- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- [клип] Hahaha AntiFa
Пускам този клип, за да могат някои съфорумци да се видят по снимкитеНадявам се да няма сърдити, ако има - още по-добре
ЦЪК
Разпознавам 3-ма със сигурност, за един 4-ти се колебая.![]()
Мария Урода ли видях??!?!?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нещо не разбирам идеята на клипето, явно не съм от просветениете да ви знам кой кви мрази. Едно мога да кажа - момичетата изглеждаха като изкопани от гробището. Супер са ми противни такива дами като видя докато се моткам из града. И тва си го причинявам само, за да са антифешъни. Ми що просто не се обличат нормално?!![]()
Тц, тая е с други кубинкиПървоначално написано от _SL_
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
mhm v tova klip4e polovinata ne sa antifa..
така е,ама карай да върви.те са ни събрали по красота,не по политически вижданияПървоначално написано от weel
![]()
![]()
някой май здраво е ровил в май спейс...ето един удобен случай MY SPACE SUX
![]()
При положение че пише 28Plovdiv има ли начин да не е така? Оставаше и тест да има, за познаване...Първоначално написано от exploitedteen
Hooray!
Само не мога да разбера защо толкова се набляга на снимките с алкохол в градинката? Толкова ли е гъзарско?
не,просто е трудно да ни уловят в друга поза![]()
Polikarpa, такива идиоти като теб с лопата да ги ринеш.
Като ги гледам тия на това клипче, повечето явно са родени да бъдат лузъри.![]()
И смяташ че това е много похвално и нещо с което трябва да се гордееш?Първоначално написано от Polikarpa
Много хубав клип, но едно не ми е ясно! За какво се борят тези хора? Носят кубинките, значките и другите му неща, но какво са постигнали, променили ли са нещо или просто пият по паметниците и ходят веднъж в годината на протест?
Ако може някой да ми разясни най-просто. Ще бъда блгодарен.
Благодаря.
не хвана иронията...
макс и мориц олд скуул хулиганс![]()
просто пият по паметниците и ходят веднъж в годината на протест?Първоначално написано от Недоумяващ Гост
Това е верния отговор!
И най-важното, е че не са некви пубери а големи хора!![]()
Light The Universe
такива хора в трудов лагер - да дялат паметници на Лидера с пластмасови вилички от масивен гранит!!!!
![]()
![]()
![]()
Че те АФА не знаят за какво се борят бесало знаят да лапат пишки и да си лижат бабалюгите
![]()
Цялата работа с Фа и анти-фа изобщо не ме интересува.
Относно момичетата... на външен вид повечето ми бяха смешни. Разпознах само 2 момичета, чиито снимки съм виждал като едната ме кефи на външен вид.
на това клипче има точно едно анти-фа момиче.
другите или нямат нищо общо с цялата тая работа или толкова фашистки пишки са минали през тях, че трудно биха се нарекли анти-фа![]()
алелуя.
Е питай ги. Върлите АФАта са.Първоначално написано от i'm so excited!
Пък к'во като са ги минали "фашистки пишки" ?
И какво те наведе на мисълта че са фашистки, а не комунистически или нацистки примерно
щото истинските комунисти сме останали малко![]()
абе дреме ми на гъзината всъщност какво ги е минало, ако ще и трактор да е.
но просто тоя клип е ебати пародията, даже и една нацистка има там, горкото момиче, мъка мъкаааа![]()
алелуя.
Е явно значи толкова и е нацистка. А кой не е казал че е пародия? Както виждаш повечето се повеселиха /или по-скоро отвратиха/ като видяха участниците в клипа![]()