- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косaмчета по ръцете ?!
Здравейте , Как може да се изсветлят косъмчетата по ръцете![]()
С кислородна вода. Купува се от аптеката, не е много скъпа. Мажеш се с един памук и отиваш на слънце.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
глупости!Първоначално написано от ffff12
Само кажи на аптекарката за какво ще я използваш, защото може да ти даде по-силна и да си изгориш кожата.
имаше още едно за изсветляване ... хрисито ти май го беше казала на някойама не мога да се сетя ...
![]()
имаше още едно за изсветляване ... хрисито ти май го беше казала на някойама не мога да се сетя ...
![]()
Какво на кои съм казала ( щото и аз съм Хриси )![]()
![]()
С кислородна вода става перфектно , ама да не е силна че после...![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Аз не препоръчвам с прехидрол защото стават доста твърди иначе може и с перхидрол .
П.С: Знам че не съм аз![]()
Ама може и да съм го казала
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
![]()
С кислородна вода, но да не е силна, че ще си изгориш кожата...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
аз имам някаква с водороден пероксид 3 на 100 става ли ? , а и през колко време да правя процедурите ( и за горната устна )![]()
Първоначално написано от GabiT{{}}
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
За горната устна не ти преоръчвам защото ако не греша това което казваш ти е 3% маи и е силничко за горна устна поне според мен . Иначе зависи колко искаш да ги изсветлиш .
![]()
Ми за рацете може да използваш 3% ( ако не греша че твоя е толкова ако искаш дай повече инфо) . Иначе мисля че беше през 10 мин , но ще трябва да проверя за да не ти изгоря кожата![]()
![]()
и аз така казвам![]()
![]()
ам и после малко по подробно да обясниш там за пред 10 мин че нищо не разбрах
![]()
![]()
Аз си изрусявам ръцете със кислородна вода 12 % и съм доволна.Косъмчетата са си малки и не са по-твърди,но нз. на др. как е.АЗ праа така:
1.Намазвам се с памуче по ръцете.
2.Седя на слънце 5-10мин и
3.се изплаквам с вода(няма как да изгорят) И повтарям след 1-2 седмици(тоест когато си реша
)
лол ...ами начи рядко се прави това ... а за колко време ще има ефект ?
![]()
Седмица ... определено не е вечно![]()
![]()