- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ,помощ,помощ....
Здравейте!
Имам малко гадничък проблем.На скоро се подстригах при страшно неграмотна фризиорка,и сега косата ми е ужасна....по-точно бритонът-прекалено къс е.Може ли някой да ми даде съвет какво да направя,че косата ми да порастне по-бързо?Изобщо възможно ли е?Благодаря предварително!
Еми много бързо няма да е ,но се постарай на макс...Купи си кристали ползвай балсам,маска и т.н![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Можеш ли да препоръчаш нещо конкретно?А тези кристали какво точно представляват,от къде могат да се купят и колко струват?Първоначално написано от malkata_sladurana
Чувала съм, че серията VO5 прави косата да расте по-бързо - пробвай![/i]
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Раздели си бретона,до като не ти порасне.
ubii friziorkata si![]()
![]()
![]()
![]()
Еми слагай си лента,хващай си бретона назад с фибичкаЩе порастне до седмица,10 дена макс
![]()
И мен това ми мина през ума :] А иначе....как си представяш да си разделя бритона като той е малко по-дълъг от 1см :[Първоначално написано от beli_noshti
Тази серия за коса каде мога да я намеря и ориентировачно каква е като цена?
Първоначално написано от Candy_93
Елеее къф е тоз 1 см бре![]()
![]()
![]()
тцтцц тфа ако беше моита коса 3 месеца щеше да расте за да стане нормален![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Тва с кво ще помогне за растежаПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
Иначе може хининова вода и да кажем Глис за цъфтящи краища, ама според мен не е ужно да си прецакваш косата.Захващай си бритона с фиба.
Слагай лента за коса, диадема, раздели си пътя на една страна, така че да не се вижда бритона.. А за маски, не знам какво да те посъветвам.. Те преди мен го казаха, успех, дано ти порастне по - бързо.
пробвай с хининова вода...би трябвало да има ефект,а иначе можеш да го вдигаш с фибичка,диадема,лента....а пък и бретона най-бързо расте,така че спокойно![]()
А с хининовата вода има ли опасност да си съсипя косата?Така и така след подстрижката не ми е останала много...Първоначално написано от ***Pinki***
Хахаха много сте ми интересни подобни индивиди.. Та това е коса е, за месец ще порасне, не е ръка все пак... А от тоя стрес дето си внушаваш за косата, гледай да не окапе, че нервите какво ли не могат да направят!Първоначално написано от Candy_93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С колко ще порастне косата за един месец?
косата си расте на месец с 1.5 см..приблизителнО! хининовата вода не може да ти повреди косата,защото е натурален продукт и подсилва косата както и разтежа й...не можеш да накараш косата ти за един месец да порасне с 10 см..просто не може. с каквото и да е клепиш макс...2см..в най-добрия слу4ай! просто разтежа на косата не може да се засили той е генети4но зададен
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
oh milata :i az bqh taka predi okolo 3 4 meseca utidoh pri edna i me naprai na nishty kupi s ilak za kosa i po4ni d ago digash na gore sled twa shte porasne io shi mojish i fibi da mu slagash spokoino
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
не няма как да си я съсипеш с нея.купи си и след всяко къпане нанасяй с памуче или си я пресипи в шишенце с пулвелизатор,за да ти е по-удобно![]()
Докато събереш мнения, докато накупиш всичките тия продукти, които ти препоръчаха и се наклепаш и се появи ефект някакъв, тя ще ти израсне косата и сама...
вдигай го нагоре то е пълно с такива ТЪПИ и некадърни фризиорки![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Определено няма да се мажа с всички препоръчани продукти,утре ще ида да си купя хининова вода.А оная фризиорка...да се моли да не я срещна някаде....Ттцтцтц...
Хващай си го с фиба настрани, но щом каза, че е прекалено къс, значи нагоре. При мен като си го хващах настрани много бързо порасна.
И мен така една фризьорка ме направи... филира ми бретона и стана мн гадно .. тцтцц![]()
УфФфф душкоо айде да създаваме клуб "Убий фризиорката"аз просто немога да случа последната щях да я заколя с ножицата...лафеше си с една нейна колежка и "Без Да Иска" ми резнаа единн огромен кичур коса...е вече съм с къса а ми беше почити до кръска .... а при теб ...мии носи шапка (сериозна съм
)