- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Темата в СУ
Има ли кандидатстващи в СУ от форума? Бяхте ли днес на изпита по БЕЛ ? Доволни ли сте от Вазов ?
Аз лично не съм доволна - бях учила Вазов - "Под игото" ии неска писах есетоБотев си го знаех перфектно... Честно казано очаквах да се падне Славейков или Яворов, не знам защо. Здраве да е!
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
еми и на мен ще ми е интеренсо да чуя..как са се представили съфорумницитеа на теб успех
Първоначално написано от ™G-Baby™
Мерси, но не се наядявам на особено висока оценка. Тоя Вазов ми обърка плановете малко. Ще разчитам на историята на 16тиУспех на всички, които ще се явяват на историята!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Искам да те попитам, ти с каква спецялност искаш,че кандидатстваш и с бг и с историяПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Сигурно с право. Успех и от мен.Първоначално написано от BeBsItO
А ето и друга тема за този изпит:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=182608
BeBsItO ,
Право искам най-вече, но след вчерашната излагация по Литература не мисля, че ще успея да се преборя за него.![]()
Иначе не отказвам и Психология или Политология.
Абе честно казано вече съм навита на всичко само да знам, че са минали изпитите и съм вътре![]()
За право не се ли кандидатства само с история???или литературата ти е резервен варянт
![]()
Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чак и татко му.....
![]()
![]()
И аз така викамПървоначално написано от Jamalska
![]()
BeBsItO с История и Литература - и с двете.
Как така и с двете??? Не си ли избираш едно ОТ ДВЕТЕ????? иЛИ ТРЯБВА И С 2 ТЕ НАВЕДНЪЖ ??![]()
И с двете е.
Балообразуването при Парвото става по следният начин:
Оценка от изпита по История * 2 + Оценка от изпита по БЕЛ + Оценка по История от дипломата + Оценка по БЕЛ от дипломата = БАЛ
Mайкоооо ти ме разбиПървоначално написано от naduta_fukli4ka
Мерси за инфото
Ще треа да наблягам и на Литературата значи ....пуфффф ......
Наблягай яко. Не знам кой клас ще си сега, но ако ще си 12ти на есен (а дори и 11ти) по-добре си набави темите по единия предмет и започвай да ги учиш още от сега защото 12ти клас ще ти излезне през нослете меко казано. Историята не е никак лесен предмет - още по-малко кандидат-студентските теми...Дълги са, има някои на които трябва да отделиш повечко време и просто...няма да можеш да смогваш и за даскало, и за изпити да учиш. Така че моят съвет е още отсега да почнеш с подготовката, за да ти е по-лесно след това![]()
Мерси за съвета, аз точно това и правяПървоначално написано от naduta_fukli4ka
Сега ще съм 10 клас...и всички ми казват ,че съм луда и имам време...ама не е точно така.... тъй ,че съм започнала подготовката
![]()
Пфу Външна политика 1939-1944 и Раковски...добре че не отидох![]()
Аз съм ебаси каръка заклевам сеПо Литература не бях учила Епопеята, сега по История ВСВ не я бях чела, камоли да я уча. А Раковски също не го бях пипвала от Февруари. Пък и не знам защо реших, че няма да се падне
Празен лист предадох...
Както и да е. Вътре съм в СУ, но се надявах днес да изкарад добра оценка и да си гоня правото. Здраве да е.
Голяма изненада е тая Нова история- май за първи път се пада. Сигурно народа масово за Раковски ще пише
А на предварителния супер мн хора скъсаха,въпреки че бяха уверени,че са писали много и то хубаво.![]()
Аха...една приятелка си написа темата перфектно, но писала страшно много за славяни и прабългари и...4.00Първоначално написано от Jamalska
Хайде де....няма ли и други ходили на изпита днес? Сантра ,тайна ли е от къде си? Позната си ми![]()
От София съмПървоначално написано от BeBsItO
ВСВ е уникално лесна,кратка,ясна и лека тема!
Раковски е сухарска,с повече фактология, няма възможност за толкова анализи,колкото във ВСВ.
Smile!?