- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Адското възпитание !
Значи, трябваше да ми вземат скутер. На 16 съм, имам книжка. Условието беше 5.50 успехискарах го. обаче 2 дена преди да завърша ми откраднаха телефона ... и ми казаха че мотор няма да има докато телефона не се намери... телефона не беше много скъп но трябвало да бъда възпитан на принципа че като изгубя нещо трябвало да си платя за това със цената на страданието ... вече 1 месец мина играя по свирката ... работя във семейния бизнес .... всичко е наред .. карам с един фалшив телефон ... на ден харча по най-много 3 лева за кафе и вода сутрин и ставам в 8 до 8 на работа , след работа вкъщи .... кажете ми какво да направя ИЗПЪЛНИХ се вече ... всичко изказах ... няма оправия ...
Ами не знам какво да ти кажа за скутера, но ми изглежда, че от тебе все
пак ще стане човек, браво на родителите ти. Сега те е яд и ти идва да се гръмнеш, но някой ден ще им бъдеш благодарен...
Give me your best shot motherfucker!
тей са става човек
въпреки че на повечето ни им са минава по тоз път в тва число и аз![]()
Един родител.ами точно пък ... сега пф ... ако стане така и с кола вече ... за какво възпитание ще говорим или за тирания ? Имам чуството че тази омраза която в момента тая ... след време ще се отрази много зле междуотношенията ни и здравети ми. Какво мислите ? Ако може по-зрели потребители да ми отговарят.
Първоначално написано от Frankie
Няма да се отрази на отношенията ви ..най малко пък на здравето ти, спокойноРодителите ти просто искат да разбереш въртележката на живота
искаш/губиш/плащаш
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Спокойно, аз няма да ходя на море понеже трябваше да имам 5, а аз имам 4.98![]()
Всичко това е за наше добро, защото така един ден ще станем точни хора...Също така за да ме научат да не закъснявам наще бяха измислили, че за всяка минута, която е след вечерния ми час зимата, няма да излизам 1 ден...Направо е ужасно, но така е правилно...надявам се![]()
Не съм... скоро нямам намерение.. предпочетох тази вечер да спя в приятелката ми. Аз винаги съм знаел, че този ден ще дойде защото до сега ... за всичко ми се угаждаше ... и като взеха подараците да порастват и отговорностите взеха да порастват и така ... мислех си да истегля някой лев от картата ама като видят, че имам мотор и ... незнам ще трябва за по дълго да остана да живея при нея![]()
Аз говорих преди да изляза от нас ... просто кво да се прая на лапе да се нервирам ... просто немога да се примиря, че така ме прецакват... тъпия джиесем ... с какво още да компенсирам ... немога да разбера ... вече въпроса не е до скутера а става принципен ми се струва...
Пробвах го бе сладурано ... верту бях готов да си купя ... едва ли не хахахане става ... трябвало да се науча да ценя вещите ... изобщо не ме познават тия родители и това повече ме дразни от факта за скутера ... незнам вече как да я смятам и кво да прая ... мисля че съм се изчерпал ... аз не виждам нещо за възпитание в мене поне до момента ... никога не са ми забранявали нещо или някакви ограничения ... просто нова мода ли е излязла сред родителите ??? Просто защо ми се правят на строги не го осмислям все още ... с какво съм им показал че съм недорасъл за големи подаръци и каква глупост съм направил и аз незнам ... какви ли не щуротий съм правил ... ако разберат какви ги върша по дискотеките може би ще се сбогуваме с Вас
![]()
Първоначално написано от Frankie
Хах.. започвам да си мисля че си недорасъл лигльо и скутер наистина не трябва да имаш![]()
Може и така да е ... незнам, никой не ми е казвал, че съм лигльо, ако те видя ще те почерпя 1 питиене съм казал че всичко което съм искал съм го имал просто след някакъв положен труд от своя страна ...
![]()
Недей ся за едно питие ще станеш лигльото на форумаПървоначално написано от Frankie
![]()
Ами изнеси се за 1 седмица и ще видиш като се прибереш как ще ти угаждат![]()
След няколко години ще осъзнаеш,че това което са направили родителите ти е най-ценното нещо което са могли да ти дадат.
Ела да видиш брат ми който винаги е получавал това което иска,още преди да го изрече и сега е на 25 никога не е работил,печели пари като играе на свара на машинките и на еврофутбол.
Иска пари от мен,защото аз имам собствен бизнес,а съм на 18,но не му пречи и не му се струва долно,че съм по-малка,а иска пари от мен.
Приятелката му е заможна и учи,а той иска пари от нея.
Спи до обед после става изяжда това което има в хладилника и пак ляга и така цял ден до вечерта.
Ето това ще стане и с теб,ако родителите ти,ти дават всичко на тепсия,няма да се научиш на ред и няма да цениш парите.
Брат ми мисля,че 1000лв. или 2000лв. са нищо,защото не знае как се изкарват,не знае от къде идват.
E аз от 3 години работя по цяло лято на 12-14 часов работен ден, така че не ме обвинявай какво ценя и какво не ценя![]()
Явно родителите ти са доста строги.Опита ли да поговориш с тях?
и при мен стана същото със закъснениетоПървоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Можеби търсят причина,за да не ти купят мотор или там каквото беше![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Още ли не си говорил с родителите си? Крайно време е! Ние тука колкото и да те съветваме, все пак от тях зависи дали ще имаш скутер или не!
Иначе и аз мисля, че просто си търсят причина да не ти купят мотора.Скръндзи ли са за по принцип? Защо не им предложиш ти сам да си го купиш? Все пак щом работиш и сам изкарваш пари, САМ имаш правото да си ги харчиш.![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Всичко е било заради мотора, не са искали да се прибия като куче. Казаха че ще ми купят телефон закъдето съм работил толкова много. Благодаря за съветите макар и не всички да бяха от полза и не съм комарджия и не съм лигавЛек ден
![]()
еми освен евалата..не знам какво друго да ти кажа![]()
Тогава поне може да ти вземат хубав телефон![]()
![]()