.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    Филми без субтитри не гледам.. (рядо гледам и филми де)не смятам че съм толкова добра по англ.ез за да гледам флими без субтитри ноо песнички си превеждам.. без проблемно

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Windows не чете субтитри с разширение txt... Winamp също... Обаче BSplayer чете... Ето линк -> http://bsplayerfree.com/en/bs.player/download/
    Сваляш си го, инсталираш си го и после много лесно... Отваряш плейър-а, цъкаш с десен бутон върху него, отварят ти се опциите и там избираш "Зареди субтитри" или ако ти е на англ. менюто "Load subtitles"... Избираш там въпросната папка, където ти се намират субтитрите, цъкаш върху тях и те ти се зареждат... Тва е...
    П.П. А и не забравяй, че ако са ти в архивен файл субтитрите, първо трябва да ги разархивираш...
    The reasons of love... <3

hottie
    Guest

Re: Как гледате филми без субтитри???

Цитирай Първоначално написано от momo.xixi
    Здравейте на всички. Из форумите все чета това-> "гледам филми без субтитри" Добре, айде да кажем си 11-12 клас и по-бива да разбираш какво говорят, ама чак път толкова ли сте напред ?!?! Аз УЖ съм в Езикова гимназия , ще бъда 10 клас , нищо не мога да разбера какво говорят! А пък винаги съм била добра по английски! Или си мънкат под носа или говорят много бързо, или диалект....понякога съжалявам защо влязох в тая тъпата гимназия дето нищо не учим! Тази година никаква нова граматика не сме вземали, ама това е др въпрос де, отклоних се от темата .. xD
    Ае стига бе ! Аз пък се чудя какви са тези хора, които само се молят за субтитри и не искат да си го пуснат без. Според мен е много лесно да гледаш без субтитри. Дори и да имаш някоя непозната думичка винаги хващаш смисъла. Просто трябва да потренираш повечко.

Град
    Okinawa

Че не мога да си легна и да си чета ами да си напрягам мозъка..цялото удовлоствие от филма ми заминава ..пък и аз съм от тези,на които езиците..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ами не е толкова трудно, трябва просто да потренираш малко слуха си или да гледаш тв на английски или да общуваш с хора на английски. Пък и може в началотот да не хващаш всяка дума, но след време ще разбираш всичко.

И не мога да си представя, че си добра по английски и не схващаш какво говорят. Все пак ако дойде някой англичанин и те заговори какво ще му покажеш - шестиците в училище?!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми аз си тегля на английски филми и ако имат субтитри с тях...Ако нямат-свикнала съм и си ги превеждам.

Абе не гледам, но понякога само ми се случва като не включа субтитрите да прещракам малко напред..Някой неща ги разбирам (: Не е толкова сложно..просто трябва да се замислиш над нещата, които казват актьорите и да гледаш картината..Тва му е цаката..По-малка съм от теб
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Здравейте на всички. Из форумите все чета това-> "гледам филми без субтитри" Добре, айде да кажем си 11-12 клас и по-бива да разбираш какво говорят, ама чак път толкова ли сте напред ?!?! Аз УЖ съм в Езикова гимназия , ще бъда 10 клас , нищо не мога да разбера какво говорят! А пък винаги съм била добра по английски! Или си мънкат под носа или говорят много бързо, или диалект....понякога съжалявам защо влязох в тая тъпата гимназия дето нищо не учим! Тази година никаква нова граматика не сме вземали, ама това е др въпрос де, отклоних се от темата .. xD
    mi az u4a angliski ot 4 godini kato vtori ezik i savsem spokoino si gledam film teb e problema
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

със перфектните ми познания по английски, абе научих се от Cartoon Networkи въобще не се занимавам със субтитри
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Аз гледам, но си разбирам..не съм като някои тук
    Аз съм едно нормално ненормалниче xD

Само Cartoon Network Аз от там научих половината английски

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Аз съм на 13 (6-ти за 7-ми) и си гледам филми без субс без проблем
    Дори по-честичко ги гледам без субтитри, защото така си развивам езика (говорим САМО на английски език).Не разбирам абсолютно всичко, но повечето неща ги разбирам.
    +1 И аз съм в Ег-за 9 клас съм,не мога да кажа че съм сред най-добрите по английски,но пък говоримо го разбирам доста
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Немски като хората съм учила 1 година 2 часа седмично. Английски уча от 5-ти клас до 4-ти курс във ВУЗ-а. По RTL разбирам много повече, отколкото гледайки филм на английски без субтитри.
    А защо е така? Когато бях малка и кабелната ни беше от 8 канала, 4 от тях бяха немски. И следоветелно гледаш почти през цялото време немски. сестрата отначало превеждаше, а после и сами се справяхме. Гледала съм какво ли не и разбирам повече..........трябва практика в слушането просто. Мъчих се с Бягство от затвора, ама.....разбирам половината смисъл.....доста голяма част ми се губи по тъча! А и аз филм или сериал (изключвам по ТВ), не съм гледала сигурно от миналата година. Изключвам тези, които "гледаме" с мъжа.

Повече от фен Аватара на Forester
    Хахах аз си спомням, че бях единствената, която на Powerpuff girls не само гледаше картинки, а и разбираше нещо.
    +1 :Д

Филмите си ги гледам без субс отдавна, но пък постоянно си чатя и разговарям на английски..

Град
    Пловдив

Ami, vzemi naychi ezika i shte progledash filmi bez sybtitri

Гледам филми ме без субтритри,когато няма или примерно някой сериал на английски по телевизията.
    London Tipton

Голям фен
    не е нужно да знаеш езика перфектно за да разбереш един филм без субтитри,важното е да знаеш по главните неща за да ти стане ясно за какво става въпрос....

Град
    Paramour Mansion
    Най-често ги разбирам.. Само понякога тегля субтитри на английски, а не на български, защото като видя некой дебил седнал да превежда и даже да не се доближава до истината се нервя..

Град
    Лапландия!?
    Абе аз такива субтитри съм теглила,че свят да ви се завие такова творчество беше проявено да не кажа,че няяше почти нищо общо с репликите и някой дето незнае език напрао може да му текне плюнката.Просто с времето се свиква и го гледаш без субтитри,по-добре си свали филм + английски субтитри ако не разбираш кво говорят поради бързината.

kak...s merak..
    JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<

ЛялЯля... ) ;Pp

аз нямам проблем с това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си