- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Засядали ли сте в асансьор?
Е...Засядали ли сте в асансьор?За колко време?Страх ли ви беше?
Аз съм засядала 3-пъти по три часа.
Az zasednah, ama bqh mnogo malka i togava umrqh ot strah ...![]()
Постоянно засядам, или пък нарочно засядам.. или спира тока.. Един път ме евакуираха по доста опасен начин като кабината беше на половината на 12-я етаж и те отвориха вратата, сложиха една стълба и трябваше да сляза по нея на етажа.. стълбата се хлъзгаше, а аз съм над зейнала асансьорна шахта ебаси, само тогава малко ми прискърца нещо, пък и да не съм бил по-голям от 6-7 клас.
Май само веднъж е било непредвидено, бил съм сам и ме е било страх. Бяхме на гости със семейството ми, и мъжете идваха да ме спасяват. Счупиха един прозорец заради мен![]()
Гледал съм системите за сигурност на асансьорите, да не говорим за по-новите.. Няма как да падне кабината, дори въже да се скъса, самата кабина има 'аварийни спирачки' и т.н... в смисъл това по филмите дето падат е малко фантастично![]()
Аз от малък знам че няма как да падне асансьора, ама винаги ти цъка нещо отвътре![]()
да случвало ми се е , особено преди да се преместим ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не.![]()
не,никога,защото от малка ненавиждам асансьорите ...
Да, редовно ми се случва, няма нищо страшно.
Най-дългото ми стоене е 4 часа.![]()
Да , ама като бях малка и живяхме в блока на баба ми и дядо ми и не помня нищо![]()
Хох, много пъти. За по 15 минути, половин час, най - дългото ми беше 1 час, хубаво е, че тъкмо се прибирах от магазина, и имаше какво да хрупам, докато някой се сети за мен.![]()
Веднъж за 20 минути и откачих![]()
redovno zasqdam v asansiora
rekorda mi e 3 4asa i polovina
ne si bqh vzela telefona i 4akah maika mi da se vurne ot rabota 4e nqkoi da se seti za men![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Един път бях заседнал за няколко секунди.. викам си..а.. ко стана бе.. натисках малко копчето и стана :Д
Пък сега много рядко го ползвам, просто ми е по-бързо да използвам стълбите.. много е бавен :П!
Веднъж се опитах да спра асансьора с ръчната спирачка (тази на ръба преди вратата) и кракът ми влезе навътре между кабината и стената ^^ Не беше приятно.
Иначе съм засядал доста пъти като малък и не ми е правело много впечатление, като изключим, че мразя да няма какво да ям![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
В моя вход няма асанасьор. Откраднали са кабелите преди 20 години, когато са го строили. Има кабина между 4 и 5 етаж, но не е работел никога.
Май само споменатата от мен случка, е в която след натискане на копчето не съм тръгвал.
В моя вход е същотоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
да доста пътинай гадно беше като бях на 5 и асансьора беше заседнал между партера и 1 етаж и ме караха да преескачам шахтата....имам отвратитилин спомен имах чувството че шахтата ще ме засмуче...вече като стане нещо подобно просто се развиквам и разблъсквам-все някой ще дойде
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Lol.
Само веднъж по-сериозно съм засядал, както се казва. Беше за десетина минути, докато един приятел не дойде и не отвори вратата отвънка по някакъв странен начин с ключовете си...![]()
Ъъ не..Слава богу..не се качвам по асаньори и няма къде аз живея в къща..а и дори когато съм по болници да използвам асансьора пак не ми се е случвало да засядам
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
хах хиляди пъти съм засядал в асансьораНикога не ме е било страх ( като изключим когато бяхм малък), а и не стоя повече от 4-5 мин защото знам как се отварят отвътре, а ако не е възможно едно телефонче и приятелите ми отварят отвън. Винаги си излизам бързо
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Да,ама за малко.
Мен пък от малка ме е страх, затова и дълго време катерех стълбите до 6тия етаж...А пък само при мисълта да заседна сама.![]()
Ако си имам компания, пО бих го преживяла...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.