- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо хората злословят?
Просто ви завиждат...Или Пък Твоята "приятелка" която ти е обеснявала си "пада"по тебНяма смисал да се вслушвате в това което казват
![]()
Злословят, ми щото им е скучно и не могат да понесат, че някой може да е по-щастлив от тях.
завиждат ???![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Завиждат. Няма по-просто обяснение...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Едва и.Първоначално написано от FataMorgana
Нали трябва да серат, да ядат, да се ебът, да харчат пари, да чистят, да готвят, да ходят по кафета.
.......
![]()
Еми хората сме си долни същества
дързост и красота.. ти как мислиш че е при другите.. просто те са свикнали и си решават проблемите.. виж как върви с въпросното момиче и прецени дали си струва![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
2 mnoL li sa za tebIПървоначално написано от suantito
![]()
без ПОДПИС ... xD
Ами хората, всъшност българите , които злословят са ограничени, зависливи и двулични интриганти...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
те само 2 да бяха против мене.....Първоначално написано от tigity
Незнам защо хората имат шибания навик да говорят зад гърба на другите. Например аз вчера разбрах, че имам гадже от някакво си село (което дори незнам в каква посока е) от майка ми, която пък разбрала от селската лайкучка...![]()
Първоначално написано от babity
![]()
i pri men e imalo takova ne6to..a az s tova mom4e ne sam si kazvala i dumichka..no po horskite dumi mnogo sme se obichali
![]()
Мдааа! Прибира се майка ми и вика: Надьо, кой твой съученик е от Йоаким Груево? И аз гледам като тръба... После се сетих, че това е на Крисито Георгиева селото и казвам, че тя е от там и съответно се сещам за онзи, Пламен (от десети клас), но после зацепих, че с него дума не съм разменяла. Оказа се, че въпросният младеж много често ме посещавал вкъщи, а и аз съм ходела в селото му, което между другото незнам къде се намира.Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
jalko 4e nqma da ima svatba..tctctc
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто повечето българи за завистливи и това е една от многото лоши черти у българина(е разбира се има и хубави),жалко мн жалко че понякога хората постъпват толкова долно...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ми то и за мен казват такива неща..че съм курва и тн..Ма аз слушам ли ги? Не!!Тряа да не ти пука кво говорят хората от завист и злоба
Няма нищо по-тъпо от тва да говориш за някой без да го познаваш напълно
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Защото има хора, които не обичат другите да са щастливи ...
А те са щастливи от тяхното нещастие..
Затова човек слуша себе си, сърцето си, а не хорските приказки ..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е поне виж какви интересни неща си разбрала за самата себе сиПървоначално написано от babity
Имаш си приятел с който се обичате,толкова много,а ти се оплакваш че си самотна
![]()
Добре,че са хората да ни казват от време на време неща за самите нас и нашият живот,които ние самите дори не подозираме![]()
Тъпанари колкото щеш...![]()