.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Помощ,помощ,помощ....

Здравейте!
    Имам малко гадничък проблем.На скоро се подстригах при страшно неграмотна фризиорка,и сега косата ми е ужасна....по-точно бритонът-прекалено къс е.Може ли някой да ми даде съвет какво да направя,че косата ми да порастне по-бързо?Изобщо възможно ли е? Благодаря предварително!

Еми много бързо няма да е ,но се постарай на макс...Купи си кристали ползвай балсам,маска и т.н
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Еми много бързо няма да е ,но се постарай на макс...Купи си кристали ползвай балсам,маска и т.н
    Можеш ли да препоръчаш нещо конкретно?А тези кристали какво точно представляват,от къде могат да се купят и колко струват?

Чувала съм, че серията VO5 прави косата да расте по-бързо - пробвай ![/i]
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Раздели си бретона,до като не ти порасне.

ubii friziorkata si

Еми слагай си лента,хващай си бретона назад с фибичка Ще порастне до седмица,10 дена макс

Цитирай Първоначално написано от beli_noshti
    ubii friziorkata si
    И мен това ми мина през ума :] А иначе....как си представяш да си разделя бритона като той е малко по-дълъг от 1см :[
    Тази серия за коса каде мога да я намеря и ориентировачно каква е като цена?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Candy_93
    Цитирай Първоначално написано от beli_noshti
    ubii friziorkata si
    И мен това ми мина през ума :] А иначе....как си представяш да си разделя бритона като той е малко по-дълъг от 1см :[
    Тази серия за коса каде мога да я намеря и ориентировачно каква е като цена?

Елеее къф е тоз 1 см бре

тцтцц тфа ако беше моита коса 3 месеца щеше да расте за да стане нормален
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Тва с кво ще помогне за растежа
    Иначе може хининова вода и да кажем Глис за цъфтящи краища, ама според мен не е ужно да си прецакваш косата.Захващай си бритона с фиба.

stoi 2 sedmici u vas i si gotova

Слагай лента за коса, диадема, раздели си пътя на една страна, така че да не се вижда бритона.. А за маски, не знам какво да те посъветвам.. Те преди мен го казаха, успех, дано ти порастне по - бързо.

пробвай с хининова вода...би трябвало да има ефект,а иначе можеш да го вдигаш с фибичка,диадема,лента....а пък и бретона най-бързо расте,така че спокойно

Цитирай Първоначално написано от ***Pinki***
    пробвай с хининова вода...би трябвало да има ефект,а иначе можеш да го вдигаш с фибичка,диадема,лента....а пък и бретона най-бързо расте,така че спокойно
    А с хининовата вода има ли опасност да си съсипя косата?Така и така след подстрижката не ми е останала много...

Re: Помощ,помощ,помощ....

Здравейте!
    Имам малко гадничък проблем.На скоро се подстригах при страшно неграмотна фризиорка,и сега косата ми е ужасна....по-точно бритонът-прекалено къс е.Може ли някой да ми даде съвет какво да направя,че косата ми да порастне по-бързо?Изобщо възможно ли е? Благодаря предварително!
    Хахаха много сте ми интересни подобни индивиди.. Та това е коса е, за месец ще порасне, не е ръка все пак... А от тоя стрес дето си внушаваш за косата, гледай да не окапе, че нервите какво ли не могат да направят!

С колко ще порастне косата за един месец?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    косата си расте на месец с 1.5 см..приблизителнО! хининовата вода не може да ти повреди косата,защото е натурален продукт и подсилва косата както и разтежа й...не можеш да накараш косата ти за един месец да порасне с 10 см..просто не може. с каквото и да е клепиш макс...2см..в най-добрия слу4ай! просто разтежа на косата не може да се засили той е генети4но зададен
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Нз,моята расте адски бързо...Зависи от гените ти.

Град
    Los Angeles
    oh milata : i az bqh taka predi okolo 3 4 meseca utidoh pri edna i me naprai na nishty kupi s ilak za kosa i po4ni d ago digash na gore sled twa shte porasne io shi mojish i fibi da mu slagash spokoino
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Цитирай Първоначално написано от ***Pinki***
    А с хининовата вода има ли опасност да си съсипя косата?Така и така след подстрижката не ми е останала много...

не няма как да си я съсипеш с нея.купи си и след всяко къпане нанасяй с памуче или си я пресипи в шишенце с пулвелизатор,за да ти е по-удобно

Град
    in the shadows...
    Докато събереш мнения, докато накупиш всичките тия продукти, които ти препоръчаха и се наклепаш и се появи ефект някакъв, тя ще ти израсне косата и сама...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Помощ,помощ,помощ....

Здравейте!

вдигай го нагоре то е пълно с такива ТЪПИ и некадърни фризиорки
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Определено няма да се мажа с всички препоръчани продукти,утре ще ида да си купя хининова вода.А оная фризиорка...да се моли да не я срещна някаде....Ттцтцтц...

Голям фен Аватара на taamara
    Хващай си го с фиба настрани, но щом каза, че е прекалено къс, значи нагоре. При мен като си го хващах настрани много бързо порасна.
    И мен така една фризьорка ме направи... филира ми бретона и стана мн гадно .. тцтцц

УфФфф душкоо айде да създаваме клуб "Убий фризиорката" аз просто немога да случа последната щях да я заколя с ножицата...лафеше си с една нейна колежка и "Без Да Иска" ми резнаа единн огромен кичур коса...е вече съм с къса а ми беше почити до кръска .... а при теб ...мии носи шапка (сериозна съм )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си