- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Четете ли книги през лятото ?
Да.Пък и не само тогава.Постоянно чета книги.В момента чета "То" на Стивън Кинг, а след нея много съм се наточила на Сейлъм'с Лот![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
"™G-Baby™" нашите набори са тъпи!(говоря общо) Мислят ,че да четеш книга е губене на време и т.н. тъпаци супер ограничени са!Мислят ,че филма винаги е по-добър от книгата ,но не е !Първоначално написано от ™G-Baby™
В момента книгата която чета е ,,Кутийката за Енфие'' на Джон Д,Кар.![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Чета и то постоянно!В рейса,в къщи ,в училище...където и да е !Нека не казваме на хората ,които не четът тъпаци,защото някои искат да се ограмотят и да си пълнят речника с думи постоянно,други пък се ограмотяват слухово ,а трети чрез филми...незнам какво точни искат да ограмотят всъщност..но всеки прави избора си..те са просто ограничени,и са на мнение "Да бе ,ако чета мацките/писочете ще кажат тоя е зубар!" ... и така...аз Чета...в момента "Дебнещият страх" на Хауърд Лъвкрафт , препоръчвам ви я!
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
М не чета често ,, минаия месец прочетох само Баскервилското куче ,, ;д понеже нямаше какво друго ,, иначе бих чела ама не ми се занимава да си взимам книги и тн. *
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
да обичам криминални романи
![]()
![]()
и аз обичам да чета книги. Сега съм 9-ти клас и литературата за лятото изобщо не ми беше интересна, но намирах доста време за други книги. Обичам да чета книгите на сестрите Бронте, най-вече на Шарлот Бронте![]()
da no ne i preporachitelnite mnogo mi sa sku4ni
не само през лятото
Да, постоянно чета нещо, но рядко нещо от задължителната литература.
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
ами то през лятото много не ми е до книги...
но иначе през учебната година ако имам време чета![]()
da i az sam go chela vednash no bih q pro4ela pak.Първоначално написано от TellMeYourName
Само когато съм в настроение четаИначе за 1 ден мога да прочета 2 книги,и съм прочитала,ама вече..мързела си каза думата
![]()
Да,и не само през лятото.По всяко време на годината!
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Признавам си,че не чета!Е..тези книгите за училище да , но през останалото време не си правя труда просто защото не намирам нещо интересно за което да прочета и т.н. Не се оправдавам с това че съм прекалено заета,ако е заинтересован човек за всичко има време.Моля някой да ми каже някоя забавна книга за четене или мемоари някакви,ще ви бъда признателна![]()
Дамс, аз чета няма как не искам двойкаджийка по литература са ставам . хахха![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Да,чета и то не само през лятото,а целогодишно.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Чета си през цялата година, през лятото просто имам повече свободно време![]()
Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly
Чета винаги когато ми се дочете, а когато попадна и на интересна книга, ходя непрекъснато с нея в ръцеДокато не прочета една книга от корица до корица не я оставям...после взимам друга и така
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да,но никога тези,който трябва да чета.Чета каквото ми харесва ,обаче после с книгите в училище става голяма мъка-за 1 седмица 400 страници трудна се четат.![]()
рядко ми се случва да седна и да чета![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Бе да си призная .. много рядко чета, а да не кажа, че изобщо не чета. НО си падам страшно много по енциклопедийте, много обичам да чета нещо свързано с космоса или за нещо което е ново за мен
... Всеки има различен вкус ((((:
"Бог е мъртъв" - Ницше
"Ницше е мъртъв" - Бог
----------------------------
"От години вече съм в играта
знам как стават зад кулиса нещата..!
Още съм на Границата между двата Свята
... нито беден, нито богат , а по средата!!!"