Добре този път не се псевдовъзмущавам,в нищо не можете да ме обвините,просто се плаша....Наскоро помчина и Вили Казасян.Не,че има нещо общо но поредния отишъл си от последното поколение истински хора.После сме родителите ни и ние,недотам загнили от капитализма и прекалената свобода,ама вижте сегашните дечица как....ама те....хич не уважават.... Копвам постинга си от тема в друг форум,че ме мързи пак да пиша....Съжалявам,но тука вече не знам кой няма да остане без думи...

Леле...майко Не знам какво да кажа,направо съм в шок и се чувствам напълно безсилна...Ъ...много обичам да играя игри в кефче,но наскоро той се превърна в поредния "комюнити" сайт и от немайкъде си направих "профил".Там границата е много по-ниска от тук.Потребителите са главно деца от 7 до 13 години.Първо се учудих че МоДаТъЪ на писането е превзела дори и най-най-мъничките 7 годиншни.Не само това се оказа...ФсИчКиТиИ са от някакви забуатани селца и градчета,но са ЕмОуС ии много знаят да псуват.Ама как така...ама ТЕ МЕ ПСУВАТ Аз съм на 15,то е на 7 и МЕ ПСУВА на майка и ми вика "курво".На всичкото отгоре нищо,че е от Долна Джумая ми казва,че съм селянка и не разбирам,че било модерно сега да се пише ТаКъЪ Спора се заформи защото видях профила на колоритното потребителче ЕмОтОу на 11 годинки (http://www.kefche.com/emotoy) и му писах можете да видите какво в опцията "тефтерче",мой е последния "коментар".И ъф коурс две негови приятелчета-защитниче се обърнаха към мене с гневни ЛС-та Laughing

crazy_qgoda denencetoy , от Друг Град, на 10г.
АВЕ КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА EMOTOY КО МУ СА МЕСИШ ВЕ. ТА ТОЙ СИ Е ЗРЯЛ И КОТО ИСКА ЩЕ ПРАИ ! ЯСНО???

ОМГ той е на 11 и е зрял о моля ви,недейте,тия деца много телевизия им се пуска... Laughing Та аз на 15 още си мисля, че съм не съвсем зряла,та какво остава...

Иии другото защитниче с което дори се насилих да проведа разговор......

crazy_emoy онлайн ҈҈Čƥ