.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Ако поговориш с повечко хора които са работили в чужбина може и да осъзнаеш как е положението ^^
    Благодаря все пак за съвета.... естествено,че ще разпитам,вече съм и питала...все едно.Всеки прави каквото смята за добре.
    Лека вечер!

Цитирай Първоначално написано от MUFC
    ДА ВМЕТНА В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е НАОПАКИ !! НО ВСЕ ПАК НАЩА МАЛКО СТРАНИЧКА ЛИЧНО ЗА МЕНЕ СИ Е НАИ ГОЛЕМИЯ РАИ ОТ КЪМ ПРИРОДА МОРЕТА ПЛАНИНИ И ПОДОБНИ !!

За да са оправим като за начало трябва да започнат да ни УПРАВЛЯВАТ ИСТЕНСКИ БЪЛГАРИ а не някакви скапани турци, мангали и подобни жалки индивиди !!! После всички мангали - турци които ми живеят на аванта ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ само са оплакват онеправдани били , тормозени били , работа нямали за такива само въпроса какво искаш да си врно или сапунче ??? и така !! Може мнението ми да ви се стори малко крано но е така да му се невиди !!!
    За турците и циганите съм съгласен, ама те са следствието, а не причината за сегашното пагубно състояние на България. Защото най-голямото зло за България са КОМУНИСТИТЕ!!! Разберете го това, докато всички комуняги не изхвърчат от властта в България, няма да се оправим скоро. Затова е нужна ДЕКОМУНИЗАЦИЯ в тази държава и забрана на бивши комунистически кадри да управляват за в бъдеще страната ни. Защото кой допусна ДПС и циганите да ни управляват страната, нима не са именно комунистите?! Естествено, че да! Осъзнайте го това и стига сме се оправдавали само с тях. Трябва да разберем, че всичко, което се случва днес на България е не чак толкова вследствие на 5 века турско иго, макари да има голямо значение разбира се в негативен план, но в много по-голяма степен се дължи на 45 години комунизъм. Той е причината за всичко, разберете това и стига сте се заблуждавали, че циганите и турците са си получили властта в България сами. НЕ, КОМУНИСТИТЕ ИМ Я ДАДОХА. Станишев, Първанов, те са в основата на това ДПС да ни управлява. Ако не бяха дали мандата на управлението на ДПС, то днес нямаше да е в управляващата коалиция, но уви. От комунягите по-големи предатели няма. Защото справянето с ДПС и изгонването му от властта е жизненоважно за България, но ако не изгоним за вечни времена и комунистите от властта, тежко и горко ни. Ще се преборим с едно ДПС, ще се появи второ, трето и така до безкрай. И разберете, че зад ДПС стоят именно КОМУНИСТИТЕ, ЗАЩОТО ДПС СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКО ОТРОЧЕ. Ако не ги осъзнаем тези неща, пак повтарям, няма да се оправим.

малка част от народът ни са осъзнати и знаят как стоят нещата.казвала съм и в други постове..трябва ни организация с фашистки идей,смяна на правителството и най-вече МНОГО ПРОПАГАНДА!също така и нещо от рода на законите на Крум...казвала съм също че България е на това ниво заради самите нас и заради управляващите.казвам ''самите нас'' макар че винаги съм правела каквото мога..карала съм се с наще милиони пъти заради пропагандата,нацизма и всичко важно за мен..и въпреки това продължавам...и все пак казвам ''самите нас'' защото съвсем малка част от нас правят нужното,но все пак ние сме един народ...хора,осъзнайте се...България над всичко! 88!

Цитирай Първоначално написано от *Krisinka*
    малка част от народът ни са осъзнати и знаят как стоят нещата.казвала съм и в други постове..трябва ни организация с фашистки идей,смяна на правителството и най-вече МНОГО ПРОПАГАНДА!също така и нещо от рода на законите на Крум...казвала съм също че България е на това ниво заради самите нас и заради управляващите.казвам ''самите нас'' макар че винаги съм правела каквото мога..карала съм се с наще милиони пъти заради пропагандата,нацизма и всичко важно за мен..и въпреки това продължавам...и все пак казвам ''самите нас'' защото съвсем малка част от нас правят нужното,но все пак ние сме един народ...хора,осъзнайте се...България над всичко! 88!
    А пък ти осъзнай, че фашистките идеи не минават в днешно време, а и на българска почва никога не са виреели. Не ни и нужен фашизъм, стига ни автентичен, възрожденски български национализъм в неговият чист и неопетнен вид, такъв, какъвто ни го е проповядвал Апостола на свободата Васил Левски и неговите съратници български революционери и идеолози на националната ни революция, като Раковски, Каравелов, Бенковски и пр.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си