- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Песни от реклами търсете тук,ако няма нещо пишете отговор!
xaxaxaxax
Първоначално написано от did4yty
az q imam na kompa kaji si skype ako iska6 da ti q pratim![]()
песента от Бекс там с мъжът които каза НЕ на еди си кво....![]()
и една реклама на Нокиа и М-тел дето един диско маняк и една метълка танцуватсещате се
![]()
Coca Cola - Christmas Advert ако не я намериш пиши лично ще ти я пратяПървоначално написано от nesquiky
![]()
Arling & Cameron - Shiva's Rock'n'Roll DubПървоначално написано от ilsss
http://dc98.2shared.com/download/103...43900-f031ee9a
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:43f62864[/vbox7]Първоначално написано от ilsss
тфа е рекламата..песента не я намирам![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
skype - speed_spdПървоначално написано от Hiphoplove
http://vbox7.com/play:f8f91b09
От новата реклама на Водка Аляска !
Някой знае ли песента![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
skype: sladkoto_marin4eПървоначално написано от Hiphoplove
Новата песен от рекламата на Пантен (някаква френска май, пее женка).
Ама пишете на ЛС плс ..
Sve sto je srcu drago daleko je..
Аз ще помоля някой ако може да ми каже как се казва песента от новата реклама на AXN (но не става дума за AXN crime!). Знам само че рекламират филмите през февруари .... много ви моля - кажете ми коя е![]()
Който иска песанта от рекламата за филмите през февруари по AXN може да му я пратя по skype - "don_mazalo_" или пишете у тарсачката "Amba Shepherd-Saving Myself"![]()
Някой знае ли песничката от Ариана, ама тази дето се пее нещо.. when I'm with you everything is alright..vbox7.com/play:2d423142&r=emb
търся песента от рекламата на Jacobs Monarch Intense разказва се за една жена, която става сутринта и излиза пред къщата си и един куриер носи букет от рози и тя казва на мъжа си "не си забравил" нещо такова.рекламата е нова и мисля, че се пее нещо "I like the way you smile" .. поне така чувам.Мерси предварително![]()
хора търся 1 песничка незнам от каде е чух я и непомня с кво е свързана само помня че се пееше "you used to love me ili i used to love you" малко хаус звучеше ако някои има и бегла идея моля да споделиtnx predvaritelno
![]()
![]()
Някой знае ли как се казва песента от рекламата на STR8?Ами от на 7days biscuits?
От новата реклама на Happy. Супер зарибяваща песничка.
и аз искам песничката от рекламата на 7 days biscuits![]()
I.D.D.
Търся една песен от рекламата на Pantene Pro V 2009.Песента не е на Наташа там каквато беше-тази е от старата реклама на пантен.Понеже съм нов и не мога да поставям линкове пишете във vbox7 "Реклама На Pantene High - Quality" .Качено е от str8888.
Много я търся,плс,ако някой я знае да ми пише.Мерси предварително.)
не че я търса и задължително трябва да я имам ма ми се е набила в главата песничката от рекламата на Бонукс там с аромата на цветя,рози ли са не си спомнямтаа ако някой знае..
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
=D>Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
a slu4aino da znaete pesenta ot predavaneto Moderno po btv![]()
песента от Happy не е точно песен, то е детска песничка по принцип, но може да се намери ако се поразровите малко... "If you're happy and you know it clap your hands" се пее... с това мога да помогна
за рекламата на 7 days Biscuits помня, че звучеше като Mary Jo & Tommi Inkila - Bang Bang, Mystery Man
ако потърсите други техни песни, може и да намерите нещо![]()