-те кила отгоре, дето ще ви се лепнат на гъзЪ? Някой за тва мисли ли?
![]()
![]()
Робинята на Quench
Жив да не бях, тъпча се със свинско и всичката възможна скара откак не можех да стигам масата без някой да ме повдигне, да чукам на дърво още съм желан момък сред женското съсловиеПървоначално написано от SINDEL
![]()
Чийзбургер...![]()
Може даже да се договорим! От мен бирата от теб свинското.Първоначално написано от cherinka
Чийзкейкове от метре най-добреСтига да са шоколадовите. Ще видите как се опустошават 10 кила
Пък за лепенето на гъза...винаги съм ял каквото си поискам, без никакви ограничения. Не мисля че ми се е отразило зле![]()
Влюбена съм в този, който ми даде няколко кашона с шоколад. Или бира... мнооого бира, или просто мноооого сладки. (:
Ако получиш така желаното нещо (което и да е от двете) автоматично ставаш моя женаПървоначално написано от Pedigree
всичко твое е и мое. Като свърши ще го мислим
![]()
Нека първо го получа.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
10 кила Бон бургери и съм твой роб
иначе и на свинското ще се изкефя![]()
we give it all.
Да де, то преди това за какво си ми![]()