- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- КАК ДА ПОМОГНЕМ НА БЪЛГАРИЯ
Благодаря все пак за съвета.... естествено,че ще разпитам,вече съм и питала...все едно.Всеки прави каквото смята за добре.Първоначално написано от SiegHeil
Лека вечер!
За турците и циганите съм съгласен, ама те са следствието, а не причината за сегашното пагубно състояние на България. Защото най-голямото зло за България са КОМУНИСТИТЕ!!! Разберете го това, докато всички комуняги не изхвърчат от властта в България, няма да се оправим скоро. Затова е нужна ДЕКОМУНИЗАЦИЯ в тази държава и забрана на бивши комунистически кадри да управляват за в бъдеще страната ни. Защото кой допусна ДПС и циганите да ни управляват страната, нима не са именно комунистите?! Естествено, че да! Осъзнайте го това и стига сме се оправдавали само с тях. Трябва да разберем, че всичко, което се случва днес на България е не чак толкова вследствие на 5 века турско иго, макари да има голямо значение разбира се в негативен план, но в много по-голяма степен се дължи на 45 години комунизъм. Той е причината за всичко, разберете това и стига сте се заблуждавали, че циганите и турците са си получили властта в България сами. НЕ, КОМУНИСТИТЕ ИМ Я ДАДОХА. Станишев, Първанов, те са в основата на това ДПС да ни управлява. Ако не бяха дали мандата на управлението на ДПС, то днес нямаше да е в управляващата коалиция, но уви. От комунягите по-големи предатели няма. Защото справянето с ДПС и изгонването му от властта е жизненоважно за България, но ако не изгоним за вечни времена и комунистите от властта, тежко и горко ни. Ще се преборим с едно ДПС, ще се появи второ, трето и така до безкрай. И разберете, че зад ДПС стоят именно КОМУНИСТИТЕ, ЗАЩОТО ДПС СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКО ОТРОЧЕ. Ако не ги осъзнаем тези неща, пак повтарям, няма да се оправим.Първоначално написано от MUFC
малка част от народът ни са осъзнати и знаят как стоят нещата.казвала съм и в други постове..трябва ни организация с фашистки идей,смяна на правителството и най-вече МНОГО ПРОПАГАНДА!също така и нещо от рода на законите на Крум...казвала съм също че България е на това ниво заради самите нас и заради управляващите.казвам ''самите нас'' макар че винаги съм правела каквото мога..карала съм се с наще милиони пъти заради пропагандата,нацизма и всичко важно за мен..и въпреки това продължавам...и все пак казвам ''самите нас'' защото съвсем малка част от нас правят нужното,но все пак ние сме един народ...хора,осъзнайте се...България над всичко! 88!
А пък ти осъзнай, че фашистките идеи не минават в днешно време, а и на българска почва никога не са виреели. Не ни и нужен фашизъм, стига ни автентичен, възрожденски български национализъм в неговият чист и неопетнен вид, такъв, какъвто ни го е проповядвал Апостола на свободата Васил Левски и неговите съратници български революционери и идеолози на националната ни революция, като Раковски, Каравелов, Бенковски и пр.Първоначално написано от *Krisinka*