.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Просто ви завиждат...Или Пък Твоята "приятелка" която ти е обеснявала си "пада"по теб Няма смисал да се вслушвате в това което казват

Злословят, ми щото им е скучно и не могат да понесат, че някой може да е по-щастлив от тях.

Град
    Dreamland Varna
    завиждат ???
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Завиждат. Няма по-просто обяснение...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
    za6toto prosto si nqmat druga rabota
    Едва и.
    Нали трябва да серат, да ядат, да се ебът, да харчат пари, да чистят, да готвят, да ходят по кафета.
    .......

Еми хората сме си долни същества

дързост и красота.. ти как мислиш че е при другите.. просто те са свикнали и си решават проблемите.. виж как върви с въпросното момиче и прецени дали си струва
    Smile... Tomorrow will be worse...

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Цитирай Първоначално написано от tigity
    ti tolko li si maloumen 4e nemoi razberesh 4e vuprosnoto momi4e koety te e razobejdaalo e vlibeno f tebe i zatofa go prai!!!! a tfa s koq ot 2 da trugnesh e li4no tfoe mnenie ti trea reshish i nikoi da ne ti se burka!!! P.P. a po temata zashto horata zloradstfat ...tfa sa hora bez raota det mislat samo intrigi i gluposti i sa kraino tupi i gadni i nepriqtni!!!
    Ихаааа толкова много момичета да ме харесват? Лъскаеш ме...
    2 mnoL li sa za tebI
    без ПОДПИС ... xD

Ами хората, всъшност българите , които злословят са ограничени, зависливи и двулични интриганти...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Аз зословенето си го обяснявам така: този, който пуска слуха - избива комплески, а тези, които разнасят малвата - просто си нямат с какво друго да се занимават и техния живот е толкова скучен, че се занимават с чуждия... Друго обяснение не намирам...
    The reasons of love... <3

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    ti tolko li si maloumen 4e nemoi razberesh 4e vuprosnoto momi4e koety te e razobejdaalo e vlibeno f tebe i zatofa go prai!!!! a tfa s koq ot 2 da trugnesh e li4no tfoe mnenie ti trea reshish i nikoi da ne ti se burka!!! P.P. a po temata zashto horata zloradstfat ...tfa sa hora bez raota det mislat samo intrigi i gluposti i sa kraino tupi i gadni i nepriqtni!!!
    Ихаааа толкова много момичета да ме харесват? Лъскаеш ме...
    2 mnoL li sa za tebI
    те само 2 да бяха против мене.....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на babity
    Незнам защо хората имат шибания навик да говорят зад гърба на другите. Например аз вчера разбрах, че имам гадже от някакво си село (което дори незнам в каква посока е) от майка ми, която пък разбрала от селската лайкучка...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Незнам защо хората имат шибания навик да говорят зад гърба на другите. Например аз вчера разбрах, че имам гадже от някакво си село (което дори незнам в каква посока е) от майка ми, която пък разбрала от селската лайкучка...
    i pri men e imalo takova ne6to..a az s tova mom4e ne sam si kazvala i dumichka..no po horskite dumi mnogo sme se obichali

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    i pri men e imalo takova ne6to..a az s tova mom4e ne sam si kazvala i dumichka..no po horskite dumi mnogo sme se obichali
    Мдааа! Прибира се майка ми и вика: Надьо, кой твой съученик е от Йоаким Груево? И аз гледам като тръба... После се сетих, че това е на Крисито Георгиева селото и казвам, че тя е от там и съответно се сещам за онзи, Пламен (от десети клас), но после зацепих, че с него дума не съм разменяла. Оказа се, че въпросният младеж много често ме посещавал вкъщи, а и аз съм ходела в селото му, което между другото незнам къде се намира.

Град
    Пловдив
    Мдааа! Прибира се майка ми и вика: Надьо, кой твой съученик е от Йоаким Груево? И аз гледам като тръба... После се сетих, че това е на Крисито Георгиева селото и казвам, че тя е от там и съответно се сещам за онзи, Пламен (от десети клас), но после зацепих, че с него дума не съм разменяла. Оказа се, че въпросният младеж много често ме посещавал вкъщи, а и аз съм ходела в селото му, което между другото незнам къде се намира.
    jalko 4e nqma da ima svatba..tctctc

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Еми хората сме си долни същества

Град
    in my world!
    Просто повечето българи за завистливи и това е една от многото лоши черти у българина(е разбира се има и хубави),жалко мн жалко че понякога хората постъпват толкова долно...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ми то и за мен казват такива неща..че съм курва и тн..Ма аз слушам ли ги? Не!! Тряа да не ти пука кво говорят хората от завист и злоба Няма нищо по-тъпо от тва да говориш за някой без да го познаваш напълно
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Защото има хора, които не обичат другите да са щастливи ...
    А те са щастливи от тяхното нещастие..
    Затова човек слуша себе си, сърцето си, а не хорските приказки ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Е поне виж какви интересни неща си разбрала за самата себе си Имаш си приятел с който се обичате,толкова много,а ти се оплакваш че си самотна
    Добре,че са хората да ни казват от време на време неща за самите нас и нашият живот,които ние самите дори не подозираме
    Тъпанари колкото щеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си