- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как гледате филми без субтитри???
Филми без субтитри не гледам.. (рядо гледам и филми де)не смятам че съм толкова добра по англ.ез за да гледам флими без субтитри ноо песнички си превеждам.. без проблемно
Окей.![]()
Windows не чете субтитри с разширение txt... Winamp също... Обаче BSplayer чете... Ето линк -> http://bsplayerfree.com/en/bs.player/download/
Сваляш си го, инсталираш си го и после много лесно... Отваряш плейър-а, цъкаш с десен бутон върху него, отварят ти се опциите и там избираш "Зареди субтитри" или ако ти е на англ. менюто "Load subtitles"... Избираш там въпросната папка, където ти се намират субтитрите, цъкаш върху тях и те ти се зареждат... Тва е...
П.П. А и не забравяй, че ако са ти в архивен файл субтитрите, първо трябва да ги разархивираш...
Ае стига бе ! Аз пък се чудя какви са тези хора, които само се молят за субтитри и не искат да си го пуснат без. Според мен е много лесно да гледаш без субтитри. Дори и да имаш някоя непозната думичка винаги хващаш смисъла. Просто трябва да потренираш повечко.Първоначално написано от momo.xixi
Че не мога да си легна и да си чета ами да си напрягам мозъка..цялото удовлоствие от филма ми заминава ..пък и аз съм от тези,на които езиците..![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ами не е толкова трудно, трябва просто да потренираш малко слуха си или да гледаш тв на английски или да общуваш с хора на английски. Пък и може в началотот да не хващаш всяка дума, но след време ще разбираш всичко.
И не мога да си представя, че си добра по английски и не схващаш какво говорят. Все пак ако дойде някой англичанин и те заговори какво ще му покажеш - шестиците в училище?!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Еми аз си тегля на английски филми и ако имат субтитри с тях...Ако нямат-свикнала съм и си ги превеждам.![]()
Абе не гледам, но понякога само ми се случва като не включа субтитрите да прещракам малко напред..Някой неща ги разбирам (: Не е толкова сложно..просто трябва да се замислиш над нещата, които казват актьорите и да гледаш картината..Тва му е цаката..По-малка съм от теб![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
mi az u4a angliski ot 4 godini kato vtori ezik i savsem spokoino si gledam film teb e problemaПървоначално написано от momo.xixi
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
със перфектните ми познания по английски, абе научих се от Cartoon Networkи въобще не се занимавам със субтитри![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Аз гледам, но си разбирам..не съм като някои тук![]()
![]()
Аз съм едно нормално ненормалничеxD
+1 И аз съм в Ег-за 9 клас съм,не мога да кажа че съм сред най-добрите по английски,но пък говоримо го разбирам достаПървоначално написано от BallFace
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Немски като хората съм учила 1 година 2 часа седмично. Английски уча от 5-ти клас до 4-ти курс във ВУЗ-а. По RTL разбирам много повече, отколкото гледайки филм на английски без субтитри.
А защо е така? Когато бях малка и кабелната ни беше от 8 канала, 4 от тях бяха немски. И следоветелно гледаш почти през цялото време немски. сестрата отначало превеждаше, а после и сами се справяхме. Гледала съм какво ли не и разбирам повече..........трябва практика в слушането просто. Мъчих се с Бягство от затвора, ама.....разбирам половината смисъл.....доста голяма част ми се губи по тъча! А и аз филм или сериал (изключвам по ТВ), не съм гледала сигурно от миналата година. Изключвам тези, които "гледаме" с мъжа.
Филмите си ги гледам без субс отдавна, но пък постоянно си чатя и разговарям на английски..
Ami, vzemi naychi ezika i shte progledash filmi bez sybtitriПървоначално написано от momo.xixi
![]()
Гледам филми ме без субтритри,когато няма или примерно някой сериал на английски по телевизията.
London Tipton
не е нужно да знаеш езика перфектно за да разбереш един филм без субтитри,важното е да знаеш по главните неща за да ти стане ясно за какво става въпрос....
Най-често ги разбирам.. Само понякога тегля субтитри на английски, а не на български, защото като видя некой дебил седнал да превежда и даже да не се доближава до истината се нервя..
Абе аз такива субтитри съм теглила,че свят да ви се завие такова творчество беше проявено да не кажа,че няяше почти нищо общо с репликите и някой дето незнае език напрао може да му текне плюнката.Просто с времето се свиква и го гледаш без субтитри,по-добре си свали филм + английски субтитри ако не разбираш кво говорят поради бързината.![]()
kak...s merak..![]()
![]()
JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<
ЛялЯля...) ;Pp